Forum Všechny příspěvky pohromadě

4 andre: Tak ať kouknou na Minotaur a stáhnou foto odtamtud. Radící MdS
hahoj ja jsem chru a obcas sem neco napisu :-)
Slaine: no myslím, že jsou tady věci, které jsou mnohem míň komiks(aspoň mám dojem, že jsem něco takového tady zahlíd). V německu je Busch považován za jednoho z "průkopníků" (lepší slovo mě nenapadá) v komiksu. Mám dojem, že jsem se oněm dočet v několika předmluvách, dokonce i k nějaký knize od Willa Eisnera (tudíž né pouze v evropě). A na vístavě "německého komiksu" v "goethe istitutu" v praze taky myslim byl. No ale domluvte se.
Lukkas: Nevim... ja to nevlastnim, ale kdyz jsem to prolistovaval kdysi v obchode, tak mi to moc jako komiks neprislo... a vetsinou se o tom pise spis jako o predchudci komiksu.<br>
Kazdopadne tohle by mel rozhodnout pan ridici Turlogh. Ja je zatim pridavat nebudu :)
andre: jinak pro priblizeni sloziteho postupu pridavani - Crew nezasila nic, idealni by bylo pridat ten ci onen komiks az kdyz si ho nekdo z adminu poridi, ale jelikoz existuji nedkockavci jako ty, tak se to musi pridat provizorne a casem doplnit...
Myslím, že se na zadní obálce Maxe a Morice o tom zmiňuje i Karel Jerie jako o komiksu.
Myslím, že se na zadní obálce Maxe a Morice o tom zmiňuje i Karel Jerie jako o komiksu.
Hlavni duvod proc jsem nepridal Maxe a Morice je, ze nevim jestli se to da vubec povazovat za komiks... tudiz na tebe Markyzi prozatim z vysoka kálím :)
MdS: předpokládám, že crew posílá chlapcům obálky+nějaké info, ale vydavatel MXundMRX to neudělal, tudíž si musíš počkat, až to někdo z adminů někde nascenuje (stáhne). <br> Slaine: hodný chlapec:)
4 Slaine: A max a Mořic jsou kde??? Koukám, že na to pěkně sereš Slaine. Že ty bereš drogy. Nebo si snad zbouchnul nějakou třináctku? Postpubescentní MdS
hele<br>
1) na svůj původ jsem háklivej... jsem čistokrevnej vietnamec<br>
2) libilo<br>
3) mas to tam<br>
:)
Slaine: hele mas snad neco lepsiho na praci nez tady updatovat komixi? :) Kde jsou nove veci? Ja pak zapomenu jak se mi to libylo.
Zack: Eee mluvil jsi o mne? :))
A právě proto by tu neměli chybět Max s Mořicem. :) Připomínkový MdS
Jo Wilhelm Busch je kulér, již v ranném dětství jsem si hrozně rád prohlížel jeho knihu plnou obrázků a vtipných, (brutálních), poučných povídek:)
MdS: ja? :) Ale pochybuju, ze si toho jeste zadny z cinskych mladistvych adminu teto dabataze nevsiml :)
4 Zack: Připojíš do seznamu comicsů i knížku "Max a Mořic"??? Buschovský Mds
Zack: myslím, že v číně jsou i chirurgové 9ti letí, ono jich je hodně, takže se každé naučí něco málo a pak se nad pacientem střídají, ............... nemluvě o 4letých indických astronautech:)
andre: mozna zkus obor, kde te nemuze zastoupit 9lete dite :)
Pro ty kteří se těší na nového Tintina, jak jsem se dozvěděl, tak na září ohlášený Tintin bude až tak po půlce listopadu, údajně za to může singapůrská!!! tiskárna...... Ach jo, ta vydavetlství už taky neví kde co nejvíce ušetřit. Akorát by si měli uvědomit, že jestli to takhle půjde dál, tak brzo nebudu mít díky chamtivým výrobcům peníze na evropské komiksy (a samozřejmě jiné výrobky)(jelikož budu bez práce) a možná nebudu sám. Nikdy jsem si nemyslel, že se budu muset bát 9letých dětí kvůli mé práci:(
Jo, jo, záchodové historky patří k tradičnímu folkloru nepřátel abstinence. Jednou jsem taky přišel v noci domů úplně namol (myslím, že jsem dokonce trhl nějaký rekord) a kupodivu jsem měl potřebu zbavit se trochy alkoholu spolu se zbytkem obsahu svého žaludku. Ne že by se mi pak neudělalo trochu líp, ale najednou jsem pocítil nutkání se (samozřejmě až potom, co jsem spláchl) trochu natáhnout. Potíž byla však v tom, že ač jsem se velmi snažil, asi čtyři hodiny se mi nepodařilo vstát. Bohužel nemám tak velký záchod jako Markýz, ale dokázal jsem aspoň otevřít dveře, abych získal trochu pohodlí. A tak, milí přátelé, jsem přečetl naši ústavu až k úplnému znění zákona o ústavním soudu. Člověk je pak vděčný, že si zřídil pojistku kdyby náhodou došel toaleťák, která mu pomůže zabít čas v těžkých chvílích:o).
Tak to je prd, já byl jednou tak sťatej (flaška vodky/0,5hodiny), že jsem se při čůrání zkácel dozadu, dveře byly otevřené a naproti skříň, no a já hlavou prorazil spodní část skříně. Jo mládí to bejvali časy:)
ad odkrvování nohou na WC: Jednou jsem přišel domů tak zrušenej (né vzrušenej), že jsem usnul na hajzlíku v sedě a vzbudila mě až matka, která přišla z práce a otevřela dveře. V tu chvíli jsem se jí sesunul k nohám jak mrtvola, páč jsem byl hlavou opřenej o dveře (ať žijou prostorný panelákový hajzly). To bylo probuzení.
A jednou jsem dokonce i vyrval celý toaletní prkno, ale o tom až příště děti.
Grimmovský MdS
doterná poznámka: Pri Punisherovi III. nie je napísané v poznámke, že original vyšiel v The Punisher (Marvel Knights 2001 series) issues 1-6 ... k Punisherovi I a II. také poznámky sú...
DEmnoG: No tak Luthera jsem odeslat nestihl. Nevadi, kdyz mi poridis a nechas podepsat panem Talbotem toho novyho, budu absolutne spokojen :)<br>
Ozvi se jaks dopadl, dik
Zdá se mi to, nebo tady stále nejni nový lobo? ..... Chlapci.... vždyť já zapomenu o čem to bylo a nebudu moci kvalitně hodnotit. A hodnocení typu "....jako malýho mě to bavilo...." nejsou mím zvykem. <br> Už se někdo pustil do vyhodnocování "comicwardu" 2006 za nejčtenější WC komiks?
Slaine: jsi mlady... az casem pochopis zdravotni a kulturni vyhody pravidelneho ranniho srani :)
<br><br>
Andre: je videt, ze nekecas... ano, odkrvovani nohou je vec, ktera by se mela v budoucnu nejak vyresit... kolikrat sem se z hajzlu spis odplazil nez odesel :))
to Slaine: EMSka je docela spolehliva, alespon co mam ja zkusenost... a do druheho dne je u me, pokud to teda stihnas vcas podat <a href="http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/produkty;jsessionid=d8f5440bAAekqBa2l+EzkUDf5DmxKA?ksid=19&docid=369&pgtyp=P&show_path=0&show_title=1">EMS</a>
Eeee Darku nebo někdo... nechystáš se tento týden na výlet do Prahy? :) Že bych ti přibalil mýho Luthera? :)
to Andre: :-D, hele, takhle se snad motivuji male deti? No, o podepsane Nitro jsem prisel, ale za to mam paradni cernobilou skicu, kterou mi muze leckdo zavidet:)
DEmnoG: hmmm.... je to hezké gesto...... musím si to nechat projít hlavou, byla by to taková tvoje zkouška ohněm(komiksem)....:) .................... Možná, že mohu doufat, že ses ponaučil na crweconu, kde jsi kvůli "Tobě" málem přišel o podepsané nitro.
"co jede od vas do Prahy"<br><br>to Andre: a kdyz se do konce tydne doplacas ke me do prace, tak ti ho necham podepsat a koupim toho novyho , aby se pritelkyne neutapkala a mohla se rano pekne valet v postylce.
to Andre: chaaa! No, tvoji nemecti kamaradi prijeli den predem, takze tezko mohli zaspat, kdyz uz u tebe ten predtim chlastali:). Ale jo, uznavam, ja mam proste sobotni rana rad... v posteli s pritelkyni, to je potom na dlouho:). Nicmene co se tyce druhyho stehovani, tak tam jsem byl schopne dojet s hodinovym zpozdenim (vazne, byl jsem na ceste), ale to najednou pan kreten zjistil, ze uz ma odstehovano... za hodinu. Cccc, vubec nechapu, proc me tam jako cpal, kdyz za dementnich 60minut zvladl vystehovat tech par sracek ze sveho kvartyru. No jo, to bude tim, ze nema chlapec zadny comicsy. Alespon jsem si pekne v deset na Flore koupil Kralovstvi tve a sedl si na kafe u Imaxu. Jeste ze nebydlel v takovy prdeli, jako je treba Hostivar. A druhej den jsem mu vymaloval celou kuchyn a pulku obyvaku, takze zas takovej zmrd nejsem. Ale nepopiram, ze jsem puvodne zamyslel poprosit tebe, abys mi toho Arkwrighta koupil:).<br><br>to Slaine: vzhledem k tomu, ze CC ma otevreno do 12:00, tak to zvladnu... jeste by to chtelo nekoho zaukolovat, co je z od vas do Prahy, aby mi hodil staryho Luthera.
:))<br>
DEmnoG: Supr, díky... doporučuju tři budíky :)<br>
andre: No já mám zatím s DEmnoG dobrou zkušenost - vánoční BBartovský kusy za polovinu mi koupil, takže v něj mám důvěru. Navíc věřím, že jeho vlastní sběratelská vášeň ho v tomhle případě zaspat nenechá :)<br><br>

aha sakra... nebudu mít podepsanýho toho starýho :/... jenže to už asi teď nijak nevymyslím. Pošta už by to stejně nejspíš nestihla.<br>
Nj budu si muset vystačit s jedním podepsaným Lutherem :)
DEmnoG: no takovej MAD magazine už takový věci dělá, jmenuje se to "the MAD bathroom companion":)
Slaine: Pozor!!! na ten dovětek "pokud nezaspím", protože: cca. před dvěma měsíci jsem se stěhoval, byl jsem domluven s několika kamarády, že sraz je v 10.00, všichni až na jednoho tam byly přesně na čas (dokonce 2 co přijeli z německa), no a v 11.00 volá DEmnoG, že lehounce zaspal, no ale jelikož to bylo ke mně tak 20min, tak jsem počítal, že do 12.00 tam bude, ouvej, pan DEmnoG přijel po velkých urgencích až v 14.30. No alespoň jsme mu tam nechali tu nejtěžší práci, musel snést moje komiksy:)........... No a příklad číslo dva, asi před 2 týdny se stěhoval kamarád, všichni co měli dorazit dorazili, až na jednoho, ten nedorazil vůbec:( ..... Možná si myslíš, že se chtěl jenom skovat před prací, ale jen si vzpomeň, kdy přišel na crwecon. To ho nijak nechci peskovat, já už ho znám a nezlobim se naněj, to pouze tebe chci upozornit, abys naněj úpně nespoléhal. I když teď nám možná bude chtít dokázat opak, co DEmnoGu?:)
ad fekalni anketa: u me na hajzliku je zasoba comicsovych legend, asterixu, lucky lucku a a garfieldu, plus sem tam nejaka ta Pevnost. <br><br>Tak me napada, je snad nejaka pravedpobnost, ze se tohle objevi treba v Crwi? Nebo ze by dalsi comiczaward? "A nejctejnejsim comicsem na ceskych hajzlech se za rok 2006 stava Asterix". Pripadne by se mohlo udelat nejaky paradni logo ve stytlu "for toalet readers only", ktery by vitez mohl mit hrdne na obalce:). No nic...
to Andre: ted jsi si to pohnojil totalne, jen si pekne vysli pritelkyni, ja ji z dalky pokynu pravici! A nezapomen prdelyne, ze bude muset pekne zajit do Stepansky a tam ho koupit, pac v Kanzelsbergeru se prodavat nebude. A budes se divit, ale tam se na ni mozna i usmeju, az si tam budu kupovat Arkwrighta. Alespon se holka probehne a konecne bude alespon k necemu dobra:)<br><br>to Slaine: klidne se nakupu a podpisu ujmu... pokud nezaspim:)
Slaine: ad tvůj dotaz ohledně podpisu, tak já tě musím bohužel zklamat. Neboť sám nejsem v sobotu v Praze, chtěl jsem poprosit DEmnoGa, jenže pak jsem si uvědomil, jaké je na něj spolehnutí a rozmyslel jsem si to. Takže nakonec tam asi budu vysílat svou přítelkyni, která bude mít co dělat s tím, aby z domova dotáhla "starýho" Luthera, tam koupila novýho, nechala je podespat, poslouchat nezajímaví komiksový keci, a pak obě bychle dotáhla MHD domů. Natož aby tam brala těch kusů víc. Takže asi tak, sorráč.
Slaine: No v podstatě hajzl je jediná místnost, kam se člověk zavře a má klid, nic neslyší z okolního světa (páč bzučí větrák), no a když se přítelkyně dívá třeba v současné době na "superstar", tak je čtení na hajzlu příjemně strávená 1/2 hodinka. Jedinej problém je, že se mi po nějaký době začínají odkrvovat nohy:)
Já jenom nechápu, že máte všichni na hajzlu tolik času, že si ještě můžete číst. Nevim jak to tady bude s tou zácpou (ten Moore je pro mě obzvlášť nepochopitelnej) :D
ad anketa: sorry, ja si tam beru vetsinou Ikarii...
MdS: Ty se vážně nezapřeš :))
#TINTIN# >> Pomozte nám přeložit # TINTINa #, překládáme dosud nevydané díly, přidejte se na: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=tintin
MdS: Co ty děláš ve svém volném čase raději ani nechci vědět. Jediné, co potřebuju já, abych se nezatoulal a po dosažení destinace měl i na pivo, je Gipsy Pointing Sidetracker. Slyšel jsem, že existuje i něco jako Global Positioning System, ale na to má Slaine trochu moc velkou odchylku...
4 Zack: Na záchodě čtu prakticky všechno, protože když čtu, tak mi to nezabrání jít do kuchyně pro pití, do obýváku pustit hudbu nebo na záchod položit kabel. Akorát do koupelny comicsy nenosím, páč ještě neudělali nepromokavý stránky a když držíš comics, tak se ruce mejou blbě a co teprve sprchování, no to je prostě vopruz. Čtenářský MdS
4 Slaine: Já bejt tebou, tak bych se moc nechlubil, že Darkovi děláš GPS (Genitálie + Prdel = Super). Taktní MdS
Takze sem jedinej, kdo cte na hajzlu Moora? :) oooohhhh i am soooo special :))
Asterix, Tintin, Lucky Luke, Crew a MAD magazine jsou na tyto účely ideální (teda pokud mohu zařadit MAD mezi komiksy, ale jsou tam minimálně stripy, tak snad jo) .... Jo a čtyřlístek (toho se mi ale bohužel v poslední době příliš nedostává) a sipmsnovi. A taky nebývala na tuto činnost špatná kometa, aréna,......