Komiksově pojatá kniha, v níž jsou humorným způsobem vylíčeny všechny dobré a špatné vlastnosti koček. Nastíněno je také, o čem asi tak kočky mezi sebou komunikují a na co myslí v různých běžných situacích. Titul byl sestaven z malých komiksů, jež autor pravidelně publikoval na Facebooku a které si získaly více než 100 000 fanoušků. Tato nádherná kniha bude dozajista skvělým dárkem pro všechny milovníky koček – a nejen pro ně!

Scénář
Rupert Fawcett
Art
Rupert Fawcett
Obálka
Rupert Fawcett
Lettering
Daniel Pocar
Překlad
Jiří Stárek
Redakce
Alena Snelling
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7585-155-0 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
978-80-7585-155-0 (Edice knihy Omega)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
146 x 178 mm
Tisk
černobílý
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
On the Prowl (Boxtree, 2016)
  • Fry
    Plížením vpřed: Z tajů kočičího života - Podobně jako GWB jsem hrdým majitelem jednoho kocoura a jedné kočky, díky čemuž jsem se v tom několikrát úplně viděl. Nicméně za původní cenu to asi úplně nestojí, nechápu proč zrovna tohle vyšlo v pevných deskách a ani nejsem úplně spokojený s použitým formátem. Každopádně pár týdnů zpátky jsem na to narazil za 59,- za kterých se to pořídit už dejme tomu vyplatí. Několikrát jsem se upřímně zasmál, svůj účel to tedy splnilo, ale někomu kdo nevlastní kočku bych to asi úplně nedoporučoval ... Za mě 3*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.11.2018 22:04Plížením vpřed: Z tajů kočičího života
    Ačkoli mám psy rád, byl jsem vždy spíše kočičí. Ostatně, dvě ďábelské (jedna je fakt úplně černá) mrchy doma mám. Tahle kniha není úplně třeskutě vtipná, ale v mnoha situacích naprosto přesně vidím naší domácnost, což mi rozhodně vyloudilo úsměv na tváři. Tyhle "we irl" stripy či vtipy jsou nejlepší. Takové ty vyfabulované storky s mluvícími kočkami jsou už slabší.

    Celkový dojem: 70%
11