Dostáváte do rukou knížku, ve které se čtyřlístek našich hrdinů, díky kouzelné průpovídce, dostane do pohádkové říše a prožije tam různá dobrodružství.

Kniha poprvé spatřila světlo světa v roce 1988, tedy před devětadvaceti roky. To už je úctyhodná řádka let! A protože se nám i dnes knížka líbí, rozhodli jsme se, že ji zpřístupníme i vám, dnešním čtenářům. Ovšem v době, kdy knížka vznikla, nebyly bohužel tiskárny na úrovni, na jakou jsme zvyklí dnes.

A proto jsme se rozhodli, že knížku upravíme z gruntu znovu. A když už jsme se do toho dali, napadlo nás, tedy vlastně malíře pana Němečka, připsat ještě pár stránek o tom, co se dělo poté, kdy jsme se vrátili z naší bohatýrské výpravy do říše pohádek. Jak sami uvidíte, naše pohádkové dobrodružství mělo ještě další pokračování...

Vyšlo také v brožované verzi

Scénář
Ljuba Štíplová
Art
Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-87849-25-5 (Čtyřlístek)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
214 x 304 mm
Tisk
barevný
Stran
80
Cena
290 Kč
Varianty
Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem (pevná vazba) (2017)
Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem (paperback) (2017)
  • Landauer
    Jeden z nejlepších Čtyřlístkovských komiksů vůbec! Ukazuje, jak byla Ljuba Štíplová talentovaná spisovatelka, která dokázala nabídnout skvělej příběh s nečekanou pointou a navíc ještě vytěžit maximum z prostředí, ve kterým se odehrává. Jen nechápu, proč celej komiks přeobkreslili, převybarvili a hlavně proč předělali fenomenální obálku? Tohle je šílenej downgrade!!! Je to fakt mnohem horší, než kdyby prostě naskenovali originály a vytiskli to z nich. Jako... proč? PROČ? Totálně mi uniká důvod. Tohle je prostě hnusnější (včetně obálky) a dražší. Pohádkovou útulnost původních vydání nahradil chlad počítačových barev.
  • cyboy
    Jakozto jeden z komiksu na kterych jsem vyrustal a ktere jsou rozdany, ztraceny apod., jsem neodolal. Skoda papiru. Kdyby to misto A4 formatu melo puvodni A5 format a na zbyly papir byl pretisten Poklad kapitana Kida jako v puvodnim vydani, tak by to bylo urcite lepsi.
    Ale jinak fajn nostalgie.
    Hodnotit ale nebudu.