Press kit obálka
Ukázka
Ukázka
Kamo se narodil s nemocným srdcem a jeho život se pomalu chýlí ke konci. Že by smutný závěr příběhu, který ještě ani pořádně nezačal? Ale kdeže! S nezlomnou vůlí žít přichází nová příležitost v podobě nabídky – nové srdce výměnou za určitou službu. Taková dohoda se neodmítá. Co na tom, že bytost, která ji Kamovi nabízí, je veskrze přízračná?

Na rozdíl od vrstevníků má Kamo jednu velkou nevýhodu. Selhává mu srdce. Jeho život je tak plný nejrůznějších omezení. Nemůže sportovat, jíst nezdravé jídlo, chodit do školy a vůbec dělat všechny ty věci jako normální dospívající kluk. Každý den je utrpení. Ale v okamžiku, kdy už se zdá, že se dalšího dne nedožije, přijde nečekaná nabídka. Přízrak jménem Crimson nabízí dohodu – daruje Kamovi nové srdce, pokud mu Kamo pomůže navrátit se mezi živé. To v sobě ovšem zahrnuje poměrně nebezpečnou aktivitu v podobě lovení jiných přízraků.

Nakonec ale, kdo by nebral možnost zahrát si ještě jednou basketbal nebo ochutnat pořádně mastný burger, aniž by se musel bát, že kvůli tomu umře? Kamo s Crimsonovou nabídkou souhlasí a vkročí tak do světa, o jehož existenci neměl ani tušení. Do světa, kde se to přízraky jenom hemží. A Crimson, jeho nový společník, je sice v mnoha ohledech vtipný a poťouchlý, zato ale neváhá připravit o život kohokoli, kdo mu stojí v cestě…

Připojte se ke Kamovi na výpravě za dobrodružstvím, na jejímž počátku nebylo nic jiného než odhodlání žít! Poznávání nových přátel, hledání svého místa v životě, poodkrývání Crimsonových tajemství a v neposlední řadě otázky ohledně toho, jak tenká hranice existuje mezi tím, co považujeme za dobré a špatné. Přízračná pouť začíná!

Scénář
Ban Zarbo
Art
Ban Zarbo
Obálka
Ban Zarbo
Lettering
Petr Bernát
Překlad
Eliška Škorpíková
Redakce
Eva Pospíšilová
Žánry
fantasy, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7413-602-3 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
126 x 188 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
240 g
Stran
200
Cena
249 Kč
Originál
Kamo – Pakt mit der Geisterwelt #01 (Tokyopop, 2017)
  • Fort
    K uzoufání nudná městská fantasy bez vlastní fantazie, která nenabídne nic co by jste už neviděli někde jinde. Autorka má evidentně něco načteno, ovšem taky málo napsáno, jde viděl, že je to její prvotina psaná v mladém věku.