Rozumovi na cestách 2. vydání - ukázka tiráže
Rozumovi jsou běžná pražská rodina. Máma, táta, sedmiletý Tadeáš, desetiletá Anička a dvanáctiletý Kryštof, ti všichni se vydávají na týdenní dovolenou do Českého Švýcarska, kde zažijí spoustu úžasných věcí.

Tištěný osvětový materiál, který se snaží formou deseti mini příběhů sdělit malým návštěvníkům, jak se chovat v národním parku – tj. užít si dovolenou, a přitom být v souladu s přírodou.

Komiks vydala MAS Český sever, z.s., v rámci realizace své rozvojové Strategie CLLD 2021-2027 ve spolupráci se Správou NP České Švýcarsko a Pedagogickou fakultou UJEP Ústí nad Labem. Projekt byl realizován díky finanční spoluúčasti Státního fondu životního prostředí ČR v rámci Národního programu Životní prostředí-Podpory obcí v národních parcích.

Komiks je v tištěné podobě k dispozici široké veřejnosti v informačních střediscích v Jetřichovicích a v Domě Českého Švýcarska, v digitální podobě je pak k dispozici zde:
https://www.kr-ustecky.cz/tisteny-komiks-rozumovi-na-cestach-aneb-desatero-udrzitelneho-cestovniho-ruchu-v-narodnim-parku-ceske-svycarsko/d-1770238


Scénář
Rostislav Křivánek
Art
Petr Herold
Obálka
Petr Herold
Lettering
Sauneo.cz
Redakce
Marek Hartych, Dana Štefáčková
ISBN/ISSN
MAS Český sever
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
barevný
Stran
28
Varianty
Rozumovi na cestách (2. vydání) (2023)
Rozumovi na cestách (2022)
Četl/a (1)
Poseidon1978
(3)
mcleek, pechna, Poseidon1978