• TheWrecker
    Asi to bude jen mým pohledem na věc, ale tohle mi přišlo jako nejhorší, resp. nejnudnější věc, co jsem od Ennise četl a rozhodně jeho nejhorší Punisher.
    Vesměs jenom ukecaná rekapitulace minulých knih, které předchází kraťoučká epizoda s příběhem, ve kterém chce armáda dopadnout Punishera, což je imo nejlepší částí komiksu.
    Jinak řečeno - Punisher MAX se mi vždycky líbil, ale tady na to jde Ennis až moc silně podle sebe, což není úplně můj šálek kávy.
  • TheWrecker
    Je mi to i trochu líto, ale z tohoto mám opravdu smíšené pocity. Příběhově to je poněkud obstojné (nejlépe na tom je asi samotné padesáté číslo), ale celkově to u mě propadlo. Postavy jednají velmi nelogicky (Peter si uvědomí, že nemůže přestat nosit kostým jen proto, že si vzpomene, že kdysi žil nějakej strýček Ben) a vůbec, občas je to velmi směšné nebo otravné (Kraven, který asi z bradavek střílí výboje nebo děsně otravná teta May, která ale dost "perlila"). Nejhorší ale byla ta ukecanost, kvůli které mi jedno číslo trvalo přečíst strašně dlouho. Aspoň Romitova kresba měla něco do sebe.

  • TheWrecker
    Nebýt ukecanosti některých postav (hlavně Patriota, ten mě fakt sral), tohle by mělo jasných 5*. Vůbec bych nečekal, že mé první setkání s Young Avengers (jeden sešit v Hawkeye vol.1 nepočítám) dopadne zas tak dobře. Celé mě to vtáhlo a nepustilo, takhle nějak si to představuju. Chci více Young Avengers!
  • TheWrecker
    TheWrecker21.2.2016 11:20Deadpool: Drákulova výzva
    Myslím, že na první české vydání Deadpoola nemohli v Crwi vybrat lepší kousek. Není to až zas tak náročný pro nového čtenáře (až na odkazy na předchozí události z Dugganových/Posehnových booků, které ale nejsou důležité pro orientaci v příběhu a které u nás snad také vyjdou) a pro někoho, kdo už Deadpoola četl to je také vyhovující. Zápletka super, koření v podobě Deadpoolova humoru snad ještě lepší, kresba komiksu sedne jako hrnec na prdel. Takhle nějak si představuji, že by měl debut postavy u nás vypadat.
  • TheWrecker
    TheWrecker25.12.2015 16:54Tajná válka
    O malbě se nemá cenu bavit, ta je super. S příběhem to je už ale trošku slabší. Nápad sice zajímavý, ale to zpracování nic moc. Nebýt tam tolik bonusů, kniha by na tom byla ještě hůř. A hlavně je při čtení třeba fakt vnímat, co se vlastně děje, jinak se v tom začnete ztrácet. Nebylo to úplně špatný, ale není to nic, k čemu bych se tak desetkrát vracel.
  • TheWrecker
    Mutanty moc načtené nemám, takže je možné, že tohle bude vedle, ale tohle považuji za zatím nejlepší čtivo s X-Meny u nás... a dost možná i za posledních pár let (Jason). Kresba se mi líbila, příběh v ničem nekulhal (jen účast Quentina mi přišla poněkud zbytečná a odfláklá). Skvělé ukončení nejen samotného mini-eventu ale celé knihy. Jenom ten překlad byl občas divný.
  • TheWrecker
    TheWrecker7.11.2015 16:26CREW² #09
    Nejvíce mě bavil Blacksad a Wally. I Mlíko a Sejra zaujalo, zato Jack B. Quick poměrně zklamání. Jen škoda, že se Preacherovi nevěnovalo více prostoru, když už je na obálce Cassidy.
  • TheWrecker
    TheWrecker3.11.2015 19:23CREW² #08
    Blacksad bezkonkurenční, ale ostatně mě bavily všechny comicsy obsažené v tomto čísle.
  • TheWrecker
    Tak prvotní wtf dojem z knihy přetrval. V něčem milý, v něčem nudný, v něčem tragický počin... 3* (a kdo ví, jak by to dopadlo nebýt těch hot scének).
  • TheWrecker
    TheWrecker10.7.2015 17:51Batman: Rok jedna
    Dostal jsem se k tomuto všemi opěvovanému dílu až po X letech, ale musím říct, že to čekání za to stálo. Je sice pravda, že přesně to samé co jsem četl tady, jsem viděl i v animáku, ale vůbec mi to nevadilo. Když jsem viděl první panel, na rozdíl od většiny jsem byl nadšený a postupem času jsem si tento příběh s jinou kresbou neuměl představit. Prostě symbolika. Celková spokojenost, možná jediné co mi trochu vadilo bylo odbyté finále a k tomu ještě fakt, že tady Batman, dá se říct, skoro hraje na druhé housle (což by mi nevadilo tolik, kdybych od příběhu neočekával, že budu celou dobu nahlížet do soukromí Waynea). Jinak se jedná o kvalitní dílo, které si svoji chválu rozhodně zaslouží.
  • TheWrecker
    TheWrecker9.7.2015 22:14Punisher MAX #05: Otrokáři
    Hned po třetím booku zatím jednoznačně nejlepší Punisher v této sérii. Příběh je zajímavý a Castle je pořád stejně šáhlej creepy magor tak, jak to máme rádi - bez zábran. Kresba příhodně sedící, Fernandez je asi můj nejoblíbenější punisherovský kreslíř. A hlavně se mi líbí, jak krásně do sebe zapadají všechny dějové linky, které se zde odehrávají. Stejně jako pokaždé, když Ennisova Punishera čtu (výjimkou nudného 1. booku), i tady jsem si vzpomněl na to, proč je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií vůbec.
  • TheWrecker
    TheWrecker27.6.2015 23:19Punisher MAX #02: Irská kuchyně
    Super akce, téměř vše jsem si užil, kromě dialog, které byly nudné. přišlo mi divné, kolik prostoru tu dostali gangy v porovnání se samotným Punisherem, ale na druhou stranu byla prdel se podívat na svět Punishera z očí gangsterů. V podstatě nemám co jiného vytknout. 4/5.
  • TheWrecker
    TheWrecker26.6.2015 23:26Punisher MAX #01: Na začátku
    Je možný, že to bude tím masmediálním návalem, globálním oteplováním aj. a já už nebyl v devět večer při čtení tohodle booku schopnej dostatečně vnímat děj, ale připadalo mi to... hodně zmatené. V příběhu jsem neviděl hlavu ani patu, v lepším případě mi to spíše připomínalo ten starší béčkový film se Seagalem, jak tam hraje toho poldu, nasere se a pak rozmrdá všechno na co narazí (který z těch filmů to asi bude?)
    Nicméně, vzhledem ke kvalitě nadcházejících Punisherů z řady MAX mi nejde do hlavy, že zrovna tohle je opening. Moc rychle rozjeté, vedlejší zápletka s mafiánama nudná... Nevím. Za mě zklamání.
  • TheWrecker
    Moje první setkání s Thunderbolts. Nevěděl jsem, co od toho čekat, ale je to Ellis, tak to bude určitě super, říkám si. A taky že ano - jenže vzhledem k tomu nadprůměrnému hodnocení jsem čekal o malinko víc. Je dost možný, že to je právě tím, že se jedná o mé první čtivo s Thunderbolts, takže bez znalosti minulých událostí (opět podotýkám, že se to týká jen Thunderboltských komiksů) jsem se do toho vrhl po hlavě. Byl jsem tedy mile překvapen - největší dojem na mě udělaly postavy (obvzlášť Venom a Songbird). Nicméně mě zklamalo, že se tady objevuje ohrané klišé, a to banda vládních poskoků - zlosynů, což může občas vést k tomu, že spíše budete sympatizovat s týpky jako Jack Flag, American Eagle, Steel Spider etc., což by bylo logicky přirozené, kdyby se jednalo o komiks s hrdiny v hlavní roli, jenže tady se jedná o THUNDERBOLTS, tudíž mi něco říká, že to je špatně. BTW, hodně zajímavá zápletka se rozvíjela Normanovi, všechno nasvědčuje tomu, že sáhnu po pokračování v originále.
  • TheWrecker
    TheWrecker22.2.2015 10:28Punisher III.
    Z něčeho, co se původně zdálo jako docela ''nic moc záležitost'', se později vyklubalo něco fakt suprovýho. Punisherova psychika opět provoní všechny stránky, což si všichni náramně užijeme a návrat Rusáka (Kterého mimochodem považuji snad za nejlepšího Punisherovského záporáka) je pojat naprosto skvěle - hlavně jeho nová maskultura a samozřejmě i hlášky. Opět sadistické, cynické a oplývající černým humorem. Takhle přesně to mám rád. Ennis je BŮH.
  • TheWrecker
    Na to, jak je Snyder skvělý autor, jsem upřímně řečeno čekal o něco víc - liboval jsem si, že si přečtu nějaký Guilty Pleasure, ale nakonec se z toho stal docela průměr. Příběh napínavý a temný, ale pořád to není to, co bych od Batmanovských komiksů čekal. 4*.
  • TheWrecker
    TheWrecker22.2.2015 10:18Batman #02: Soví město (paperback)
    Vzhledem k tomu jak byli všichni vycákaní ze Sovího tribunálu, věděl jsem, že tohle asi nebude úplně ono. Kresba samozřejmě nádherná a scénář Scotta Snydera bavil asi první 3 sešity, pak už to začalo upadat do totální zmatenosti a nepřehlednosti. Za mě zklamání, nejlepší příběhy rozhodně ty, ve kterých nehrál Batman hlavní roli.
  • TheWrecker
    TheWrecker28.12.2014 19:13Punisher MAX #00: Od kolébky do hrobu
    Co na to říct... No jasně, je to Ennis a je to Punisher - a Punisher určitě patří k tomu nejlepšímu, co Ennis kdy napsal. Ze všech ostatních booků jsem byl nadšený, tady to ale neplatí. Nechci to označovat za zklamání, ale přesto na této knize chybělo něco, co v ostatních tak dobře fungovalo. Navíc je tu hodně věcí, které jsem nepobral. Nejpravděpodobnější bude, že když čtu Punishera, očekávám hlavně brutální akci ve které se Frank nebojí zajít do extrému, nebo jsem si taky všiml toho, že Punisher mě tolik nebaví když má naprostou prostorovou svobodu a jeho příběhy se odehrávají v uzavřeném poli (jako např. bojiště či vězení) a v jiných časových úsecích. Prostě tady není ten Punisher, kterého bychom čekali. Nicméně se jedná se o celkem příjemný čtení, ale nic k čemu byste se chtěli vracet za méně než rok nebo dva.
  • TheWrecker
    Vizuálně hodně povedený komiks (Jim Lee je Bůh) a příběhem bych také neopovrhoval, ačkoli je sjednocení první trojice svým způsobem odfláknuté, stejně jako hlavní záporák Darkseid, který vůbec nedostává prostor, který by si zasloužil. Co je ještě odfláknuté, je finální souboj, chybí tam momenty které by dostaly všechny postavy do nebezpečí, aj. Nicméně, je to příjemné čtení, nic světoborného, ale ani nic, co by hned urazilo. Kresba Jima Lee je důvod, proč komiks hodnotím 4* hvězdičkami, jinak by měl komiks, co se týče celkem děravého příběhu, 3*.
  • TheWrecker
    Od příběhu s Wolverinem jsem čekal rozhodně víc. Kresba je nic moc a navíc nepřehledná, dialogy nudné a v prvním sešitu všechen text vůbec nedává smysl, a letterning je hrozný (Párkrát se stane, že bublina překrývá text v jiné bublině, nebo je text překryt rámečkem)... 3* alespoň za napínavý děj od půlky knihy.
  • TheWrecker
    TheWrecker26.8.2014 17:51Velkolepý Spider-Man 2008/06
    K Egmontovským sešitům většinou nepíši komentáře, ale tady stojí za to zmínit, že je to asi jeden z nejlepších čísel co v této sérii vyšel...
  • TheWrecker
    Můj první komiks, který započal mé sběratelství. Příběh byl kvalitní a kresba neurazí, avšak by bylo lepší se u Romitovy kresby více zaměřit na detaily obličejů a těl (deja vu se Stevem Dillonem). Zpátky ke příběhu - mytologické linky mohou být zprvu otravné, ale v průběhu čtení pochopíte, že to k tomuto komiksu neodmyslitelně patří. Za mě 100%.
  • TheWrecker
    TheWrecker4.2.2024Prodám
    Prodám následující komiksy. Byl bych nejraději za prodej ve větším počtu, pokud bude zájem o jednotlivé kousky, můžeme se domluvit. Cena dohodou. V případě zájmu mě kontaktujte ideálně skrze SMS/Whatsapp na čísle +420733426307, případně napište e-mail na Fangy@email.cz, případně napište soukromou zprávu.
    Nabízím:

    MARVEL OMNIBUS:
    Captain America 1 - 3 (Ed Brubaker)
    Daredevil 1 - 4 (Brian Michael Bendis)
    Tajné Války
    ALIAS
    Guardians of The Galaxy (AJ, Dan Abnett)

    LEGENDY MARVEL:
    Tajná Invaze
    Deadpool: Klasické příběhy
    Marvel 1602

    Legendy DC:
    Návrat Temného Rytíře
    Batman Mikea Mignoly
    Superman v každé roční době
    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě
    Krize Identity

    Ostatní:
    Tajná Válka
    Wolverine: Starej Dobrej Logan
    Immortal Hulk 1 - 3
    Venom 1 - 3
    Strážci Galaxie 1, 2
    Iron Man: Extremis
    Daredevil: Rok Jedna
    Ultimates 2: Národní Bezpečnost
    Deadpool: Drákulova Výzva
    Thor: Vikingové
    Avengers Do Boje
    Deadpool: The Good, the Bad and the Ugly (AJ)
    Secret Avengers: Mission to Mars (AJ)
    Ultimate War (AJ)
    Daredevil by Frank Miller and Klaus Janson vol. 1 (AJ)
    Comicsové legendy: Spider-Man 4 - 7
    Superior Spider-Man - vol. 1 - 3 v paperbacku, následně kolekce zbylých čísel v Superior Spider-Man vol. 3 v hardcoveru (AJ)
    Spider-Man: Kravenův poslední lov
    Ultimate Spider-Man: Venom
    Ultimate Spider-Man a spol. čísla 1 - 8, 15
    Spider-Man: Návrat (velice poškozené, v případě zájmu mohu prodat v nepoškozeném UKK)
    Spider-Man: Dokud hvězdy nezhasnou
    Spider-Man: Ezekielův Návrat
    Spider-Man: Rodinný podnik
    Punisher 3, 4
    Punisher MAX #0 - 10
    Punisher MAX: Vánoce na odstřel
    PunisherMAX 1 - 3
    Sandman 1 - 8
    Smrt: Nejlepší čas tvého života
    Plutona
    Sága 1, 2
    Preacher 1, 2
    Zatoulaní Psi
    Brzrkr 1
    Batman: Ticho (souborné vydání, paperback)
    Batman: Rok Jedna
    Lex Luthor: Muž z oceli
    Superman: Rudá hvězda
    Batman: Tři Jokeři
    Wonder Woman: Mrtvá země
    Sebevražedný oddíl: Dostaňte Jokera
    Konec LiDCtva
    Batman, který se směje
    Wonder Woman: Contagion (AJ)
    Batman: Kameňák a další příběhy
    Joker 1 (James Tynion IV)
    Batman: Dvojník
    Strážci
    Před Strážci: Sůva/Dr. Manhattan
  • TheWrecker
    TheWrecker4.10.2019Prodám
    Prodám:

    Flash: Znovuzrození - 250,- Kč
    Liga Spravedlnosti #1: Počátek (paperback) - 250,- Kč
    Harley Quinn #1: Šílená odměna (paperback) - 250,- Kč
    Batman #1: Soví tribunál (paperback) - 270,- Kč
    Batman #2: Soví město(paperback) - 270,- Kč
    Batman Detective Comics #1: Tváře smrti (paperback) - 250,- Kč
    Batman Detective Comics #2: Zastrašovací taktiky (paperback) - 250,- Kč
    Jonah Hex: Tvář plná násilí (paperback) - 160,- Kč
    Sin City / Město hříchu #5: Rodinný hodnoty (paperback) - 150,- Kč
    Fatale #1: Smrt je mi v patách - 290,- Kč

    EN:
    Wonder Woman: Contagion (paperback) - 150,- Kč

    V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail Fangy@email.cz.
  • TheWrecker
    TheWrecker28.7.2015Prodám
    Vyměním:
    4 sešitovky - Spider-Man: Vengeance Part 1 a 2, Star Trek The Next Generation Annual a Star Trek The Next Generation: Shadowheart part 1 za cokoli, co jste ochotni nabídnout z novějšího Marvelu - US sešitovky. Případní zájemci - pište na e-mail spider.miki@seznam.cz. Všechny sešity jsou s obalem, zakoupeny v CP. Na vyžádání pošlu i fotky. Do e-mailu připište, čeho byste se rádi zbavili. Výměna nemůže proběhnout osobně, pokud nejste z Havířova nebo okolí (Okres Karviná). V takovém případě bude nutná poštovní výměna. A ještě na konec, nejlepší by bylo, kdyby komiksy, které by přišly výměnou ke mně, byly buď 1. čísla sérií, nebo první 4 čísla série (popř. komplet story arc). V nouzovém případě beru i Image.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 128 (cca 38140 Kč)
Chci: 0
Sháním: 1 (cca 349 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 13
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0