• Bary02
    Předposlední díl Batmana od Snydera mi přišel jako takový čistý průměr. Nejsem žádná konzerva a tak mě nápad s tím, že batman je veliký symbol naděje pro Gotham a je tudíž potřeba a novým batmanem se stane Jim Gordon přišel skvělý. Styl jakým to Snyder podává už je o trošku horší. Nechytejte mě však za slovo, jedná se o skvělou superhrdinskou akci, ale čekal bych trošku víc. Zajímalo by mě jak by na tuhle změnu reagovala etablovaná zločinecká galérka v Gothamu, nehledě na to, že třeba o batfamily tady nepadne slovo. Přitom tato batrodina by měla být právě tím hnacím motorem který dotáhně Jima Gordona jako batmana k dokonalosti a ukáže mu tu pravou podstatu toho co to znamená být batmanem. Každopádně jsem velice zvědavý jaké bude vyvrcholení děje a jak velkou hrozbou je pro Jima Gordona nebo možná i pro celý Gotham Mr.Bloom a těším se na pokračování
  • Bary02
    Jestli někdo toužil o tom zažít pravé komiksové devadesátky tak si pořiďte tuhle knihu. Nepřehledná kresba, neustálé crossovery, nezajímavé konverzace, přeplácaný děj a ze spider-mana se stává kyborg. Všechny postavy mají působit strašně silně a cool, ale na čtenáře to působí akorát trapně.
  • Bary02
    Druhý díl této spidermanovské série od Nicka Spencera je tu. A musím říct, že mě bavil více než ten první. Spencer zde přichází s horou fajn nápadů, které postupně rozvíjí. První polovina sešitu se opět točí okolo Boomeranga a snaží se nám trochu přiblížit tohohle béčkového zlosyna. Tato část příběhu mě bavila asi nejvíce, spoustu akce, hlášek a prostě taková uvolněnější akční jízda. Druhá půlka sešitu nám vrací zpět do hry Black Cat. Nebudu lhát v této fázi se mi příběh zdál velice průměrný. Už se velice těším na další díly této série protože mě Spencer se svými nápady nepřestává bavit. A taky mě zajímá jak to půjde dál s tím tajemným záporákem na kterého poukazuje skoro v každém sešitu. Hodnocení: 7/10
  • Bary02
    Spencer na začátku nové spajdyho řady přichází se spoustou super nápadů. Kresba mi velice sedla, ze začátku jsem měl trochu problém se začíst, ale ke konci jsem knihu už celkem dost hltal.Jsem velice zvědav jak bude příběh této série pokračovat a do dalšího dílu určitě půjdu.
  • Bary02
    Super thriller se superhrdiny. Celá tahle série není ani tak moc o suprácích a tom jak porazí záporáka, ale spíš o intrikách kapitána ameriky. A já to zbožňuju. Místy sice komiks působí mírně zmatečně a občas to dá práci zorientovat se ve všech příběhových linkách. Stejně jako u prvního dílu mi u některých pasáží chyběl kontext k událostem na které komiks odkazuje. Kresba je fajn, ale není to nic z čeho bych se rozplýval blahem. Za mě 4* a už se těším na další díl.
  • Bary02
    Jako opravdu skvělé retro, a to moc retro komiksy nemusím. Za mě jednu a to, ale zásadní pihu na kráse tenhle díl tohoto kompletu má. A tou a absolutně nudné dva sešity z Francie, které na mě pouze působily tím dojmem výplně a vůbec mě nezaujaly. Když tyto sešity opomenu tak se jedná o velmi dobré retro čtení a jedná se o zásadní kousek pro postavu spider-mana
  • Bary02
    Když jsem si kupil tento komiks šel jsem do toho pouze s tím, že moon knight je schyzofrenik. Po přečtení prvního retro sešitu jsem měl chuť knihu odhodit a taky jsem tak na chvíli učinil. Když jsem však dočetl ten úvodní sešit přešel jsem k skvělému příběhu a možná jednomu z nejlepších co jsem v tomto roce četl. Výborná práce s komiksovým médiem. V paměti mi hlavně zůstává sešit se sniperem, který je opravdu strop. Od 5* mě dělí pouze první sešit. Jinak knihu vřele doporučuji.
  • Bary02
    No na to, že se jedná o retro komiks tak příběh je skvělý. Hobgoblinův origin je výborně podaný a jenom mě to utvrzuje v tom, že Roger Stern postavě spider-mana skvěle rozumí a celý příběh působí v celku opravdu skvěle a tohle si prostě musíte pořídit pokud patříte mezi fanoušky stěnolezce.
  • Bary02
    Na tento komiks jsem slýchával ze všech stran samou chválu, takže jsem byl pochopitelně velice natěšený na to jaké to vůbec bude. A nakonec, možná to bylo mými moc přehnanými očekáváními, ale moc mě 35 díl spidermanovského kompletu nechytl. Na první přečtení jsem si řekl: "Co to proboha bylo?" Když jsem však knížku otevřel podruhé byl z ní dojem už mnohem lepší. V konečném zhodnocení mi tento díl kompletu spadl do průměru.
  • Bary02
    Příběh celkem fajn a zase trochu jiný pohled na pána zločinu v Gotham city. Jokera si zde užijete jako toho správného vraždícího magora, který udělá všechno pro to, aby získal své impérium zpět.Kresba na mě působila dobře. Zkrátka nadprůměrný komiks a ti co mají rádi Jokera si ho zde užijí naplno.
  • Bary02
    No na to že jsem ze všech stran slyšel neuvěřitelný hate na to jak moc je tento restart nucený a nefunguje. Takže jsem se začátkem čtení neměl žádně očekávání. Za mě je, ale zakončení Straczynského runu přinejmenším důstojný. Končí přepsáním statusu quo a ani to mi nepřišlo zase tak hrozné. Celá ta zápletka s umírající tetou May je fajn je vidět že J. Michael se držel toho svého příběhu, který chtěl odvyprávět. Takže první polovina komiksu fajn a nadprůměr. Ale ta druhá... bylo pro mě opravdu těžké se komiksem prokousat. Sice mám spidermanovké retro fakt rád, ale tyto komiksy jsou zde hlavně proto že se zde Peter poprvé setká s Mj ale tyto komiksy mě zase ultimátně nebavily takže komiks shazují do průměru.
  • Bary02
    Dell´Ottova kresba je parádní, ale příběh jako takový mě moc nenadchnul. Začátek byl velmi zajímavý avšak konec to podle mě trochu zazdil.Určitě se zde najde pár fajn nápadů, ale pro mě nic z čeho bych se posadil na zadek.
  • Bary02
    Nádherná kresba.Vynikající příběh. Určitě jeden z nejlepších spider-man komiksů co vyšel v češtině možná i ze všech
  • Bary02
    Tajné války jsou ve zkratce obrovská naivní retro rubačka superhrdinů a záporáků. Celý děj je hrozně naivní zkrátka klasické retro.Výběr záporáků za mě z dnešního hlediska vůbec nefunguje. Jako vidět v integalagtické bitvě na život a na smrt běhat Lizarda s nějakou směšnou wrecking crew mi nepřijde úplně šťastný.Takže stručně pokud jste si někdy přáli vidět velkou bitvu hrdinů a záporáků v absolutně zmatečném ději tak směle do Tajných válek, pokud ne tak tuto osmdesátkovou reklamu na akční figurky můžete přeskočit a prakticky o nic nepřijdete.
  • Bary02
    Bary0227.5.2022 07:51Pindárna
    Dobře, děkuji.
  • Bary02
    Bary0227.5.2022 07:38Pindárna
    Zdravím mám takový dotaz. Chtěl bych si přečíst event Metal od crwe ale nevím co všechno musím mít před tím načteno? Četl jsem rebirth Batmana a Flashe. A k tomu komplet batman z new52.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 103 (cca 27828 Kč)
Mám: 111 (cca 29820 Kč)
Chci: 9 (cca 3791 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0