Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

4 Andreew: No dobře, jak chceš. Příští zásilku comicsů dostaneš s bonusem mastných a olepených skvrn od potravin a ty obrázky, které se mi budou líbit, tak vystříhnu a nalepím do svého deníčku. Plánující MdS
MdS: No řekl bych spíš "zvyknul a zevšech sil se snaží ignorovat".....už ani dokonce netoužím po tom, ti kafrací díru uvést mimo provoz pomocí nějákého pěkného kusu ocelové trubky:-)
4 Slaine a andre: No tak kluci, neřikejte že nejste rádi, že Vám vždycky řeknu, jak co dopadne. Takovej andreew už si na to vysloveně navyknul. :) MdS
andre: No to už začíná zavánět databází zahraničních titulů, tedy věcí zhola nemožnou :)... nevim nevim já osobně si to moc nedokážu představit.<br>
MdS: Specielně pro tebe by ještě mohla být zavedena položka "Pointa" :)))
Slaine: komiks je živý.... i v ČR:) ................ Právě mně by asi šlo hlavně o to "co, kdo četl", protože z toho kvanta vycházejících a vyšlích věcí by se člověk posral, tak by si právě (jako tady) mohl najít zda "to a to" za to stojí (hmmm...fajnová věta). Občas si něco přečtu (cizího) a rád bych se o to podělil, tak mi toto připadá, jako nejpřijatelnější způsob, aniž by si člověk připadal jako "...helďte, co jsem přečet, to sem intelektuál, co?...."
<br> MdS: tak teď si nejsem zcela jist, zda si neděláš prdel. Ale hrubý náčrt děje bych rozhodně nedělal. Já vím, ty to máš rád:)
chmmmm to dělá to horko... zmrvil jsem i opravu... nasrat.
ach bože... proč si pořád jenom myslím, že comicsy je něco živýho a píšu v minulým čase měkký "i"? :)
MdS: Pozor já na to zcela seru naprosto od začátku :)... vzhledem k tomu, že tvorba webu je pro mě velkou neznámou, tzn. "mým projektem" bych to moc nenazýval :). Nicméně v interním auditku comicsdb, jsem zjistil, že by tahle fce mohla někdy v daleké budoucnosti být součástí comicsdb a proto jsem se na auditcích zkusil zeptat kolik lidí by ji využilo.<br><br>
andre: Když už jsi nakousl podobu, předběžně by to mělo vypadat podobně jak navrhuješ - tři seznamy - vlastním, sháním, prodávám a každý z nich českou a zahraniční část (třeba ve formě tabulek s názvem, vydavatelem a rokem vydání) - do české by s přidávali comicsy přímo z DB, do zahraniční by se vypisovali ručně. Co se týče komentářů u zahraničních věcí by to asi dost dobře nešlo - osobně bych ještě uvítal, kdyby bylo možno vložit k jednotlivým komiksům v seznamech poznámku na rozkliknutí - kam by sis mohl napsat nějaký libovolný údaj (např., že máš zvláštní verzi obálky...) tam by sis mohl i teoreticky psát hodnocení, ale pouze a jenom ty (vzhledem k tomu, že zahraniční comicsy by nebyly položky databáze ale pouze tvůj ručně vypsanej seznam).<br>
<br>
Ale říkám, je to nejspíš dost vzdálená budoucnost, jelikož zrealizovat to, bude asi celkem složitý.<br>
Uff tak jsem to vykecal... tohle nebylo tajný, že ne Zacku? :)<br>
4 andre: A ještě by bylo dobrý, tam dopsat jaký je to žánr, jakou to má věkovou přístupnost a hrubý náčrt děje. Doplňující MdS
4 Slaine: Ty na to pěkně sereš viď!!! Kritický MdS
Slaine: hele, jak to vypadá s tim tvým projektem? Mám takový podnět. Mně by se líbilo, kdyby tam byla sekce, něco jako je tady na DB, že by tam každý mohl napsat komentář nato co četl z cizojazyčných věcí. Že by tam třeba byl něco jako formulář, kam by člověk vyplnil: název, vydavatele, jazyk, rok vydání, autory a pak by ti pokud by chtěl poslal scan obálky (nevim zda to nepodléhá nějakejm autorskejm právům). No a pak by to mohl ohodnotit. Myslím, že by to mohlo být docela zajímavé.
http://www.youtube.com/watch?v=eskTSjy5Scc&search=Donald%20Duck - tohle je jeden novejsi dil a ten s fasitama (viz nize, ale upraveny)
http://www.youtube.com/watch?v=FF259ALXoAI&mode=related&search=Donald%20Duck - tak tohle je naprostý mazec - původní Kačer Donald (krátký animovaný film) ....To musíte vidět, hodně se tam heiluje!!!! :D
:D 55%, ne 5%, nula se krvinkovi vytratila :D :D
Je to dost zajimavý vynikající kresba a nosnej příběh eště sem cestu do pekel nedočetl ale líbí se mi.
Black Bro yo: mal som to v rukach v anglictine, nezaujalo ma to. odo mna nedoporucenie :-(
Tak co fellas, už jste někdo přelouskal CESTU DO PEKEL, doufám, že to je cool, protože dost vážně uvažuji o koupi, ale potřebuju od někoho motivaci :-)), protože zatím mě odrazuje cena.
2 krvinka: Nespechej, sedni si :-) a som Ogre nie Orge!
2 DEmnoG: ja som tu ziadnu prdel nespominal ;-)
to Markyz de Sade: nestydim se, pac jsem nestyda:)... ale dobra, neco s tim provedu. <br><br>to Ogre: tak to se ohrazuji, zatim si z Krvinky prdel nedelam:)
Orge a to bylo náhodou dost hnusný já dělám chyby jen z toho důvodu že spěchám a moc neumím psát na počítači.
2 Markyz, DEmnoG .... nerobte si srandu z pologramotnych, nie je to spravne ;-)
Jé Markýz já věděl že tu někdo chybí a jetu můj dvorní prudič.Bez tebe to zkrátka není ono.
Koukám, jak se nám tu pěkně rozjela diskuze a kupodivu je opět součástí nám všem oblíbený gramatyk krvinka56. Dokonce se uráčili i páni z vyšší společnosti. :) Nechutně jsem okopíroval andreho styl a co přečtu to hodnotím. Styď se DEmnoGu, není to tak dávno co jste mě se Slainem peskovali, jak na to seru. :) Rozkecaný MdS
to Krvinka56: dobra, dobra, uz jsem si rikal, ze jsi vymekl a zacal nadhodnocovat...<br><br>to Andre: njn Andre, ty starej praskaci, je to tak. Mam rest cca 10-15 comicsu, ktery bych uz mohl ohodnotit, ale mam liny, praseci obdobi a nejak nemuzu najit tu spravnou slinu na psani. Ale co, jednoho dne se do toho dam a potom bych treba uz mohl prejit na system - prectu, ohodnotim. Takze pocitam, ze do 4 kvartalu roku 2006 bych neco malo mohl napsat:)
DEmnoG: kdy sem hodíš nějaká hodnocení Ty? Nějak ses odmlčel, ale já vím, že jsi s určitostí něco přečetl, neb jsem tě při tom přistihl.
No Conanovi dal 1 %.
Nu ty komiksy co sem naposled hodnotil se mi fakt líbiy fakt hodně,kdybych si pořídil Volwerin vs Hulk,dal bych mu okolo padesáti procent.Nemam vezvyku kupovat komisy které si prohlédnu a nesedne mi kresba.Takže je to co si koupím a vým oco gou umne hodnoceno dobře.A narážky k tomu co sem napsal k Vraždám a houslím prosím nechte díky.Alle budu se snažit.
DEmnoG: aha,...... hmmmm... tak ať mu dá na frak ještě někdo jednou, třeba se konečně trefí.
to Andre: no jo, ale to bylo pred tim, nez dostal pres frnak od Scarface za Vrazdy a housle.
DEmnoG: :) ... Nu dobrá, ale Lize dal 25 a 10%, takže umí i nižší hodnocení. Tak mu důvěřuj, on ví co dělá.
to Andre: kdepak, to melo byt 55%, ale vytratila se nula...
DEmnoG: Myslím, že mu křivdíš, třeba "vraždám a houslím" dal 5%
to Krvinka56: Krvinko, bud trosku se svym hodnoceni comicsu soudny. Tva hodnotici stupnice se nebezpecne pohybuje v rozemzi 90-100%. Ono je to sice dobry v tom, ze te potom nikdo neserve, kdyz das necemu 40%, ale devalvujes sva hodnoceni na neco ve stylu "jasne, Krvinka si neco koupil, takze muzeme pocitat s tim, ze tomu v pripad prumeru da 80%, pokud to bude lepsi, tak kolem 90% a vys". Neber to jako nejaky navazeni nebo pruzeni, ale ono to potom nema moc smysl, kdyz vsemu co prectes das kolem 90%:). Nic ve zlem, ma prvni hodnoceni jsou take znacne nadhodnocena...
Proč se ptáš? JO sem čech.
krvinka: Mam jeden dotazek - zajimalo by me jestli jsi z CR? :)
Mára teď ti vůbec nerozumím co chceš říci.
krvinka: myslis ti krasni novi komiksove?
nojo dyt jo, uz je tam mate :)
To je zajimavé že se tu neobjevyli komiksy od comicscentra ty tři nové.
2 AZTeck: za správnou tipuju možnost b - to je evidentní - rád bych to ale viděl - takovou skupinu sveřepých psovitých šelem jak zavyle vijou;-)
Starší tituly je možno s trochou štěstí sehnat v rubrice <a href="http://www.crew.cz/index.php?fp=&action=show_article&article_id=128">BAZAAAAAAAAR!</a> na www.crew.cz, přípdně na www.aukro.cz v rubrice <a href="http://www.aukro.cz/showcat.php?id=8465">Komiksy</a>.
Starší tituly je možno s trochou štěstí sehnat v rubrice <a href="http://www.crew.cz/index.php?fp=&action=show_article&article_id=128">BAZAAAAAAAAR!</a> na www.crew.cz, přípdně na www.aukro.cz v rubrice <a href="http://www.aukro.cz/showcat.php?id=8465">Komiksy</a>.
to Citadel: vetsinu novejsich sezenes na http://www.seqoy.cz/ ci http://www.minotaur.cz/, starsi pravda ne. Tenhle web slouzi jako databaze comicsu + moznost je pro budouci generace ohodnotit.
som tu novy, moze mi niekto poradit, ci sa o tychto vsetkych skvelych komiksoch da iba citat komentar , alebo sa daju aj niekde zakupit? kopec z nich som totiz mal ked som bol maly, ale vacsinou som ich postracal... :(
dakujem
Slyšet klidně všechny, ale ne vidět je od tebe nakopírované sem na tyhle stránky, páč to by potom zase jenom "stoupla" tvoje popularita. Debatusteboukončící MdS
A které bys chtěl slyšet?
4 krvinka56: Pro tebe by spíš byl test o vyjmenovaných slovech, takže na faraony a žraloky zapomeň... Gramatický MdS
Markýzi to už můžeš taky dát otázku kolik má žralok řad zubů a kolikrát mu dorůstají a jaký faraon byl nejmladší.
A to mi řiká chlapík s nickem DEmnoG... :) Rýmující MdS