willis: Dík. Už je doma (a vypadá luxusně, akorát trochu krátce, číslo 39), což znamená, že jsem v sbírkách dohnal Markýze a chybí mi jeden kousek na Toeho.
Nevite, prosim, nekdo, co navazovalo bezprostredne na epizodu Spidermana, ktera vysla v mesicniku COMICS, vydani rijen 2001? Je to pro me syny. Dik vsem.
DEmnoG:blackJag: tato obálka v prodeji není a ani nebude.Přebal vydán podle původního plakátu...
Je to úplně stejné vydání Vydal: Comics Centrum
Rok a měsíc vydání: 2006/--
ISBN: 80-86839-08-7
Cesta do Pekel... V LK byl s tím novým přebalem 2 dny, pak to stáhli... Byl to ten původní hardback jenom obal byl nový. Z vyjádření na stránkách CC jsem pochopil, že do LK půjde původní knížka, ale úplně bez přebalu....
Opět bych Ti byl zavázán... Vyděl jsem to na Aukru a bylo to vázané s přebalem, který odpovídá filmovému plakátu (Hanks s klukem a sapikem ve stínu a dešti)... Na CC píšou o broži, ale v původním přebale (takže asi s tím kresleným, co je k vidění i tady).
Co bych pro tebe neudelal, kdyz mi specifikujes, co myslis "druhym prebalem". To je rec o te brozi, co teprve vyjde, viz. zprava na CC strankach? Respektive nekdy koncem mesice se budu v CC stavovat pro Parchanty a Hexe, takze ti to tam klidne vezmu:).
Přátelé, nebyl by někdo ochoten koupit mi v LK v Praze CESTA DO PEKEL s tím druhým přebalem. Mám pocit, že tu někdo psal, že mají na Smíchově... Zkoušel jsem brněnské pobočky, ale neúspěšně. Platbu bych provedl hned na účet, předání snad na Crweconu nebo dle domluvy...
doohy: Možná s tím začali mít problémy a začali kličkovat. Co si vybavuju tak cca rok zpátky, tak tam měli napsáno něco ve smyslu "koupeno od rodiny" atp. ........ ale přít se nechci, zas tam moc to nesleduju.
Andre: Já mám dojem, že tam skoro vždy bylo uvedeno, že se jedná o Patrika. Teda jednou jsem vznesl dotaz na prodejce a bylo mě řečeno, že to kreslil Patrik a později již to bylo uváděno i v popisu předmětu...
AZTeck: popravdě si myslim, že by mu to otec schválil, když už to není na jeho úkor. Co jsem tak pochopil, tak nikdo z nich, včetně bratra a jeho dětí, neumí hospodařit s penězma, a ať budou vydělávat sebevíc, tak budou furt jednou nohou na žebrotě. ........ Pozitivní je to, že už to začal prodávat oficiálně jako "plagiát" a nepokouší se to prodávat přes cizí lidi na aukru apod. jako originály. ..... Teď by mě zajímalo co udělaj lidi, co si koupili "originál" na aukru za nehorázný peníze, když tohle uviděj. Myslim, že i průměrný policajt by uměl dohledat spojitost mezi prodejci a Patrikem.
vasek: Nojo. Najdi si mě. Budu tam i tam. BTW, ještě někdo? Jo a milejší než pivo mi je svařák. Nebo Martiny Dry. U Řehoře Samsy pak melta nebo alžírská čokoláda :) To víš, denní rezident. Jo a tam už mají Kouli a Krychli.
Draco: Jasně to bylo myšleno samozřejmých a neoddiskutovatelných 99,- PLUS pivo :-) Takže Pla?
Buď 5.11. na PhantastyXu u Samsy nebo 6.11. na finálním tentononc.
vasek: Já si pro něj byla minulý týden. A vzhledem k tomu, že je za kilo, je mi pivo málo. Přes Dejvickou jezdím prakticky denně. Na KomiksFestu budu na všech akcích.
AZTeck: já myslím, že jablko nepadlo daleko od stromu :-) Saudkovy kozy v Lipsovi a 3xKája Saudek to bylo dost podobné. Myslím, že snad ilustroval i NEI Report nebo jaxe to....
Plíz... Nepudete někdo teď někdy kupovat "Sedm statečných" v kampusu čvut? Pokud by byl někdo od tý lásky a vzal mi jeden výtisk. Předání vyřešíme na KomiksFestu. Kdo se přihlásí, má u mě piviště.
ups, Tajné války samozřejmě a teď se dívám na BBbart a mají napsáno 6.10., tudíž zítra :-) Sice to už není úplně ganz můj šálek kafča, ale už je to 15-20 let, kdy jsem na to byl nadržený jak stádo stepních buvolů a proto si to hned koupím, na to jsem fakt zvědavý.
Kdo by měl zájem, dovezli jsme ze Slovenska jejich nový komiksový magazín jménem BB Komiks a kromě něj taky každoroční Comics & Manga Book volume 4 za zajímavou cenu ;) http://nerdi.cz/content/12-Slovensko-utoci
Tak ten Likvidator drazil už i do Brna - Radek psal, že ho už má na krámě, kdo bude chtít osobně... Na e-shop, popř. sem do DB ho doplním příští týden...
Hm, to máte zase v Čechách dôvod na radosť. Na Slovensko sa doyaista Saudek opäť nedostane. Ani Muriel, ani jeho monografia sa u nás na pultoch neobjavili. Ach jo, ťažká rarita :-\
Toe: jj, tak to je přesně to, co jsme četl, akorát jsem si to popletl. Možná to bude zčásti tím, že autorka použila úvodní stranu se Stříbrného pokladu. Je to ale super, že to vyjde, tyto příběhy jsem ještě nečetl a LT jsem žral (moc jiného na trhu nebylo tak jako tak) Určitě to stálo/stojí spoustu práce, má-li tam být tolik bonusů, jen jestli to nebude samotný komiks rušit. Snad těch 6 kil nebude neadekvátních a snad si vzhledem k probíhající Saudkománii nechtějí vydavatelé jen namastit kapsu. Gadžopádně si myslím, že by pak mohli vydat i Poklad a Bandu, které sice už několikrát vyšly, ale ten 1000xpřečtený sešit bych rád vyměnil za důstojnou knihu stejného formátu jako bude tato.
No a nemá v tom Lipsovi být něco navíc, co zatím nevyšlo? Vlastním pouze tuto tisíckrát přečtenou klasiku: http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=474 . A mám takový vzdálený pocit, že jsem někde četl cosi, že tam má být snad nějaký nevydaný příběh........ no bylo by to super - nicméně, vzhledem k tomu, že koupi monografie o Saudkovi jsem týden odkládal a už ji nekoupil, Oranžovou smrt jsem naštěstí stihl, asi nebudu moc vyčkávat.