Tak ten Likvidator drazil už i do Brna - Radek psal, že ho už má na krámě, kdo bude chtít osobně... Na e-shop, popř. sem do DB ho doplním příští týden...
Hm, to máte zase v Čechách dôvod na radosť. Na Slovensko sa doyaista Saudek opäť nedostane. Ani Muriel, ani jeho monografia sa u nás na pultoch neobjavili. Ach jo, ťažká rarita :-\
Toe: jj, tak to je přesně to, co jsme četl, akorát jsem si to popletl. Možná to bude zčásti tím, že autorka použila úvodní stranu se Stříbrného pokladu. Je to ale super, že to vyjde, tyto příběhy jsem ještě nečetl a LT jsem žral (moc jiného na trhu nebylo tak jako tak) Určitě to stálo/stojí spoustu práce, má-li tam být tolik bonusů, jen jestli to nebude samotný komiks rušit. Snad těch 6 kil nebude neadekvátních a snad si vzhledem k probíhající Saudkománii nechtějí vydavatelé jen namastit kapsu. Gadžopádně si myslím, že by pak mohli vydat i Poklad a Bandu, které sice už několikrát vyšly, ale ten 1000xpřečtený sešit bych rád vyměnil za důstojnou knihu stejného formátu jako bude tato.
No a nemá v tom Lipsovi být něco navíc, co zatím nevyšlo? Vlastním pouze tuto tisíckrát přečtenou klasiku: http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=474 . A mám takový vzdálený pocit, že jsem někde četl cosi, že tam má být snad nějaký nevydaný příběh........ no bylo by to super - nicméně, vzhledem k tomu, že koupi monografie o Saudkovi jsem týden odkládal a už ji nekoupil, Oranžovou smrt jsem naštěstí stihl, asi nebudu moc vyčkávat.
Krvinka56, andre: Sorry kluci, ale měli jen jeden kus. Pro vás jsem objednala, příští týden tam nedaleko jdu do inter-zone pro něco od Burnse, tak se tam stavím.
No yeniczech je jasná sestřička. Chtělo by to chtělo změnu, to už je do očí bijící.
U aukci této prodejkyně je třeba pečlivě číst popis, kde není výslovně uvedeno "originál Káji Saudka", tak to nejspíš kreslil Patrik. Originál to je ovšem taký, to je pravda :) Originály od Káji Saudka si ovšem nedovolí prodávat od koruny.
No bělost papíru.... to může být fotkou, osvětlenim, retuší, monitorem,.... já nedávno našel na chatě svazeček mejch obrázků z dětství(80s), který se dostali do dobře uzavřeného a uloženého balíčku (málo vzduchu, tma, poměrně stálá teplota) a kdybych na jeden nenakreslil spolužáky ze ZŠ, tak by mě netrklo, že jsou moje:) ......... Spíš mě zaujalo, že si současný kupující s prodávající už několikrát navzájem něco prodali(prohodili role). Ale třeba to je jenom shoda náhod.
Tak co říkají zdejší saudkologové na "originály" na Aukru? Ten papír jako by ani nestárnul a je stále tak zářivě bílý :) Na druhou stranu prodejkyně taky výslovně neuvádí, že se jedná o originály od Káji Saudka (mimo toho za 68 klacků). Není všechno zlato co se třpytí!!!
Toe: paráda, už jsem ti psal maila, beru všechny;-) Samozřejmě po 1ks, bo na kšeft to nechci. To mě jen přivádí k jedné aktuální události, která, ač se komiksu netýká, docela mi to zasociovalo s tím, co tu řešil BlackJag s Vakuoku. Včera začal předprodej lístků Baník-Sparta. Na poslední zápasy byl stadion vyprodám vždy tak způlky. Teď, když se daří a nevypadá to zle 4 kola před koncem ligy, tak se najednou vyrojilo tolik "skalních fanoušků", že lístky byly vyprodány v 16:40 (kámoš stál 6 hodin a naštěstí se povedlo;-)). No a dostávám se k tomu co jsem chtěl - už včera večer nabízeli lístky některá hovada na netu za 400-500 (normal price 150).
A propro, vymysleli jsme ze Slainem, ze bysme si na vikend mohli zajet do Brna na jeho chatu a zakalit na vikend. Takovej Summer Brno Slez II. Uz jsem se tam byl podivat a podminky jsou dobre, vse potrebne je na miste.... Dokonce jsme aktivne vymysleli, ze Draco se bude starat o grill. Ostatni se budou muset obetovat a chlastat... vim, pekelna podminka.
to Woffce: ach jo, to ti nestaci jeden trakturek alespon na dva roky, to si jako pan Woffecka musi kupovat novej trakturek kazdej rok:)? O plavky mi nejde mizero, ty jsem si uz koupil novy, jde mi kupodivu o tvoji spolecnost. Pocitam, ze ti samou radosti vyskocilo srdceko do krku.
Draco: hmmmm, stejně to kupuju, doufám, že to bude držet. Každá strana Ottových scratchboardů mi stojí za to. Akorát ke koupi té velké monografické publikaci se nějak nemůžu odhodlat.
Woffce: Ehm... dnes jsem tím listovala. Jeden delší a jeden kratší v Exitu nebyly, ten zbytek jsou jednotlivé strany :) A vázaný je to prakticky stejně mizerně jako Exit. Měla jsem při obracení stránek pocit, že mi vypadnou z knihy ven. Ano, vím, že je to pevná vazba. A nevypadá to tak kvalitně jako Cinema a The Number.
DEmnoG: No, myslim, že zůstanu u starýho dobrýho traktůrku ve slevě... :---) Anebo kápnu božskou: Jsem ten víkend samotinký sám v Elektru - kolega Jozef má dovolenou, a někdo ty plázmy e elesdéčka halt vydávat musí :---)... Padly sněhy, a ty bys potřál ty kraťasy, je tak ?
Woffce, co jsi to rikal o tom Crweconu a nejistem prijezdu? Doufam, ze mas nejakou velmi dobrou vymluvu, treba ze kupujes zahradni bazen, a kdyz to stihnes do konce kvetna, tak dostanes jako bonus klicenku Mountfieldu, ktera se ti desne libi.
Toe: Díky, ale moje účast na Crweconu je víc než nejistá. Už jsem požádal Slaina, aby zašel. Tedy, aby zašel... - prozatím jen do Komiksovýho krámu, aby zašel. Tak snad zajde... :---)
Ahoj nadšenci. Neviděl někdo z Vás náhodou při brouzdání na netu k sehnání Zázraky - Marvels? Nepředpokládám totiž, že by je chtěl někdo prodat. Díky za odpověd.
Kapis: To je divný o víkendu jsem jich viděl pár v knihkupectví, ještě jsem přemejšlel, že bych si jich pár "spekulativně" koupil a včera jsem ho někde náhodou zahlíd na nějakym eshopu za nějakejch těch pod 1.300,-
Ty "dobrodružné komiksy" co tu teď přibyly (20tis. mil, ostrov pokladů atd..) to vyšlo kdy proboha? To jsem nikdy nikde nezaregistroval. O co jde, nevíte někdo?
Woffce: Čtverka bude i na Crweconu, pokud vydržíš, tak pro tebe samozřejmě za nejnižší podnákladovou cenu :)
Jinak bude i trojka, kdo by chtěl, jen dvojka už je k dostání pouze u Nerdů a v Seqoy, od té už je opravdu jen pár kousků a od jedničky už dlouho žádný...
Jestli někdo má Ikarii 1990/2, tak je na konci moc pěknej článek o Batmanovi (se spoustou obrázků vč. dvou barevných stran na obálce) a recenze Burtonova Batmana od Neffa.
Woffce: Valčík s Bašírem je pěknej film, ale v komiksový podobě ho mít nemusím.