Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

kurwa zas nějaká "odborince" aká latentně homosexuální frigidní feministka

http://www.novinky.cz/zena/deti/211882-superhrdinove-dnesni-doby-poskozuji-psychiku-deti.html
Draco, to nejak na truc? Posledne ses lepila prakticky na kazdyho...
MM: Pěkné, vydej se na Comic-con a nerd-fanynky se budou na tebe jen lepit;-)
metalmaus: No to nevím. Ale jo, ten Lobo je vcelku v poho, já jen v návaznosti, že kdysi třeba jak nám bylo 17 si kámoš nechal vykérovat list marihuany jako že největší frajer-hulič a teď ty futra pravidelně otřískává;-)
Kapis: kolik myslíš, že mi je.))
metalmaus: ať se nemlátíš hlavou o futra ve čtyřiceti;-)
metalmaus: Tak Lobák hustej.
willis: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs179.snc1/6730_1105074305204_1177143401_30282684_5773901_n.jpg

Zack: je pravda ze 70 cm vysoká vdova by už mohla stačit. akorát že mě na google images zatim nic nezaujalo. ještě to vomrknu
FrAnK: MAZEC, Planeta Eden, trochu BigMag a od října výstava SCI-FI, Fantasy a dobrodružství v obrazech a ilustracích, kde bude plno komiksářů, krom jiného. Omrkni Kocogel.info (levý boční sloupeček), tam to máš i s popisky a přesnými datumy
Rchlé šípy v galerii Jedné věci v Náprstkově 12... Ale jen do pondělka, pak se to kamsi přesune.
Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo momentalne nevite o kvalitni vystave(s tématem comics, samozrejme), co sem koukal tak momentalne nic moc...dekuju..
Jak velky to potrebujes? 1400x2000px mi prijde teda velky dost na ledacos. To mas bok velikosti maleho billboardu nebo co? :)
metalmaus: heh .. slušný... nahoď foto :)
tam sem samozřejmě koukal, ale nic co by se mi líbilo a navíc malé rozlišení. toho loba mam např. přes celý záda a teď chci celej bok ;)
Google ti toho nabidne spoustu.

link
ahojte, shanim obrazek ve vetsim rozliseni black widow jako predlohu na tetovani. uz mam loba, judge deada a jokera. nevite nekdo kde bych neco pekneho nasel na netu nebo kde koupit sesit nebo nemate nekdo neco co by ste mohli naskenovat? diky.
Ja si naopak myslim, ze je tak strasne napadny, ze to agent urcite neni :) Nebo je tak vychytraly, ze na to sazi. Hmm.
Hm. Asi aby to nebylo tak nápadný :-D
vasek: Náhodou, jednou měl asi depku a Helloyovi #1 dal jenom 90...
Asi jsem paranoik, ale tohle myslím fakticky vážě: Galupus je placenej agent ComicsCentra???
Jo a ještě věc, když už Sandmana neměli, koupil jsem si 2. díl komiksové historie moderního světa a jaxem se vzadu dočetl, tak je to až po okupantské agrese v Iráku a Afghanistánu, tudíž do dnešních dní, čímž je celá série uzavřena (aspoň prozatím) z čehož mám obrovskou radost, že to BBArt vydal do konce, i přes zjevnou neziskovost. Sláva panu Buchalovi, že si může dovolit vydávat komiksy pro radost a rychlá návratnost investice mu evidentně nerve tepny.
Milý Zacku, naléhal si, abych šel na předávání cen Fabula Rasa a já nemohl uvěřit, že bysme něco vyhráli. Tudíž jsem chtěl vědět, jestli jsme vyhráli nebo ne, abych tam nebyl zbytečně. Byl jsem totiž línej vstávat od piva a vášnivé diskuze s Blairem. Crweconský MdS
Fajn, díky za info, už se těším, jen doufám, že se to tu v září dostane (dnes jsem si šel koupit Sandmana a stále ho tu v nějvětší knize nemají, že to tu prej Seqoy ještě nedovezl:/ Jsem rozladěn) a ač pivko zadara je velmi lákavé, asi si neodskočím;-) No uvidíme co za datum vypadne z básnického spolku, ale přes týden se to zkrátka moc nedá;-)
"nám" :) najednou, kdyz jsi mel "vas" zastupovat na crweconu, tak si mel kecu jak palackej
Před chvílí nám ho přivezli. Na Facebooku už to je, na webu tak do hodiny. Přijď si pro něj osobně a vyhráváš pivo, na který spolu zajdem. Comicsověpivní MdS
Dnes je 9.9. - jak píše doophy | 11:26:26 29.08.2010 má vyjít nový Hellboy, ale asi to s ním moc nevypadá. Ani na stránkách Comiccentra není ani slovo. MdS ty nevíš? Mám docela na něj chuť.
no tak tedy to je bohaté září, že bude pokračovat komiksová historie jsem už ani nedoufal, vzhledem jak rychle skončila ve výprodeji - paráda, Hellboy to je nutnost a už se nemůžu dočkat. A moc dobře si pamatuju, když někde v patnácti mi přišel ze Semicu do schránky Spidey myslím nějak 19-21, když se vrátili všihni superherové z Tajných válek, to si taky musím přečíst.
Jak jsem hledal na stránkách a ptal se tak v nejbižší době vyjde:
01.09. 2010 Komiksová historie moderního světa 2 (BB/Art) ... jelikož tato série mě nebere tak nemám ani další informace
09.09. 2010 Hellboy 7: Pražský upír (comicscentrum)
15.O9. 2010 Omnibus Vetřelec 3 (BB/Art) ... 368 stran, 899 Kč
29.09. 2010 Tajné války (BB/Art) ... 448 stran, 990 Kč
13.10. 2010 Y Poslední z mužů 3: Maký krok pro lidstvo (BB/Art) ...168 stran, 399 Kč

a mnoho dalších od vydavatelství CREW (Spider-man, Usagi, Dilber, Živí mrtví 2, Slaine, Crew 28)

Na internetových stránkách NETOPEJRu se již dají koupit COMICSOVÉ LEGENDY 19: CONAN (04):SAVAGE SWORD OF CONAN

20 tisíc za muriel? Áchhh! :)
Kapis: Já už to mám za sebou a před chvilkou jsem odeslal i svojí fotku pořadatelům :)
tak všicni své nejdražší kousky do ruky a šup ven na déšť;-)

http://www.komiksarium.cz/?p=5616
Uff muriel a andělé na aukru kup teď za 20 litrů, ti lidi ztrácejí soudnost......a AZTeck až čtvrtý:-0 Jak vratká je ta lidská sláva :-D
andre: perfektní nápad, ale radši nebudu schizofrenikovat;-) Navíc 111 komiksů mi bude chvilu trvat, užil jsem si to pár dní, stejně jak bych bylo 666 (to jsem obětoval kozla a dvě panny) ale už je to jen historie.
willis: syčák jeden! :-D
ještě přidám pro pražáky na Smíchově v knihách před Tescem Freddy a já, Le Perdida, Mechanická Maggie... vše za půlku.. Na Můstku v domě knihy či jak se to pětiposchoďové knihkupectví jemenuje Gemma Boveryová za kilo, Pchjongjang za dvě... všechno tak před 14 dněma, takže aktuálně bez záruky

Jinak jsem byl včera v knihovně na Smíchově a tam má minivýstavu nějaký Václav Šlajch ;):)
Šen Čen, kua ten tu není - ale jinak ty klasiky tam jsou taky - komiks. historie, wildcats, 11.září, oidipus, smax, atd...

Jo a v LK by měli mít kalendář od Saudka:

http://www.levneknihy.cz/detailzbozi.aspx?z=80483
Nemáte někde v Praze slevněné Království tvé? Vím že to bylo kdysi v Luxoru za dobrou cenu a promeškal jsem to =(.

Jináč Kanzelsbergr (Brno) - na slevě Smax, Šen Čen, Komiksová historie
V nové Pevnosti za 55kč je poukaz na slevu 20% na veškerý sortiment ComicsPointu. Tak toho využijte ;)
no u nás v kanzelsbergu je tam toho poměrně ještě dost - a teď tam přibyl Spiro a v LK James Bond, Dr. No :)
To jsem zrovna nemyslel. Šlo o výprodeje z LK, případně Kanzelsbergeru, kde se dá titul sehnat za míň něž polovinu půovdní ceny.
www.kupkomiks.cz Ceny přímo pro Vás....
Jó, házejte to sem, když někde narazíte na nějaký slevy... Takhle člověk neví, co se děje :)
Co se kde vyprodává? :-)
Kapis: tak si udělej profil "Kapis2" a až budeš mít ve dvojce tolik, abys mohl mít 888 či 999 tak to z dvojky hodíš na původního. A do té doby se můžeš kochat tvým magickým číslem;-)
Tak mám těžké dilema, zrovna vlastním magických 777 komiksů (Kačery donaldy nepočítám) a on nový Sandman a nějaké výprodeje v Kanzelsbergru a LK...chmchm, no nic, ještě si to užiju chvíli a jde se nakupovat;-) Horšíjak budu mít komiksů 888 nebudu považován za fašistu ? :-D