Xeelee: Draco ráda rape sex. Halt my zvířátka se při páření poškrábeme, pokoušeme na zátylku a tak. Co se dá dělat. Ještě že mám ty šupiny. Jinak půjdeš na winter beer slez a jsi pro či proti?
DEmnoG: Dobrá, tak je nevyhlašuješ ale jako kdyby... Bylo to dřív tady než na Markýzově webu, ne?
Zack: Jednou kozu zmáčkneš a táhne se s tebou obvinění z týrání zvířat celej život, jojo.
yama: Já sama sebe taky často nemusím, tak jsem se musela naučit dělat kompromisy. Když už si moc lezu na nervy, tak se se sebou dohodnu a někam vypadnu abych si doma užila chvíli klidu... Sakra, asi jsem si zase zapomněla vzít svoje prášky...
Woffce: Tortura mortalis? Jak bys mě asi po tom chtěl uškrtit? My latiníci máme momentálně převahu... Ale jinak dík. Jsi jeden z mála se kterým jsem měla vážnější konflikt a chceš mě jen umučit k smrti. Takový osobní přístup z očí do očí a od železa ke kůži je mi mnohem sympatičtější.
MdS: Zajímalo by mě, co bys dělal, kdybych si to nepřečetla. Tady by mi to asi nikdo neřekl(že by proto, že na tvůj web moc často nepáchnou?).
to Draco: to je fakt, ja tyhle akce nevyhlasuju, vetsinou zahlasi Andre, estli by nekdo nechtel zajit do hospody (alespon co se tejka vanocni besidky, tak jsem si jiste, ze to byl on), potom ho necha spinkat a ja po case prihodim, jestli fakt nikdo nechce zajit.
to Zack: to prave by me vubec nezajimalo, je nas pet a pul a a aby se z toho udelali 2 a 3 mi prijde uplne kretenskky.
to Yama: skoda, zrovna jsem chtel svoje vyholene kozy ukazovat pro zmenu ja
yama: No, upřímně řečeno, Woffce už riskuje příjezdem kohokoli, kdo se o komiks jen otřel; tak nevyzpytatelnej, pro nebublinovou majoritu tudíž nebezpečnej poddruh to je. I proto by mi nic nepřišlo trapnější, než začít příslušníky týhle pošahaný komunity perlustrovat; já jsem pro účast všech, kdo mají čas a chuť - následky si ponesu když né rád, tak aspoň statečně :---). Budu jen doufat, že se debata o Liberci nezvrhne ve školácký "holčičiny" (dámy prominou) typu: "Když tam bude ten (ta :---)), tak já teda nejedu..." apod.. Toť nás nedůstojno !
Jo a: Draco já tam CHCI ! Nejdřív obdrží řádnou TORTURU MORALIS, a pak ji, pravděpodobně uškrtím....(nebo tak něco) :---)
Až po těch poznámkách tady jsem se koukla o co jde a teď nevím, jestli je horší, že tam můžu nebo kdybych nemohla ;) No 22. by se mi hodil líp, tak stejně nevím, jak to se mnou bude vypadat.
ad návštěvnost žen - jsem spíš pro, než to takhle paušalizovat. Co se Draco týče, tak jsou okamžiky, kdy jí taky nemusím, ale na druhou stranu jí musím přiznat, že je s ní výjimečně dobrá domluva, co se přítomnosti její osoby týče. Necpe se, kde o ní nestojí a nedramatuzuje to, když se jí to řekne rovnou. Nicméně pokud se hoši mezi sebou domluvíte, že je to čistě pánská záležitost, je to vaše věc. Spíš je matoucí, že jeden je pro a druhý proti. (Bez hledu na to, že u mě jsou pro všichni :) )
ad Liberec - tam bych asi dala slovo Woffcemu, přece jen jde o jeho známé a případná ostuda kohokoli z nás padá tak trochu i na jeho hlavu, ne že by měl dělat seznam, kdo může, ale pokud by tam Draco nechtěl, tak se s ní dá domluvit a nebo se dají jisté meze (jakože kozy tentokrát nebude ukazvat nikdo a hotovo)
Zack: To vyhlásil MdS? Tuhle akci vyhlásil DEmnoG... A vlastně i tu letní. A já raději někam nepůjdu pokud pro mě bude všelidové hlasování nepříznivé, než abych se snažila přetahovat lidi z jiné akce... Nejsem Markýz.
Jo a když jsem teď tedy prošla starší diskuze, tak nechápu to Markýzovo "po zkušenostech z minula" , protože ohlasy na ženskou a mou přítomnost i od Markýze po summer slezu byly více než příznivé. Asi ho prostě štve, že jsem pak chtěla stáhnout tu odhalenou bradavku...
to MdS: zatracene ja se na tvoje webovky proste nedostanu, pac jsem zapomel heslo a system mi ho nehodla poslat.
Cece ti nevim, jestli te nejak zasahl vanocni stres anebo mas proste jen blbou naladu,a nejsem si jist, jestli je ti jasny, ze svoji notickou:
"Po zkušenostech z minula jsme se rozhodli vrátit ke starým zvykům a nezvat žádné osoby ženského pohlaví. Takže všechny naše fanynky, modelky a striptérky nechť zůstanou doma. Jedinou výjimkou je Yama, která je slovy DemnoGa „Kus chlapa!“. "
jsi z chlastani vyloucil Jokeru, Hanyou a pripadne i dalsi holky. Za sebe muzu rici, ze posledni summer beer se mi ze vsech srazu libil nejvice a to ne proto, ze Draco je EXHIBICIONSTA, ale proto byl dobre nasplaplej. Hromada lidi, ne zas tak zvaneni o comicsech, spis tvrdy chlastani a fakt prdel. Ja jsem byl spokojen, takze po teto zkusenosti bych naopak zenskou spolecnost privital. Druhou veci je, ze netusim, koho myslis tim "my" mimo sebe. Vim, ze si obcas Jeho velicenstvo Markyz myka:).
Kdyz mas problem s Draco, tak si ho koneckoncu muzes nechat pro sebe, aktivnich chlastacich comicsaru neni tisice a kdyz ti holt nekdo nesedne, tak se snim nemusi bavit a ne ho hned zabanovat, ne? Ber to vice pianko.
A to nemluvim o tom, ze opomijis fakt, ze kdyz se Draco nekde zjevi, tak je dost dobre mozny, ze nejakej ten vahavec, kterej sem sice chodi, ale zatim ho dostatecne nepresvedcilo tvoje charimsma, aby snama zalezl do hospody, tak Draco je dobra vejicka.
Resume zni mily Markyzi, nedelej ukvapene zavery a ukvapena gesta.
Prosím všechny "my" z Markýzovy pozvánky, kterým ležím v žaludku, ať se mi ozvou na mail i s konkrétní stížností na mou osobu. Mám známou z Bayeru, takže zvážím Vaše námitky a pošlu Vám nějaké léky. Jestli preferujete Rennie, Espumizan či něco jiného, prosím, připište to.
4 kapis: Bylo by fajn si to stanovit na tu sobotu. S tím, že dopoledne proběhne aquapark Babylon (nafocení kalendáře "Comics ultrazz a Kocogel v plavkách"), pak oběd, přejezd do Woffcovi hospy, křest čtvrtého Bubble Gunu a klidné spočinutí u piva. Slezový MdS
Tak od pátku tam nepojedu, nerad bych se v neděli učil znova mluvit a do středy se nechal nahánět alienama s motorovou pilou skrz horkým a ledovým potem zmáčené noci. Takže teda je to 13.2.???
Tak tohle by mne taky zajímalo chci si vzít dva dny před dovolenou.Abych byl odpočatý.Ale pokud se tam dá spát je mi to fuk chci se stejně pořádně napít bez toho aby řešil to jak se doplazit dom.
Jen pro ujasnění - comicssléz numero 4 u pana ovečkinového kolegy v zatím stojící liberecké hospodě se koná 12.2.??? V pátek??? Nebavili jsme se o sobotě?
Draco: Promiň, to mě nenapadlo. Už se to nestane. Já k vám vůbec jet nechtěl. Měl sem se tam domluvit na zítřek (to šlo vyřídit po telefonu), ale mám pocit, že sem tam byl poslanej kvůli večernímu zaškolení. O tom sem se (na rozdíl od místa a času) dozvěděl už krátce po příjezdu. Taky už sem se tam cítil poněkud divně a několikrát sem si říkal, jestli vůbec ještě přijede a jestli bych se neměl sebrat a jet domů. Druhou část příspěvku nějak nepobírám :-)
Xeelee: Ale Draco se tím nikde nechlubí... Proč se tím nechlubí? Because Draco is fucking realist without her own style... I´ve only inspiration in nature and my fantasy. Takže Xeelee, fakt dík. Co ty nevíš, neprozradíš. Včera jsi to taky trochu přehnal. My jsme u nás doma samý relativně snášenlivý lidi a nebudeme tě vyhazovat, ale po celým dnu jsi mi lezl pekelně na nervy a celá rodina tě nechtěla než vyhodit. Je dobrý poznat, kdy odejít.
Takže varování: Neberte si Xeeleeho na návštěvu a nebo ho stihněte včas vypoklonkovat. Jedině tak si zachováte svůj duševní klid a rovnováhu. Ale na venčení psů je dobrej a alkoholici v jeho přítomnosti střízliví. Bacha jen na to, že není ani trochu sprostej, je tak slušnej, že lidi v jeho přítomnosti zhrubnou a mají mu tendenci říkat jen ty největší sprosťárny.
Tak vazeni jsem myslela, ze vama pobydu ale nejak se to zvrtlo. Absolvovala jsem veskery predavani, promitani a oficialni zakonceni a kdyz jsem vylezla uvarena ze salu bylo pozde. Takze nekdy priste. Ono pripojovat se kdyz je zabava v plnem proudu uz nemelo cenu, vzhledem k tomu ze jsem byla strizliva :D nektery lidi jsem u stolu nejak neidentifikovala vubec takze jsem volila variantu se presunout do jiny hospy, kde to nevypadalo jako bozi dopusteni :))
Woffce: bylo mi te uplne lito ten psi pohled by rozplakal i kamen!
Kapis: Já tedy vím s naprostou jistotou, že DEG nedělá nic raději než kouří péra. A tys bys to měl vědět taky. Protože jinak nevím, co pod tím stolem dělal...
vasek: A navíc, volný prodej drog myslím zajímá víc jak dvacet procent uživatelů... Jakou máš nabídku?
Jo a jinak se omlouvám všem, kdo byli na komiksfestu, že jsme se nesčuchli.
Ale mám na to hned několik vejmluv, takže si každej vybere tu, která se mu bude líbit nejvíc:
1) Se mi (poslušně hlásím) stala taková nemilá věc, že jsem už od tří hodin pil jedno pívo za druhým. Takže jsem tak kolem pátý už sotva poznával známý. Kolem půl šestý jsem minimálně dvěma kamarádům říkal jiným jménem, za což mě těď jistě milujou. A když se mě Andersson ptal na jméno, tak mě minimálně na pár sekund znejistěl. V tomhle stavu jsem neměl sílu dešifrovat ještě někoho z neznámejch tváří...
I když... jsem od blízkýho stolu slyšel mnohokrát "pYčo", což mohl být asi Kapis. :-)
A viděl jsem tam taky poletovat takovou nějakou polonahou vyzáblotinu, což byla asi DN. Ale ruku (ani jinej oud) bych za to do vohně (ani jinam) nevnořil.
2) Než jsem se stačil rozkoukat, vystát si frontu na Anderssona a pokecat s každým, s kým jsem byl na pokecu domluvenej, ...začala Maxova přednáška, pak udílení Muriel a najednou byl (kurňa) konec. To teda vůbec nechápu, jak se mohlo stát.
A za třetí... Jsem nepoznal Woffci, což měl bejt váš hlavní identifikační znak. Tušil jsem sice jak vypadá, ale předpoklad byl mylnej. Nezahlíd jsem tam nikoho, kdo by lez po čtyřech, bečel a trpěl anaserpentní spinózou.
Takže, sorry, folks, příště... (asi na crweconu, co?)
Xeelee: Má reakce je na to, že nemáš práci ani školu a tak si můžeš během týdne chrupkat... Já celý týden moc nespala a dohnala jsem to až dnes, díkybohu. A díkybohu, že jsem tě ani neviděla. Určitě sis vzal nějaký svůj "sexy" obleček.
Woffce, Xeelee: Xeelee zase skončil na kolenou? Ouch, kneeling down, kneeling down.
Woffce: Cože, on byl zase nějakej slez? Proč mi o tom nikdo neřekl? A proč mi bylo dneska ráno tak blbě, jako bych se včera někde ztřískal?
DEmnoG: To zní docela lákavě, ale jako takřka jediný z naší pospolitosti, kdo to myslí s inhalací splodin vznikajících hořením tabáku a papíru vážně, nemůžu takhle dopředu zodpovědně prohlásit, jestli se budu moci v navrhvaném termínu zúčastnit...
to Woffce: ty jo, ja uz jsem byl nejak spolecensky unaven, tak jsem se zmohl jen na to, ze jsem si zavolal tago a odjel rychle domu. Spal jsem do tri... njn, holt patecni vecer byl ponekud vycerpavajici. Co si pamatuji, tak jsem opravdu perlil, Kapisovi jsem tvrdil, ze jsem teplej a Draco, ze mam dve dcery (12 a 14let). Kam ja na tyhle kraviny chodim... no nic:)
to Xeelee: jak v unoru? Myslim, ze by jeste mohla probehnout vanocni besidka, jak uz psal Andre. Yama bude alespon uvolnenejsi, v hospode nam budou nosit caj az pod nos a kuraci budou moci kourit dle libosti.