Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

@Alfi: Stačilo napsat, že nevíš. dík
@Alfi: pokud je bez cisla, tak je ukradene z tiskarny
Podle mého jsou stejně jako objednávky knihkupců načtené v tom šancemetru a číslované. Jen to budou až poslední čísla. Kupoval jsem takhle tehdy dvojku Hellboye, číslo má.
Sú tie nadlimitné knihy tiež číslované? Lebo potom by teoreticky šlo zistiť, koľko kusov je nad počet mien v predobjednávkach.
@SpiderJerusalem: Však je i teď. Jen je to dražší.
https://www.comicscentrum.cz/97880765220771-30-dni-dlouha-noc-kompendium-kniha-1?flypage=flypage_comics.tpl
A pár kousků to nebude. Myslím, že jich bude více, ale to CC zřejmě nezveřejní.
@NinadeL: Lebo to je fakt zlé a nevtipné? To je len odhad.
@Alfi: ano, vyluštil jsi to správně :) Ale proč to dodnes nevyšlo knižně asi taky nevíš? ;)
@Anzu:

Podobné dotazy směřuj do sekce bazar.
Nechce někdo skoro komplet Kolosálního Konana 2, 3, 4, 5 za 13 500?
@Alfi: Navíc už od prvopočátku se daly koupit po vydání v některých knihkupectvích nebo e-shopech s malou přirážkou proti ceně v předprodeji.
@seneke: Tiez mi prišla otázka zvláštna, ale povedal som si, že nerozumiem dokonale česky. Ja to interpretujem tak, že pani sa pýta, či nevyšiel česky knižne komiks Moderní pravěk od autorov V. Kovařík/D. Vlach pôvodne vydaný v časopise Sedmička 1/XXII-52/XXII t.j. 1988-1989

Odpoveď znie nie, elektronicky bude dostupný tu: https://komiks.alyss.cz/zobraz.php?id=21&obrazek=1
Zaujal ma hneď prvý komiks, kde si (Spoiler alert) prachlapci pomocou praškrečka vyholia praholku.
@NinadeL: "tušíte někdo, kdo nevyšel knižně Moderní pravěk ze Sedmičky pionýrů?"

Nejsem si jist jestli já rozuměla řeči vašeho kmene.
@Alfi: vždyť to je běžná praxe už, ne ? Jen cena je navýšena oproti předprodeji. Nekupuji od nich všechno teda, takže úplný přehled nemám, ale loni takhle vydali Zjevný úděl i Smrtonoše jsem objednával levněji.
Tak Comics Centrum už kolosálky nemá exkluzívne len v predpredaji, po vydaní sú bežne dostupné: https://www.comicscentrum.cz/97880765220771-30-dni-dlouha-noc-kompendium-kniha-1l
Procházela jsem si svojí sbírku výstřižků z časopisů... tušíte někdo, kdo nevyšel knižně Moderní pravěk ze Sedmičky pionýrů?
Máme prosím nejaké novinky ku komiksu Sleeper?
@Meri: Špatná skupina. Na tohle je tu bazar.
Dobrý den, koupím Liga výjimečných Omnibus (limitovaná číslovaná verze).
https://www.instagram.com/p/DZcfAZwCMiU/?igsh=NDFtbTVzcjZsaHBp
To se takhle potká Masaryk, Laurel, Hardy a golem na párty u Hitlera....co může být víc ?:⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠)
To je v pohodě. Je to prostě tržní hospodářství.
Myslím, že by se nemělo někomu určovat za kolik má co prodávat.
Nebo si to prodávejte jen přes vaše stránky a máte to pod kontrolou.
Ale slevy by na tohle poskytovat neměly, tam u nich došlo k chybě. Probereme to s nimi - ale pokud budete chtít svůj kus vrátit, určitě ho vezmeme zpátky.
Díky - jo, máte pravdu, moje chyba, na ostatní krámy jsem úplně zapomněl. Něco si necháváme sobecky jen sami pro sebe, tady jsme vážně něco pouštěli i dál, spíš aby měly krámy pro své věrné zákazníky.
@Scarface:
Na fb píšete že to jde sem,tak bych se nedivil kdyby to měl i ten Luxor
▪ Na našem e-shopu bude k dispozici 218 kusů ????, zbylých 82 kusů bude k dostání na těchto prodejnách a e-shopech:
Knihkupectví Arkham, Knihkupectví Krakatit, Euromedia, Dobré knihy, Martinus, Nekonečno, Fantastic, Na konci vesmíru, Comicsstore, Komiksových krám, Comics Point.
Pokud se nepletu, tak do Luxorů jde jen základní verze. Limitka jde přes eshop Crwe a něco málo přes Arkham a Krakatit. To je všechno. Tam může být problém v automatickém ohlašování titulů - že do eshopu dají všechno, co CREW vydá a neřeší už to, jestli to opravdu dostanou.
Když jsem to sem dával, tak tam bylo 2+
Na Luxoru mají Zrádné tropy limitovaná verze:
https://www.luxor.cz/v/2189472/zradne-tropylimitovana-verze
Když se zadá kod DENOTCU, tak s osobním vyzvednutím to vychází na krásných 600,- Kč.
Já vůl to nedávno kupoval za 800,- Kč.
Když bych počkal, tak jsem to mohl mít za hubičku...
@honza98:
Objednat už jde i jako balíček
Tak Sara i Ostrov se už objevily na stránkách MB....zatím bez možnosti objednat si, pouze s informací předobjednávka do konce července a vydání v září. A samozřejmě s ukázkou.
Limitka Zrádné tropy stále na Comicspointu za 899 Kč
@Alfi: Dobré knihy by také ještě měli pár kusů mít, za původní cenu. :)
@Devilek: Něco z toho už bude součástí tzv. "Fáze 2", jak padlo ve videu. Ta by měla být spuštěna od ledna 2027. Tak nějak to tam Filip říkal.
Konkrétní termíny padly pouze u Sáry a Ostrova miliardářů. Se zbytkem fakt musíte stejně jako já počkat na oficiální edičák.
@Killingjoke: To vyznívá teda celkem odvážně to množství knih na poměry MB. Vzhledem k tomu, že máme skoro červen.
@House:
Nebude ,to má zhruba 150 stran. Teďka říkal že to bude fakt něco malého o “pár” stranách
Další “regulérní” dárek bude tuším až na Vánoce a tam by to třeba byt mohlo.
A pain to bylo i teď :D
@Killingjoke: jestli ta tenká kniha zdarma bude Sea of sorrows, tak budu nastvanej :/ no asi to video v týdnu poslechnu, ale posledně to byl docela pain, když Filip mluvil.
@Killingjoke: Díky moc, je toho docela dost, takže jsem zvědavý, jak to stihne.
@jh666: No hele, trošku jsem z toho ohlášení zmatený...
- v červnu bude předobjednávka dvou kratších knih. Sára + Ostrov miliardářů (Billionaire Island). Když si je předobjednáš obě, dostaneš nějakou tenkou knížku jako dárek.
- další předobjednávky mají být v září + nějaké klubové tituly, ale nic nebylo přesně specifikováno.
- má vyjít Lucky Devil, ale nevím kdy
- pak mají být ještě na konci roku nějaké "vánoční tituly"
- má být ještě jeden druhoválečný titul z alternativního světa. Vzhledem k oblíbenosti Remendera jsem si tipnul, že by to mohl být Escape ;)
- ještě jsem pochopil, že by měly vyjít komiksy, které budou mít jiné rozměry, než doposud měly komiksy Mighty Boys. Mluvilo se něco o Francii a Belgii.
Jinak se spíš jen mluvilo o filmech, knihách a komiksech obecně. Celkem zajímavý pokec. Ale na větší specifikaci budeš muset ještě počkat.
Myslím, že jsem na nic nezapomněl. Doufám... ;)
@Killingjoke: Byl by někdo ochotný udělat shrnutí pro ty z nás, pro které je 3hodinové video moc?
Novinky od Mighty Boys...

https://www.youtube.com/live/SMk9q2Ltw-w

Sára potěšila. A doufám, že ten druhý druhoválečný komiks bude Escape od Remendera, i když ten ještě není dokončený a těžko říct, kolik bude mít sešitů. ;)
Vybiral už naskladnil novinky
@damacon: Jednou se mi to taky stalo. Pošli jim e-mail.
@ČERVENÝ XINTAX KNIR - dej nám nějaké info na Sleepera ať mám pohlazení na srdíčku prosím.
Tak to vypadá, ze jsem Tradne tropy koupil ale nenacetla se mi platebni brana a do mailu odkaz na zaplaceni neprisel. Tak ted nevim, jak to zaplatit :)
@Zvedavy_muz:
Pokud máš rad horrory/upíry tak koupit,jinak nevím no.