Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Šestiprsťák / Ruka (sběratelská verze)
Šestiprsťák / Ruka
Jaký je rozdíl? Obě mi přijdou stejné?
@faster86: taky mi dnes ráno přišel mail, že to přijímají jako reklamaci a posílají nový výtisk. :)
Tak počkám, až/jestli dojde a pak s nimi zkusím vykomunikovat ten účet ať mi založí, ať o tom mám přehled.
@House: hele tak po tom co sem kontaktoval Send pres mail co se mi stalo, tak mi poslali nový výtisk Chrononautlů a dneska mi to přišlo už v pořádku
@shybuj.cz:
myslim, ze za 10tisic to bylo jeste vydrazeny levne vzhledem k tomu kolik stala ta bezna verze omnibusu (7-8tisic) a ta zlata se ani do prodeje nedostala
@blackJag: je fajn vidět že ty obrázky s bublinami dokáží krom naší potěchy i trochu pomáhat:) https://www.instagram.com/p/DQhQ4mciG_h/?igsh=OGYwdGtnYnZ1MXY2
Mel sem dtejny problem s chronomautama tak sem to behěm jednoho dne vyresil ze semdem ze mi posilaji novy , tak snad dorazi
Je to ale paradox :D Nechtělo se mi do předplatného z obav, zda se mi to vejde neporušené do schránky a ani neobdržím žádné oznámení o doručování. A nakonec mi třetí číslo vůbec ani nedojde :D
@lantan1: Já to předplatné zakoupil na eshopu crwe, nemám u sendu žádny účet. Psal jsem jim mail, uvidíme jak zareagují, zkušenost s tímto nemám.
@House: koukni se do svojeho účtu na muj.send.cz jestli ti to už posílali nebo ne. Buď tam bude datum plánované expedice a nebo si požádáš o reklamaci
Čeká ještě někdo na doručení Chrononautu od Sendu? 10 dní zpátky se tu o tom psalo, že to někteří už mají, že to snad Send odesílal už v půlce října a dneska měsíc končí a mě to ve schránce ještě nepřistálo.
xintax: Objednal jsem si deset kousků, tak snad to dojde.:)
Kdyby někdo chtěl koupit Reckless za super cenu, tak to může zkusit. :-)))))))
https://www.martinus.cz/3660473-reckless/kniha
Kdo by měl náhodou zálusk na limitovanou verzi Foxter Omnibus, která vznikla v pár kusech a byla distribuována výhradně mezi členy redakce tohoto vydání, bude mít šanci - v sobotním programu letošního Comic Con Brno & Junior 2025 proběhne dražba posledního kusu, který má autor k dispozici. Vyvolávací cena bude v hodnotě ceny obyčejné verze, takže půjde o jedinečnou šanci pořídit si vzácný kousek do sbírky a ještě podpořit dobrou věc - výtěžek bude totiž věnován na dobročinné účely, které při této příležitosti organizuje Petr Kopl.
@faster86: 5K si setrim na ten zeleznej hrbet.
Bez obav. Myslim, ze mi dlouho budou zateplovat sklad. :-)
@walome: v pohode mam jeden navic, jak se vyproda a budes chtit tak rekni schovam ti ho za 5K :D
Walome: Nikdo nemluvil o deseti letech. Jen že většina komiksové produkce se dá koupit i nějaký měsíc po vydání, to mi přijde docela fajn.
@yogi: cilem prodejce je prodat. Pokud to nekdo nestihne "protoze jsou 2000 moc" to je jeho smula.

Na me jsou treba ted 2000 moc a jsem smiren s tim, ze se na me nemusi dostat. Deset let valeni ve skladu nikomu nepomuze.
Za mě by bylo fajn kdyby se klasická verze prodávala tak nějak normálně, nevím tedy jaký byl náklad, ale bylo by fajn kdyby si ji mohl člověk koupit ještě třeba za půl roku či rok. Pro spoustu lidí jsou 2 litry celkem dost(nemluvím o sobě) a přece jen komiks je zbytná věc. Je mi jasné že zdejší menšina by chtělo aby to bylo do týdne pryč a každý týden nový omnibus, ale spousta lidí to má jinak.
Jinak BB art se zdá vstal z mrtvých, tento měsíc vydává kromě Recklessu šest dalších(nekomiksových) knih, takže bych ho úplně neodepisoval.
@xintax: Gratulki! Držím palce, ať se stejně dobře prodává i klasická verze.
Hlásím VYPRODÁNO!
Ještě se teda asi pár kusů vrátí do prodeje, protože 17 lidí zatím nezaplatilo, plus pár kusů na připadné reklamace, ale celkově to beru jako úspěch. Díky všem za podporu a objednávky. :-)
Nový komiks s crowdfundingem ve spolupráci s dnes již snad? "napraveném"? Tomem Taylorem alias Tomášem Krejčím
https://donio.cz/marie-curie-graficky-roman
Nevim jestli to tu uz zaznelo, ale velky dik Xintaxovi, aka knirovi za tu celou snahu s brubakerem. Dneska spim v obyvaku a mazlim se s Reckless.
Otázka kedy sa bude dať rezervovať limitovaný Sleeper je práveže veľmi vhodná :)
kluci dejte panu Knírovi chvílu pauzu, prodává to 48 hodin
@xintax:, jak to zatím vypadá s prodeji? Je to na dobré trajektorii k zaplacení? Popřípadě, kdy budeš vědět, že tento projekt měl i finanční smysl, že by ses pustil třeba i do toho zmiňovaného Sleepera? Každopádně držím palce a díky za odpověď.
@Poniczech: pěkný, jsem zvědavý na Real velikost. Až to postavím vedle Vyvrhela v boxu. Btw, nezná se datum distribuce ? Tuším, že zmínili obecně listopad.
Argo na FB zveřejnilo, jak bude vypadat ten box na Blast z bibliofilie.
@seneke: Tak je to rok a kousek. To je jeste v klidu. :-)
@xintax: Jasně, ale neplatí snad zákon, že po 3 letech je nezvěstný prohlášen za mrtvého? Kdyby aspoň dali jasnou odpověď.
S BB artem se zname pres tricet let. Prubezne spolu obchodujeme a spolupracujeme. Vzdycky jsme meli nadstandardni, az intimni vztahy. :-)
Jejich pohostinnost je vyhlasena. Plzen a Guinness nikdy nechybi.
A jak to bude dal s vydavanim? Ja jsem optimista a doufam, ze nas cekaji jen svetle zitrky.
@xintax: tak me napadlo, bbart ma diky prodejum reckless penize, neno diky tomu ze ti to nejakym zpusobem pustili, aj ti libali ruky a pri kazde navsteve chystali chlebicky? Vzhledem k tomu ze jsou po smrti a pomalu je potreba na ne nahazet hlinu?
Tak jo, bude to mít jak Arkham, tak Krakatit, tak eshop CRWE. Arkham to má už teď, pokud chcete mít jistotu, jinam to dorazí doufáme tak během týdne... půjde hlavně o to, jak rychle si to dokážeme předávat.
Ahoj... tohle jsem nijak neřešil, zeptám se přímo holek na eshopu, který se o to starají. Taky je to už víc samostatný blok, kde je zbytečný nějaký mikromanagement. A asi tam budou víc důležitý podmínky.
@Alfi: Jenže Filip je téměř samostatná jednotka. :-)
Krakatit a crewní distribuce, to už je moloch, kde jsou procesy složitější.
@xintax: Arkham to má a to je viacmenej taky Crew
@xintax: tak uvidíme, zda se vyjádří. Ale jejich propagace by ti asi výrazně pomohla s prodeji.
@House: Tak to nevím. To je spíš otázka na scarface, jestli to tam bude chtít :-)
@Yaromil: To je pravda, načítalo dlouho, ale ani jednou to nekleklo.

A určitě, já byl z těch kdo obnovoval na střídačku ve třech prohlížečích...ale samozřejmě tu špatnou stránku
@xintax: na SKmodporúčam skontaktovať Funtastic, malé žánrové kníhkupectvo
Jak vy přesně skladujete ty comicsy? Protože já když to dám do knihovny, tak vidim jen hřbet a i kdyby na obálce byla fotka mých hemeroidů, tak mě nijak neruší, ani návštěvy :)
Ad "bežná" verze: Samozřejmě na úspěchu prodeje bežné verze záleží, zda bude něco dalšího (třeba Sleeper). Primárně mi jde o zaplacení nákladů a možnost si přečíst v češtině. :-)
Do "běžné" distribuce obyč, verze nepůjde. Tzn., že se nebude válet v komisích po všech knihkupectvích a nebudou ji nabízet všechny eshopy s 30% slevou. Plán je, aby byla v širší nabídce, ale za doporučenou cenu 1990,-. Takže bude záležet, jak se k tomu postaví prodejci, protože rabat nebude rozhodně jako na standardní knižní sortiment. První vlaštovky již mají v nabídce (https://www.vrsovickeknihkupectvi.cz/ , https://www.arkham.cz/ a samozřejmě https://www.comicspoint.cz/ )
@Trip: ale tá pôjde aj do bežnej distribúcie predpokladám
Že sa predá limitka, je viac-menej predpokladané. Otázne je, čo tá klasická verzia. Od jej predaja potom bude závisieť vydanie niečoho ďalšieho, nie?
@xintax: coz jsou ti sami lide jako tady :D

Takze dobra prace.