Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

@xintax: Arkham to má a to je viacmenej taky Crew
@xintax: tak uvidíme, zda se vyjádří. Ale jejich propagace by ti asi výrazně pomohla s prodeji.
@House: Tak to nevím. To je spíš otázka na scarface, jestli to tam bude chtít :-)
@xintax: eshop Crwe to taky nabídne ?
@Yaromil: To je pravda, načítalo dlouho, ale ani jednou to nekleklo.

A určitě, já byl z těch kdo obnovoval na střídačku ve třech prohlížečích...ale samozřejmě tu špatnou stránku
@xintax: na SKmodporúčam skontaktovať Funtastic, malé žánrové kníhkupectvo
Jak vy přesně skladujete ty comicsy? Protože já když to dám do knihovny, tak vidim jen hřbet a i kdyby na obálce byla fotka mých hemeroidů, tak mě nijak neruší, ani návštěvy :)
Ad "bežná" verze: Samozřejmě na úspěchu prodeje bežné verze záleží, zda bude něco dalšího (třeba Sleeper). Primárně mi jde o zaplacení nákladů a možnost si přečíst v češtině. :-)
Do "běžné" distribuce obyč, verze nepůjde. Tzn., že se nebude válet v komisích po všech knihkupectvích a nebudou ji nabízet všechny eshopy s 30% slevou. Plán je, aby byla v širší nabídce, ale za doporučenou cenu 1990,-. Takže bude záležet, jak se k tomu postaví prodejci, protože rabat nebude rozhodně jako na standardní knižní sortiment. První vlaštovky již mají v nabídce (https://www.vrsovickeknihkupectvi.cz/ , https://www.arkham.cz/ a samozřejmě https://www.comicspoint.cz/ )
@Trip: ale tá pôjde aj do bežnej distribúcie predpokladám
Že sa predá limitka, je viac-menej predpokladané. Otázne je, čo tá klasická verzia. Od jej predaja potom bude závisieť vydanie niečoho ďalšieho, nie?
@xintax: coz jsou ti sami lide jako tady :D

Takze dobra prace.
@Yaromil: Vezmu si z toho ponaučení. Ty linky (dvě různé URL) jsem nedomyslel, ale jinak jsme to snad zvládli. Po třech hodinách zbývá něco přes 40 limitek, což je pro mě příjemné překvapení. Opravdu o tom ví jen lidé z DB a jedna skupina na FB.
Přesně jak říká Yaromil. Server to docela dal, ale url byla blbá a tím i větší zátěž zbytečnýma redreshema na špatné adrese.
@xintax: Nenech se prosím tím dnešním prodejem na ohlášený čas odradit. Co se týče techniky, tak jo, odezva byla 5-10min fakt pomalá, ale jinak mi server / eshop během těch mých refreshů nevrátil žádnou chybu. Jediný problém vidím v tom, že mnozí z nás to přetěžovali kvůli tomu, že jsem pořád dokola načítali stránku, která byla avizovaná, ale dnes produkt seděl na jiné URL. Pokud by se tohle dalo do příště eliminovat, tak za mě byl ten prodej úplně v pohodě.
@BadBoy: Ještě se tady připojím, že ta speciální obálka těch nových želv je fakt škaredá, což mě mrzí hned ze dvou důvodů - ta u Ztracených let byla fakt pěkná, plus ze všech obálek, co k Re-evoluci vyšly (a není jich málo), opravdu vybrali tu nejošklivější a ještě navíc její černobílou variantu, která je snad ještě horší. No, tohle stejně prodávat nehodlám, takže dám přednost té hezčí variantě, ale štve mě to.
Ok, díky všem za reakci na dotaz ohledně Chrononautů, hned je to člověku jasnější :-).
Objednano, email nedorazil zatial (Reckless). Chrononauti taky nedošli ale mám to zo stránok Crwe objednané.
@Toe: tyjo to je dobrý :) to jsem nevěděl, že to maj hotové tak dlouho v předstihu.
Mně Chrononauti dorazili poštou minulý týden v pátek.
U Sendu ignorovali datum vydání a poslali to omylem ven dřív, takže jsme se domluvili, že to z rozpracovaných taky přesuneme
Od minulého týdne je mám doma, doručení send.
@Yaromil: Taky jsem si dneska všiml, že více lidí už hodnotilo.
Btw, před malou chvílí crew spustila předprodej hvězdné crwe 4-7.
@Yaromil: A nehodnotěj jen zas někteří originál?
Sorry za offtopic, ale všiml jsem si, že mnozí hodnotili novou Hvězdnou Crew Chrononauti. Nemělo to vyjít až v listopadu? Mám předplaceno přímo přes Crew.
To je dobře! Když už jsi to pro nás vydal, tak je alespoň zájem a nebude to dlouho smrdět na skladě. I u standardky přeju ať se to prodává co nejlíp
Už se to prošťouchlo. Potvrzovací maily dojdou asi se spožděním. Podklady pro platbu postupně.
Cca 120ks už je pryč...
klid, pan Knir neni uzpusoben na to ze mu tam nabehne 20 psychopatu z comicsdb :D
V klidu, jakmile opadne prvotní nápor, tak pak budou chodit i e-maily :-)
Já jsem refreshoval na tom nefunkčním linku no, tam to nejde pořád objednat.
Taky mam objednano a nemam email
Taky objednáno ale doposud nemám potvrzovací mail ohledně objednávky. Přišel již někomu?
Pozor, na limitku sú dva odkazy a iba na jednom sa to dalo objednať :)
Pozor na jednu věc! Titul má jinou URL než se tu včera prezentovala a já refreshoval tu stránku, kde to do teď nejde koupit.

https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-limitovana-edice-prodej-bude-spusten-21-10-2025-v-11-11-h-163190v
@xintax: To ti to budem přetěžovat celý den, jak budem číhat, když nedáš konkrétní čas. Jsme jak supi
Sry, byť posíleno, tak přetíženo. :-(
Příště se vyseru na start v konkrétní čas.
Dejte tomu čas. Krom DB a FB nebyla žádná reklama, tak by mělo na místní osazenstvo vyjít v pohodě.
To mi neříkejte, že je to už pryč. Mě se ani jednou neobjevila možnost koupit.
Tak to je nějaká šmelina. To nemohlo být 200ks, ne? Hryzaly se stránky, ale podařilo se mi, pomocí 4 prohlížečů docela stabilně průběžně načíst a ať mi nikdo netvrdí, že bylo 200ks pryč během 20 vteřin
Podařilo se už někomu Reckless objednat?
@badboy - mam to uplne stejne, ta specialni je strasne skareda :D
Mám ty předchozí speciální obálky, ale tahle se mi tak moc nelíbí, že uvažuju, že počkám s objednávkou na Black Friday. Zase z hlediska sběratele a OCD bych to vzít měl. No je to dilema :D
Poslední rónin Reevoluce speciální obálka v predaji u CC ak vás také niečo baví
@Alfi: Každá kniha z té pětice funguje jako samostatný ukončený příběh. Sledují jednoho hrdinu v různých časových obdobích. A tyhle příběhy používají už od první knihy flashbacky a flashforwardy. K některým se autor pak vrátí v budoucích knihách. No a v těch posledních dvou zazní narážky na budoucnost, která ještě v žádné vydané knize nebyla. Brubaker sám někde prohlásil, že plánuje Reckless psát dál, ale zatím to nedělá. Místo toho píše standalone knihy, které buď hodně připomínají Criminal, nebo ta poslední Criminal opravdu je.

Každopádně určitě koupit. U první knihy kde hrdina zastaví útok mačetou holým předloktím ala Universal Soldier 4 jsem pravda prapítek zaváhal. Ale časem si to sedlo a i když to asi není nej Brubaker ani Phillips (na grafické orgie z Kill or Be Killed zapomeň, je to hlavně baravně namaštěný jako kráva, ale ani ta perokresba neni zrovna Buriján), tak se to pořád dobře čte a jak se s hrdinou sžíváš, nabírá to postupně na síle. No fear.
Je to 'ukonceny'. Jen proste rek, ze se k tomu kdysi mozna vrati, ale tech 5 knih je jeden celek.
@louza: ako veľmi je to neukončené?
@123peta: Taky tak.

Jinak super počin. Vypadá to fakt jako ostatní knihy od BB. Jen je třeba říct, že ta série knih Reckless ještě není ukončená, přestože v knize je vše co dosud vyšlo. A Brubaker se zatím nemá k tomu aby to dotáhl.
@xintax:
Takže vlastně jen rozdíl v barvě + je tam jeden přebal navíc. No za 600 navíc tedy nic moc.
Tady si jednoznačně vystačím s běžnou verzí,která se mi líbí i víc.
@xintax: vypadá to parádně :) Tak přeji úspěšné prodeje ať se v budoucnu dočkáme nějakého dalšího výtvoru z tvé režie :)
@gumidekmedvidek: Limitek je 200. Liší se barvou "potahu" desek a ražby (limitka je černá s červenou ražbou) a má černou záložku. A také jsou na knize dva přebaly. Jeden shodný s běžnou verzí a hlavní přebal je s odlišným motivem. Limitka má rovněž jiné předsádky než běžná verze. Vše je vyfoceno a reálná foto jsou už přidaná na webu:
https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-limitovana-edice-163063v
a
https://www.cervenyknir.cz/brubaker-reckless-163058v