to Markyz de Sade: to vis, ja jsem uz starsi pan, chlastat pres tyden mne zabiji a druhej den v praci pracuji jak ponocnej. A to si holt nemuzu dovolit:). Ale jak to vidim, tak bys mohl s pritulkyni klidne prijit, mas to kousek do baraku, tak si nevymejslej kraviny.
4 DEmnoG: Já taky kurva hákuju a stíhám přitom chodit i do hospody. Tu sobotu mám dopoledne promotion hotelu a zbytek dne budu trávit se svou drahou polovičkou, páč v neděli máme special brunch a další víkend jsem na soustředění. To víš, jsem takovej Busyman. Overloadový MdS
Hej,já chci poznat hlavně Vaška a AZTecka a ty tam nebudou.Sakryš.A z cukýny je už jen půlka,užíráme,užíráme.Zato mám nový rybičky,uvidíme jak si poraděj s želvou.Tak těším těším...Doufám že kromě alkoholu neholdujete drogám,já jen jestli mám s sebou brát svýho oblíbenýho dealera se zásobou hulení,LSD,kokainu apod...?
kdy: 29.8.
v kolik: 16:00
kde: Hospoda u Gambace www.ugambace.cz
kdo: Draco Nobilis s cukynou, at se pomerime; mozna yama, at se taky pomerime; Kapis; DEmnoG; MdS; Andreew
jinac jestli se chces jeste nekdo priprcnout, neni problem
Zack: Člověče, studovat peďák, propadnu se hanbou. Urazil jsi člověka, co má už od šesti let jasno, že bude vědcem na neoraném poli etologie varanů. Já jsem sic děvče sdílné, ale dosti nerdovské. Něco jako Sheldon z Big bang theory.
A k učení... Doučuju propadlíky přes prázdniny z chemie, fyziky, biologie, češtiny, dějepisu... Tak jestli máte někdo potomstvo s problémy ve škole,doučuju i přes školní rok :o)
A ještě si se mnou pokecáte o cukýnách a komiksech.
Dn: tak první tři řádky nějak nemohu po ránu dešifrovat......... no a srovnání s cukýnou? Pokud jsi nezapomněla dát mezi čísla desetiné čárky, tak nemám šanci:) ..... Ale co by kdo čekal od komiksáře, že?
Tak to já kupříkladu dnes odmítla tři prodejce nového prostoru,pět různých sbírek(dětské domovy,leukemie,dětství bez úrazů apod.),přečetla 220 stran a sklidila cuketu dlouhou 58cm a obvodu 33cm.
A asi tohle si myslím o číně.
Ale ta obří cukýna je jednoznačně nejlepší,no kdo z Vás to má,pánové?
DEmnoG: a ještě jedna:) ..... a stou Čínou mám pravdu a netýká se to pouze tisku. pokud by chamtivci nechtěli tolik snižovat náklady, tak by dnes nemuseli mít o tolik miliard nižší porfolio a čína by jim pod prdelí neskupovala všechno co měli rádi (třeba automobilky).
DEmnoG: já nenapsal, že jsou špatné, ale že jsou pro slabochy. A co se nožů a jiných zbraní týče, tak nemám rád žádné. Buď nato mám někomu rozbít hubu, nebo ne ..... ale pokud protivník není psychopat, nebo já blbě nespadnu, tak přežiju.
Jinak uvidíme, jak na tom Sakai bude, jestli nebude moc zdrchaný po cestě - rádi bychom ho ukecali ještě na nějakou merendu v poblízkém Krakatitu, čistě pro uzavřený menší okruh fanů, malířů a jiné havěti.
CRWECON SPECIÁL: STAN SAKAI!
Na pozvání komiksového vydavatelství CREW zavítá do Prahy legendární Stan Sakai, tvůrce jednoho z nejúspěšnějších autorských komiksů – Usagi Yojimbo. Příběhy samurajského králíka jsou hitem i u nás. Momentálně se dokončuje jedenáctá kniha (které by se měla stihnout do Sakaiova příjezdu) a předchozí díly se mezitím stále dotiskují.
Není divu, že je tento komiks všeobecně tak úspěšný – Sakai je stejně skvělý vypravěč jako kreslíř. V epizodách ze života králičího ronina se misí historické reálie s hororovými historkami a variacemi na slavné japonské filmy. Ale nejde jen o hru s žánrem a poklonu asijské kultuře – Usagi Yojimbo nabízí fascinující a sugestivní příběhy, které dokáží napnout i dojmout.
Celá akce CRWECON SPECIÁL: STAN SAKAI! se bude konat 10. 9. v kině Světozor, od 16.00 do 18.00 hodin, přičemž součástí akce bude beseda a autogramiáda.
to yama: samozrejme te chci nalakat a pri tom trosku zastrasit, abys mela potrebny respekt:). Jinac jsi se tak nejak trefila. Kdyby tam byl pan Andre, tak bysme se jiste dozvedeli neco o ekonomice, predevsim o tom, jak je osklive tisknout v Cine, ale co se da delat, kazdy den neni posviceni.
Jinak nesouhlasim s Andrem, strelne zbrane jsou dobre...
to DEmnoG: Wow a to mě chceš nalákat nebo vystrašit :-) Jsem na vás zvědavá, však jsem se přidala do spolku a ani pořádně nevím ke komu.
Znám pár motorkařů, takže jsem na milé, atraktivní a citlivé chlapce zvyklá. Pokud se vedle komiksů probírají sex, zbraně, sex, pivo, velikost poprsí, sex, tak se možná chytnu.
to yama:kdyz ti to vyjde, budu jedine rad. A poznas alespon cast batuzkarsky squadry, coz je myslim pro kazdeho comicsare (aka comics ultrazzz) nezapometulny okamzik v jeho zivote. Neco jako narozeni potomka:). Jinak to, ze jsem vsicni velmi atraktivni a mily chlapci nemusim snad ani zduraznovat.
Jen o tech comicsech se moc nebavime, ale pokud nebude zbyti, tak z nas taky neco vypadne. Ze mne asi neco ve stylu "jojo, to je dobry, to si precti", Markyz ti naopak rekne cely dej vcetne nejlepsich okamziku a samosebou nezapomene vyzvanit zaver. Plus zamele hafo jmen, ktery clovek slysi poprvy v zivote a srovna s jinyma jmenana, ktery taky slysis poprvy v zivote. A potom si mlaskne, napije se piva a bude hledat dalsi obet.
to Kapis: kdepak, ozirani 22.-23. nebude... proto pisu "par hodin". V patek ma kamarad svatbu a to ja budu rad, ze jsem rad a chlast nebudu chtit ani videt:). Ale k pripadnemu noseni krabic a podobnych kravin bych se dokopal.
To DEmnoG: och velkorysá nabídka:-) A to bychom se mohli ožrat při jednom teda i víkend předem;-):-D Ale myslím, že to nebude potřeba, když tak dám vědět.
to Kapis: no Kapisi, jestli je tvoje kvalitni opiti podmineno rychlejsim balenim, tak pokud bys chtel treba 22.-23. pomoci, tak bych mohl obetovat par hodin:). A at tvoje pritelkyne taky vi, ze comicsari nejsou banda kretenu, co se umej jen zlejt jako dogy, ale taky umeji prilozit ruku k dilu.
D: no možná, že budu muset být tvdší než minule, víc než ranní erekce;-) Moja už je z toho stěhování nervózní teď a nevím jak to všechno budeme stíhat, uprostřed balení se nebudu moct sebrat a "miláčku, tak teď už pokračuj sama, já se jdu ožrat s komiksářema....no ano, s těma jak vždycky pak přijdu jak dělo" :-D Ale pokusím se na tom zamakat už víkend předem + pátek a sobota dopoledne a snad to bude v klidu. Na nějakou tu hodinku se ukážu 100péro;-)
A presne, dokud neuvidim, neuverim... a to se jeste nesmim tak opit, abych do rana nezapomel. Coz se mi s Kapisem zcela urcite stane, pokud teda chlapec nebude opet tvrdej a nebude hulakat, ze musi jit domu uz za hodinu, neb ho zena zabije.
to Draco nobilis: a kdo ma vedet, jak vypada Loren777? Ja ho neznam, takze to muzes byt uplne klidne ty.
Ad mezery za interpunkcnimy znamenky: v dopisech se pisou, v knihach se delaji, v jakemkoliv vysazenem textu proste jsou:). Je to bezna praxe, text je potom "volnejsi" a lepe se cte.
Nojo... moje druhá identita by byl blonďatej chlápek při těle, co má víc komiksů než já a odhadem na krku tak o deset křížků víc než já... pch. To bych si teda vybrala raděj jinou druhou identitu.
Ale co, uvidíte, uvěříte.
A co je špatnýho na těch nemezerách za čárkami? Já to nechápu, proč bych je tam měla dělat a kromě jakýhosi počítačovýho kodexu mi to nikdo kloudně není schopen vysvětlit, tak na ně obvykle kašlu... V dopisech se nedělají, v knihách taky nejsou, tak proč tady mýt bají?
Tak jsem zjstil, ze MdS je na dovolene, takze se ozva tesne po prijezdu. Ale i tak, Kapis, Andreew a Draco nobilis mi staci ke stesti. Sobota, treba uz v 16:00 u Gambace, at jsem kolem osme-devate uz lehounce nasracky a muzeme po tezke praci odejit domu a rano se probudit relativne v poradku:)?
to Draco nobilis: prosimte, kdyz uz pises, mohla bys lidsky za interpunkcnima znamenkama delat mezery. Jestli pises z mobilu, tak sorry, to potom chapu. BTW na uzivatele lokeren777 se neodkazuj, to je opet netove dokazovani a to muze byt klidne mozne, ze lokeren777 muze byt tvoje druha identita, kterou chces dokazat sve pohlavi. Jj, paranoa je svinstvo.
Nojo,přijdu potvrdit svou totožnost...Tak se těšte.Mimochodem,už by mou totožnost mohl potvrdit lokeren777,náhodou na mě narazil v pátek v inter-zone...Tak snad se tu staví.Nejsem chlap,fňuk,fňuk...
andré: jojo, tos psal, ale morééééé, když na 98% nebudu na té autogramiádě a bitce o originální Sakaiovy kresby, dá se předpokládat, že nedojdu minimálně se stejnou pravděpodobností ani na následné pivko;-)
DEmnoG: Jestli chceš Grandville v pevný vazbě, tak už ho v CC nemaj. Já si ho objednal na neoluxor.cz za 539 Kč a zdá se, že tam ještě nějaký výtisky maj. Případně to zkusit jinde. Kdy a kde bude mistr Sakai?
No jelikož ja se vracim z dovči až 6.9., tak já jsem pasé...... Jak už jsem někde naznačil, byl bych schopen zajít na pivko po Sakaiovi. Což je asi panu Kapisovi u prdelky.....
No jaxem psal, stěhuji přítelkyni ten víkend a zatím nevím jak to bude. Spíš teda ale v sobotu tak odtušuji. Ale minimálně na chvíli bych určitě dorazil, ať můžu předat Usagie k podškrábnutí majstrem Sakaiem:-)