Slevy, výprodeje, bazary

@MaF: tak Češi už jsou pryč. Ani těch kusových moc nezbylo
Knihy Dobrovský sleva20% NN208WUU4WX Kód platí na knihy značek Drobek, King Cool, Fobos, Vendeta, Kontrast, Kontrast Vintage, Red, Pangea, Via, Edice Knihy Omega, Gate, Rebo - Naše Nakladatelství, Talk a 1400). Platnost kódu jsou 4 dny
MaF: Ty Čechy už mám, některé díly jsou fajn, jiné docela bída, ale nechám si to, mám to v tom boxu. Já si tam teď objednal převážně české autory: Ranhojička, Ante portas, Volání. Taky tu novou Darcy Coates - Paraziti, sice tuhle autorku až tolik nemusím, ale ta anotace zní dost lákavě. Z fantasy jsem si tam vzal Den, kdy padla noc. Taky přemýšlím o Vůle většiny od Jamese Islingtona.
@Gmork: kromě spooousty mang tam mají mj.:
- komplet Čechy (9 alb) ve slipcase za 199 Kč, jednotlivé svazky pak po 39 Kč
- Divnou planetu za 39 Kč

pokud byste někdo neměl, moc doporučuju
U Dobrovského opět Black Friday. Koukám, že je v něm i novinka Stačí přežít září od Carissy Orlando, tu jsem zrovna dočetl a doporučuji všema deseti, výborná knížka.

https://www.knihydobrovsky.cz/akce/black-friday/
Crew & Luxor / KK pořádá opět Mangamánii
- 40 % sleva na první díly vybraných sérií
- na druhé a třetí díly potom také zvýhodněné ceny
- akce platí do konce 31.10.2025 / do vyprodání zásob
U knihcentrum.cz mají do pátku dodatečnou slevu 15 %, když dáte osobní odběr v Luxoru. Vychází to tedy na cca 30% slevu všeho. Zajímavé jen pro ty, co mají nějakou pobočku Luxoru po ruce.
@Yaromil: aha :D já tam koupil jednu věc s 50% slevou a očividně jsem povýšil!
@Walome: 5% sleva u Tlama games je super, hahaha, já tam začal nakupovat teprve nedávno a zatím jsem na úrovní 1% loyalty slevy :-D.
@Yaromil: každý máme nějaké neřesti.

Mimochodem 11% slevy jsou legrační, ale kam se to hrabe na 5% slevu, kterou jsem dostal dva dny zpátky od tlama games.
@Walome: Já se bez mučení přiznám, že mám Argo fakt rád a jsem za jejich knihy dokonce vděčný, ale Kosmasu dlouhodobě nerozumím a to jsme u nich kupoval často.
@Yaromil: jakej nakladatel, takovej distributor :)
EDIT: tak ona jim ta sleva 20% funguje správně, jen mají u většiny titulů uvedenou výši slevy 11%, což je sleva od poslední slevy, což je dost matoucí :-D

Kosmas má zase slevu 20% téměř na vše a opět mi je tahle sleva záhadou jak funguje. Na odkaze níže, který sami propagují píší:
"Až do pátku 10. října vám přinášíme SLEVU 20 % téměř na vše, co je v našem e-shopu k nalezení! Snížené ceny najdete u naprosté většiny knih, e-knih a audioknihy, a to i těch ke stažení. Inspirovat se můžete třeba bestsellery v této nabídce."
je se slevou 20% jen 6 z 88 vystavených titulů. To mi úplně nevychází jako naprostá většina,...
https://www.kosmas.cz/vyklad/1226/sleva-20-temer-na-vse
Sleva u Dobrovského, platí ještě dnes.
09ES70 – 70 Kč sleva při nákupu nad 500 Kč
09ES100 – 100 Kč sleva při nákupu nad 1000 Kč
09ES300 – 300 Kč sleva při nákupu nad 1500 Kč
Tento víkend akce Batman day v Comics Pointu na e-shopu i osobně. Komiksy od BBart sleva 40 %, Crew 25 %: https://www.comicspoint.cz/akce-batman-day/
Pokud někdo využije, kód pro 30% slevu u CRWE:
Batman: Jejich temné plány, díl první -> XGLHT
Batman - Špatný den: Catwoman/Mr. Freeze -> PRV7L
Batman - Špatný den: Penguin/Riddler -> J88LF

Pokud jsou unikátní tak kdo dřív přijde…
Na levných knihách mají teď za krásnou cenu také Piruety či Profesorovu dceru.
@Yaromil: 68 %, thatswotajmtolkingebout, děkujeme!
@Yaromil: díky, to jsou parádní ceny za slušný komiksy, mají tam i něco od Mariko Tamaki
@Yaromil: Díky, vzal jsem Zatoulané psy, Potápěče už mám
V Levných knihách mají mimo jiné i dva komiksy od Lemira, které u nás vydala Paseka: Potápěče a Zatoulané psy. https://www.levneknihy.cz/komiksy/
Taschen má právě zase svůj (půl)roční výprodej: https://www.taschen.com/en/books/comics/
Odkaz je do sekce s komiksy, ale výprodej je napříč celým spektrem produkce. Třeba si někdo něco vybere. Poštovné od €50 do Čech zdarma.
Já doufal ve slevu na monografii Gigera, ale ta je bohužel aktuálně pořád za plnou cenu: https://www.taschen.com/en/books/art/44853/hr-giger/
Pro ty co maji Alza benefit,tak se s ním dostanete u většiny komiksů a knížek na nejlepší cenu.
Dobrovský má do středy při nákupu nad 300,- dopravu zdarma. A ještě osm dní tam poběží ten letní výprodej.

https://www.knihydobrovsky.cz/akce/letni-knizkodej/scifi-fantasy-letni-knizkodej
Jop, to zpracování vypadá hodně dobře. No, jak dočtu To byl náš dům od Kliewera, tak se hned pustím do Smrťák je parťák, první díl Motorová pila mě dost bavil, byť to mnozí fandové sepsuli, na druhý díl se vyloženě těším. Pak Cesta mrtvého muže a Královna Bedlamu. Z těch věcí na fotce mezi to vmáčknu ty povídky od Jesenské, vyzkouším úplně něco nového z jiné epochy. Na čtení je toho spousta, naštěstí jsem rychlý čtenář. Navíc mi za chvíli přijdou ty Spawn omnibusy od Poláků.:)
@Gmork: pěkná objednávka, chválím :)
Do čeho se pustíš nejdřív? Já dočtu Rituál a začnu číst Nikdy se nepřestala usmívat. Btw, to zpracování vazby mne velmi zaujalo, včetně toho dopisu.
Hulík: Jo, včera jsem si u nich objednal nějaké starší věci od Tada Williamse a Makovou válku a normálně to odeslali. KK tedy zatím funguje v běžném režimu. Dnes mi od nich přišlo tohle čtení a čumenda.:)
https://imgbox.com/oNBe5Z9r
https://imgbox.com/19VpBy7t
@Gmork:
A skáče na mě i jejich reklama,nějak se tam nedomluvili asi.
Knihy Dobrovský sleva 15% kód GKABWXQRU platnost kódu 4 dny
Koukám, že KK stále ještě funguje. Vypnutí se zatím nekonalo, tak ať to takhle vydrží co nejdéle.
Knihobot sleva 10%pro nákupy nad 499 Kč kód CZ6371SLEVA platnost do 10.08.2025
Nejsem si jistý jestli je přenosný.
@MaF: díky za tip, objednal jsem si je.
@Light: já ani nevím co KK je :) a nevím proč bych chytračil, mluvím čistě jak to mám já.
Tak samozřejmě, to jen zas @Walome klasicky chytračí:D. Jinak jelikož KK měl často poukazy na slevu 500 při nákupu nad 2 tisíce, tak na ušetřenej deseti tisíc jen na tom poukazu stačilo 20 objednávek, každá cca za 1500, což za ty už desetiletí co sbírám, je fakt lehce dosažitelné.
@Walome: asi chapu kam ti miris, ale za sebe musim rict se pokud sem komiksama nedosahl na danou castku tak jsemsel bud do kolabu s nekym kdo mi castku doplnil nebo jsem to ozelil a nekoupil. Nevybavuju si se by mi treba chybelo 200 a hodil bych si do kosiku random vec abych dosahl na slevu
@Light: naoapk. Abys ušetřil deseti tisíce, musels utratit statisíce, takže se máš jako král :)

@Mr.Plysh: jo na to jsem se s novou bankou svého času těšil a zoufale toho nevyužívám.
No a teď si vezměte, že bychom knihy / komiksy nekupovali vůbec! Půlka uživatelů comicsdb.cz milionáři a doma toho místa na šatní skříně manželek :-).
@Walome: To je samozřejmě nesmysl, já za ty roky nakupování na KK s kupónama ušetřil tisíce/deseti tisíce. Rád bych byl tak bohatý, abych tyhle věci nemusel řešit, to zas jo:D
@BadBoy: ja zase celkem resim cashbacky.. pres hamty.cz jsem usetril uz pres tisice (ale je to tedy za par let)
No jak se rika, korunka ke korunce :)
@BadBoy: no vidíš, jak říkám, je to koníček :D

@Alfi: to asi jo, já zatím dycky kupoval jen jeden hrnec / pánev :)
Tak konkrétne Fabini - je dosť rozdiel za tri hrnce zaplatiť 220€ versus 400€ plná cena.
@Walome: Rozumím, taky skoro nikdy nejdu po co nejnižší ceně, z min. 80% kupuju přímo u nakladatelů, protože mi to přijde správně a většinou to i cenově vychází lépe než v běžné knižní distribuci, ale u Centraly je to pro mě trochu jinak, protože ty jejich knížky jsou poměrně drahé a většinou spíše alternativní, tak se mi nechce za skoro plnou cenu riskovat...
Nevim no, mně zase přijde normální si zjistit cenu u čehokoliv, protože to je v dnešní době záležitost minuty dvou. Když kupuju desítky knížek a komiksů, tak je pak 30% dost cítit. Sice neušetřim, ale koupim si toho prostě víc za stejnou cenu. A je fakt, že já teda řešim i ty spořáky :D Když jsou nesmyslný podmínky, žádný výhody, anebo se mě ta banka snaží ojebávat, tak je to taky na pár kliknutí přesunout peníze jinam. Navíc u dost bank když si chceš držet finanční rezervu na spořáku, tak je limit jenom do 200k a pak ti úrok padne podstatně níž. Je to sice rozdíl jen v řádu stovek, anebo nižších tisícovek, ale za ně si pak třeba můžeš koupit ty komiksy :)
@Yaromil: no já jak to tady čtu, ty hony po slevách (a nejen tady) tak on to je spíš asi koníček pro ty lidi, než cokoliv jiného (protože v reálu nic neušetříš, spíš naopak). Připomíná mi to podobný koníček, jako když máš 3 spořáky a pravidelně přesunuješ peníze, abys těch stokorun měsíčně vydělal co nejvíc. Což je v pohodě, ale mně to neba :D takže jsem si říkal, že dokud nějaká sleva nebude 50 %, tak mě to extra tankovat nebude. (Toto osvícení přišlo po neustálých 35% fabini slevách, kterých jsem párkrát využil ale teď už si říkám proč vlastně).
@Walome: Centrala má na svém e-shopu standartně slevu jen 10% na jejich vlastní produkci, což mi přijde přinejmenším úsměvné :-).
@MaF: to jsou konečně skutečný slevy, nějakejch 20 % je o ničem.
Dobrovský mi poslal kód na 20% slevu na své knihy. Nevím, jestli se nevztahuje jen na moji osobu. No, případný zájemce ať to zkusí. Kód je funkční do 31. července.
NN20J3XJS33