Slevy, výprodeje, bazary

seeker666: mel jsem podobnej kod, taky 10%. Pokud jsem se prihlasil, sleva zmizela. Jako neregistrovany zakaznik vse ok.
Knihobot - sleva 10% na celý košík - minimální nákup v ceně 499,-Kč - platnost do 17.12.2025 23:59. Kód: CZ9258SLEVA
Digitálně komiksy moc nečtu, ale 175 komiksů od Image za cca 15eur se bude asi těžko odolávat:
https://www.humblebundle.com/books/image-comics-in-10s-books
petr panda už není, toho sem si čórnul pro sebe:))
Gmork To já vím, ale na BF je větší sleva než tá startovní. Tak jsem doufal, že to bude jako v CC- všechny tituly.
@Light:
spis nebudou dotisky prvnich dilu, tak se zbavuje ostatnich se slevou
Light: Bude. Ta vyjde celá, žádný strach. Příští rok taky vyjdou Shelton a Felter 3 a 4.
@Gmork: Jinak Čtyřka z Bakerstreet nebude pokračovat, když je v tak velké slevě?
Právě jsem s panem Vybíralem mluvil - Petr Pan, poslední kus, ale je lehce ťuklý, Texaský Jack, sedm kusů, taky ťuknuté. Tak kdyby to někdo neměl, dotisky samozřejmě nebudou.
josekan55: Novinky teď byly ve startovní slevě.
@Gmork:
No spíš bys měl napsat, že tam jsou jen starší kousky. Z novinek nic.
Light: To fakt nevím. Jestli jo, tak v něm nebudou obsaženy starší tituly jako Petr Pan, Siegfried nebo Texaský Jack apod. Těch má Vybíral už jen jednotky kusů.
@Gmork: Vybíral nebude mít letos žádnou BF akci, nebo čeká až na zítřek?:)
Na luxoru je 20% sleva na veškerý sortiment, platí do 1 prosince. kod: BF25
Vánoce, Vánoce přicházejí...

Albatrosmedia.cz: Sleva 25 % na všechny knihy (a 80% sleva na část sortimentu) + doprava zdarma! - slevový kód BF25
Meander.cz: Sleva 20 % na všechny knihy + akce 4+1 zdarma - slevový kód DEKUJEME20

a pro slovensky čtoucí:
Brak.sk: Slevy 30 až 70 % - mj. kompletní Rudo nebo Gigantická zlovestná brada za polovic, Hlasy bez ozveny Ulli Lust 40 % ad.
(ale nevím, co tam udělá poštovné...)
Luxor posílá registrovaným uživatelům slev. kód 20% na celkový nákup. Třeba to někoho motivuje k registraci. Využil jsem ho a ušetřil 600,-
@Toe:
Ale v dobrých knihách to mají za 2 kila,ty tankové teda za nějakých 220.
Comicspoint za 3kila :)
@Norri: Už jsem hlásil, je to akce od října: https://comicsdb.cz/forum/permalink/51666#51666 a zítra to u nás (teoreticky jak vypneme) a u Dobráka končí ;)
U nás mají nej prodeje bitvy, to znamená ty lodní, letecké a teď nově ty tankové. Války prostě lidi berou :) Poměr je 80 % bitvy, zbytek ostatní :)
@Norri: Vzhledem k tomu, že Lingea tyto francouzské vzdělávací komiksy pro mladší čtenáře vydává u nás od roku 2022 a venku je tuším 22 alb, na úplný propadák to nevypadá. Vzhledem k zaměření nakladatelství je možné, že to celkem slušně prodávají úplně mimo běžnou komiksovou komunitu. Četl jsem z toho asi 5 alb a je to všechno děsně zkratkovité, prostě 46 stran věnovaných povrchně nějakému tématu s celkem líbivou kresbou. Nijak to nepotěší ani neurazí, bez chuti a bez zápachu. Nejnovější 3 díly věnované tankovým bitvám jsou ale zajímavé minimálně tématem, tanky má přece každý rád :) WOT...
Akce na komiksy 2+1 zdarma na Dobrych knihách. V akci jsou komiksy od nakladatelství Lingea. Nevím, jaké mají ty komiksy prodejnost, ale něco mi říká, že to bude asi slušný průser. Já jsem na ně nikde nenarazil a skoro ani nevím, že to u nás vyšlo...
https://www.dobre-knihy.cz/milovnici-komiksu-zbystrete-2-1-zdarma
XZONE taky jede "black friday" na všechny své nerd produkty, i knihy: ZDE.
Díky za tip na komiksy u Kosmas.cz. Využil jsem.
Albatros Media - Kód VANOCE2025
25 % sleva, doprava zdarma a limitovaná záložka jako dárek
Na luxoru je pro registrované fantasy román Lži Lockeho Lamory od Scotta Lynche za lidových 99,- Za stejnou cenu je tam i Zloděj hvězdného prachu a knihy od Carlose Ruiz Zafóna.
https://www.luxor.cz/v/1931865/lzi-lockeho-lamory
Knihy Dobrovský - sleva 10% na téměř vše - platnost 4 dny (tedy zhruba do 17.10.2025) - SDZQNUCV5
Na eshopu Palmknihy do 19.10. na vse nezlevnene sleva 20%, v kosiku staci použít kupon ONAP25 .
@ŠťastaV: vida, to šlo rychle!
ale pořád zbývají 4 svazky, z toho 2 z těch nejlepších, za 39 Kč 8-)
@MaF: tak Češi už jsou pryč. Ani těch kusových moc nezbylo
Knihy Dobrovský sleva20% NN208WUU4WX Kód platí na knihy značek Drobek, King Cool, Fobos, Vendeta, Kontrast, Kontrast Vintage, Red, Pangea, Via, Edice Knihy Omega, Gate, Rebo - Naše Nakladatelství, Talk a 1400). Platnost kódu jsou 4 dny
MaF: Ty Čechy už mám, některé díly jsou fajn, jiné docela bída, ale nechám si to, mám to v tom boxu. Já si tam teď objednal převážně české autory: Ranhojička, Ante portas, Volání. Taky tu novou Darcy Coates - Paraziti, sice tuhle autorku až tolik nemusím, ale ta anotace zní dost lákavě. Z fantasy jsem si tam vzal Den, kdy padla noc. Taky přemýšlím o Vůle většiny od Jamese Islingtona.
@Gmork: kromě spooousty mang tam mají mj.:
- komplet Čechy (9 alb) ve slipcase za 199 Kč, jednotlivé svazky pak po 39 Kč
- Divnou planetu za 39 Kč

pokud byste někdo neměl, moc doporučuju
U Dobrovského opět Black Friday. Koukám, že je v něm i novinka Stačí přežít září od Carissy Orlando, tu jsem zrovna dočetl a doporučuji všema deseti, výborná knížka.

https://www.knihydobrovsky.cz/akce/black-friday/
Crew & Luxor / KK pořádá opět Mangamánii
- 40 % sleva na první díly vybraných sérií
- na druhé a třetí díly potom také zvýhodněné ceny
- akce platí do konce 31.10.2025 / do vyprodání zásob
U knihcentrum.cz mají do pátku dodatečnou slevu 15 %, když dáte osobní odběr v Luxoru. Vychází to tedy na cca 30% slevu všeho. Zajímavé jen pro ty, co mají nějakou pobočku Luxoru po ruce.
@Yaromil: aha :D já tam koupil jednu věc s 50% slevou a očividně jsem povýšil!
@Walome: 5% sleva u Tlama games je super, hahaha, já tam začal nakupovat teprve nedávno a zatím jsem na úrovní 1% loyalty slevy :-D.
@Yaromil: každý máme nějaké neřesti.

Mimochodem 11% slevy jsou legrační, ale kam se to hrabe na 5% slevu, kterou jsem dostal dva dny zpátky od tlama games.
@Walome: Já se bez mučení přiznám, že mám Argo fakt rád a jsem za jejich knihy dokonce vděčný, ale Kosmasu dlouhodobě nerozumím a to jsme u nich kupoval často.
@Yaromil: jakej nakladatel, takovej distributor :)
EDIT: tak ona jim ta sleva 20% funguje správně, jen mají u většiny titulů uvedenou výši slevy 11%, což je sleva od poslední slevy, což je dost matoucí :-D

Kosmas má zase slevu 20% téměř na vše a opět mi je tahle sleva záhadou jak funguje. Na odkaze níže, který sami propagují píší:
"Až do pátku 10. října vám přinášíme SLEVU 20 % téměř na vše, co je v našem e-shopu k nalezení! Snížené ceny najdete u naprosté většiny knih, e-knih a audioknihy, a to i těch ke stažení. Inspirovat se můžete třeba bestsellery v této nabídce."
je se slevou 20% jen 6 z 88 vystavených titulů. To mi úplně nevychází jako naprostá většina,...
https://www.kosmas.cz/vyklad/1226/sleva-20-temer-na-vse
Sleva u Dobrovského, platí ještě dnes.
09ES70 – 70 Kč sleva při nákupu nad 500 Kč
09ES100 – 100 Kč sleva při nákupu nad 1000 Kč
09ES300 – 300 Kč sleva při nákupu nad 1500 Kč
Tento víkend akce Batman day v Comics Pointu na e-shopu i osobně. Komiksy od BBart sleva 40 %, Crew 25 %: https://www.comicspoint.cz/akce-batman-day/
Pokud někdo využije, kód pro 30% slevu u CRWE:
Batman: Jejich temné plány, díl první -> XGLHT
Batman - Špatný den: Catwoman/Mr. Freeze -> PRV7L
Batman - Špatný den: Penguin/Riddler -> J88LF

Pokud jsou unikátní tak kdo dřív přijde…
Na levných knihách mají teď za krásnou cenu také Piruety či Profesorovu dceru.
@Yaromil: 68 %, thatswotajmtolkingebout, děkujeme!