Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

@Gmork: nebuďte slušnej, řekněte jméno!
Gmork: ja by som toho autora bral radšej v niektorej jeho dlhšej sérii.
MDEK si sice pravidelně nekupuji, ale příští rok si ho v pevné pořídím, bude v něm autor, kterého mám rád, resp. tři jeho kratší komiksy v jedné knize. A je to autor, který si zaslouží, aby se tu od něj konečně něco vydalo.
@lantan1: aha.. to mi nedoslo :) v krame si spis beru malej kosik :)
Mr.Plysh: v supermarketu do vozíku :)
ahoj.. mozna hloupy dotaz.. ale k cemu slouzi ta plastova vec, co davali MightyBoys k poslednimu comicsu? Privesek na klice? Nebo to ma i nejaky jiny ucel? :)
@seneke: Nečekal jsem, že by to u nás kdokoliv vydal, pro mě to nejspíš nebude.
Fort: Ten Lore Olympus fakt byl jenom otázka času, ale nečekal jsem, že se to toho pustí Host.
Django: Mám zatím přečtených jenom 5 sešitů, takže těžko říct, kdo je vrahem. Michael by byl asi až moc jednoduchá volba. Podle mě to bude někdo, kdo by nás na první dobrou ani nenapadl. A nebo taky jo. :) Fakt zatím nevím a to se mi právě na té sérii líbí.
@Killingjoke: čistě zbožné přání :) nevěděl jsem že to bylo předem dáno jako minisérie, jinak jsem zvědavej na konec, kdo to vlastně vraždí myslel jsem že Michael ale ten je ve vězení, takže nemohl sledovat Dereka v tom baru nemáš typ kdo je vrah?
Django: A ten The Deviant je tvoje zbožné přání, nebo to někdo z uvedených vážně chce vydat? Každopádně tahle série už se co vím moc rozjíždět nebude. Od začátku to bylo psané jako 9-ti dílná minisérie. Poslední číslo mělo vyjít v prosinci, ale teď ho odsunuli na únor. Tuhle sérii bych bral, ale nejsem úplně přesvědčený, že tohle tu někdo chystá. Ale možná máš lepší informace. ;)
Když už Argo vydalo Hitlera a kousek Kitara, nevíte někdo něco zákulisního, jestli třeba nechtějí vydat Showa nebo Onward Towards Our Noble Deaths? Ať to nekoupím anglicky a pak nekoukám, že to za pár měsíců vydávají u nás.
Argo vydá čínskou manhu Alchymista, filipínskou mangu Až přijde kohout.
Gate vydá v listopadu 2025 mangu Night of the Living Cat.
Host vydá webtoon Lore Olympus.
Slovart vydá manhwy Romeo a Julie, Anna ze Zeleného domu, Malý princ a Dobrodružství Toma Sawyera.
The Nice House on the Lake je super. Čekám na druhou deluxku
Všimli jste si, že u království tvé - limitka, je titulní strana boxu na "zadni" straně boxu, tzn. Když vytahujete knihu tak koukáte na zadní stranu boxu. Koukal jsem různě a je to u všech.
The nice house on the lake možná taky koupím, a možná crew nebo comics Centrum vydají The Deviant, od image i když to je zatím rozjeďte série jen s osmi díly.
American Vampire Omnibus a The Nice House on the Lake? Perte to do mě, produkce Crwe mě zase začíná zajímat, docela do toho šlapou.
Keď som narýchlo scrolloval či to tu padlo alebo nie... nenašiel som tak posielam čo padlo na posezení s Crew minulý týžden

https://www.instagram.com/p/DDQH0eMNhPQ
Je to taková milá fanfic na Rosu (k čemuž se Aaron přiznal i v doslovu). Čekal jsem odvážnější projekt.
@Spider-man: Mělo to příjemné momenty, jakkoliv mi přišlo trochu hloupé zasazení dalšího příběhu do multiverza. Mám to doma anglicky, ale budu brát i tak česky, takže hádám můžu doporučit :)
@Spider-man: Aspoň podle zahraničních recenzí ano, ještě jsem to nečetl, ale za ty dvě stovky do toho půjdu.
@jh666: Už jsem zaznamenal, stojí to za přečtení?
@Hawwwran: Bežná verzia vyzerá rovnako ako je uvedené tu na comicdb, taká tá oranžová obálka bez prebalu.
Nevíte někdo jak vypadá nesběratelská verze Cesta na Mars od MB? Nemůžu jí nikde dohledat.
@Fry: Pořád zapomínám, že tu teď jsou vidět rozpracovaný komiksy :D
Pokud někdo nezaznamenal, v příštím superkomiksu má vyjít Strýček Skrblík a nekonečno pětníků od Aarona.
@farnhajt: tak těch nakladatelů co mají sklad v obýváku je u nás dost :D

A chcaní na hrob to není, protože ti zákazníci nejsou mrtví, ba naopak, jsou živí, tleskají a těší se na příště!
@faster86: prostě nechčijou nikomu na žádný hrob... to bylo asi zase dost přepal
- je to one-man show
- jsou to JEN 2 měsíce
- slevy na kousky, co ti zbyly jsou normální standard trhu
- nejsou to tuším ani sběratelky
- před vánoci tě podobný nabídky můžou potěšit... já to třeba koupil podruhý jako dárek

Za mě prostě úplně cajk a ano, je to sport, nehraje se v rukavičkách, ale zase tady nikdo nehraje žádnou levou.
nechte mě, šak to neměl byt hejt :D @soul jo tak leží jim to tam od září, @sleep v předprodeji můžeš vzít aj normál verzi ne? stejně jak teď u vyvrhela, tam máš termín do kdy je limitka a pak třeba 2-3 týdny máš v předprodeji klasickou verzi

ale však já to chápu, je to sport, je to tvrdá konkurence, na jednání v rukavičkách není místo :D
@farnhajt:
z několika osobních vyzvednutí tuším, že to mají na jejich kontaktní adrese ve sklepních prostorech ... jako vyloženě kamrlík to není, ale je jasné, že tam s místem poněkud bojovat musí..
@faster86:
Souhlas s soulbringerem a navíc se snad v předprodeji jedou limitní vydání, ne?
@faster86: Myslíš, že dělají něco úplně nestandardního než jiný vydavatelství, kterým nějaký tituly zůstanou na skladě?
skoro to vypadá, jako by to měl doma naskladněný v obýváku...
Za mě hezké. Nový překlad Eliota, nový Llosa. Jsem spokojený.
@ŠťastaV: a manga Alchymista! :D to by mě asi už dorazilo, kniha mě jen přizabila.
@ŠťastaV:

U nás je to stejné, taky kupuji obě vydání, ale musím uznat, že i ta běžná verze je moc pěkná, tím jak má ten plátěný hřbet, který bez přebalu hezky vynikne.

Co jsem zatím nekupoval, jsou ty sebrané komiksové stripy v novém vydání, protože mám těch pět původních knih, ale láká mě ten druhý svazek nového vydání, jen si nejsem pořád jist, jestli to stojí za to?
@Poniczech: mezi námi, já beru vždy obě už … původně jsem vzal obě, abych se rozhodnul, teď beru obyčejnou pro děti a platěnou pro sebe
@ŠťastaV: Mám to stejně, ale kromě Muminků (které budu brát v plátěné vazbě) a Draků se mi líbí i ten Kohout.
@Bonpar: Hm, Tony Sandoval u jiného nakladatelství než Comics Centrum.
@Milo_Harwey: záleží na vkusu a preferencích. Já ho mám a mě stačí. Z té serie mám všechny “artbooky” i fotoknihy, a jsem za ně rád, kvalita za super cenu.
Postřehli jste The Fantastic Worlds of Frank Frazetta. 40th Ed. Za mnohem nižší cenu? Co si myslíte o artbooku v takhle zmenšené verzi?
@Bonpar: on celkově ten edičák je dost pochybnej... Milion no name českejch autorů, ze SF/F jen Tolkien, Atwoodová, Aaronovitch (opět), jako by prostě lovili to nejlevnější... ale aspoň mi vydaj dalšího Eca...
@Bonpar: to mě Draci od Sfara a Sandovala docela zaujali, asi zkusím. A samozřejmě vezmu další Muminky v novém vydání, to je srdcovka …
@bonpar tak to vypadá že argo ode mě penízky nedostane
Argo zveřejnilo edičák na leden až červen 2025. Z komiksů je tam Dívčí válka 8-10, Paříž patří drakům od Joana Sfara, Až přijde kohout od Renren Galeno a Single matka od Anny Härmälä.
@soulbringer: já bych jim to zazlíval, protože jsem pořád nepochopil, proč bych já měl nějak napomáhat podnikání někoho jiného jinak než kupováním jeho zboží. Tyhle guilt trippingy mě spíš odrazují. ALE jak říkám produkt dělají hezký, a co jsem slyšel, redakce taky cajk.
@Walome: ano, ten balíček byl dražší schválně - neptej se mě proč, ale tuším, že to brali přes srdčíko a že jako pomoc malému nakladatelství a vůbec pro rozjezd celý série. Ale to je fakt to nejmenší - to jim vůbec nezazlívám. Držím jim palce, ať to hlavně vydaj (a samozřejmě jim budu připomínat tu ambici - 2 knihy / rok).
@soulbringer: "za výšší částku než měli MOC" tak to je trochu bizár.

Chtěl jsem napsat, že Malaz se asi prodává na prd, ale vlastně tu pak Jirka psal, že cajk. Tak pak těžko říct, kde je problém. My to kupujem, má to krásný zpracování, tak třeba to dovydaj no :)
Alfi ,taky by mě to zajímalo.