Slevy, výprodeje, bazary

Knihydobrovsky
Od 16. září do 22. září se připravte na VELKÉ slevy pro VELKÉ nákupy! Naše speciální slevové kódy vám pomohou ušetřit pořádný balík:

AFKDVELKY100 - Sleva 100 Kč při nákupu nad 999 Kč
AFKDVELKY150 - Sleva 150 Kč při nákupu nad 1499 Kč
AFKDVELKY250 - Sleva 250 Kč při nákupu nad 1999 Kč
@Toe: asi tam máte chybu - u Batman: Zatracení chybí informace že je to Black Label (u Sebevražedný oddíl: Dostaňte Jokera! to je).
Knihy Dobrovský - Týden VELKÝCH nákupů je tady!
Slevové kódy, které zadáte v košíku a platí do neděle 22. září, zní:
AFKDVELKY100 - Sleva 100 Kč při nákupu nad 999 Kč (pro ty, co mají rádi VELKÉ úspory)
AFKDVELKY150 - Sleva 150 Kč při nákupu nad 1499 Kč (pro ty, co chtějí ještě VĚTŠÍ úspory)
AFKDVELKY250 - Sleva 250 Kč při nákupu nad 1999 Kč (pro opravdu VELKÉ nákupní maniaky)
Naházel jsem si 4 věci do košíku na Luxoru, zadal kód na 20% a ty stejné věci jsem hodil do košíku na Mega knihách a tam i bez slevy byl celý nákup levnější o 154,-
Nutno dodat, že Mega knihy mají o dost výrazně nižší ceny pokud hledáte přes Heureku než pokud hledáte přímo na jejich eshopu.
@yogi: ja furt cekam kdy budu moct davat lajky
soulbringer: Z toho by mohl být pěkný článek, třeba do Reflexu.
@Soulbringer děkuji za osvětlení (opravdu, není sarkasmus). Jako běžný uživatel s celkem plným životem v jiných oblastech nemám přehled o těchto poměrech a jen vidím tu manifestaci na konci řetězu - nižší slevy pro mě.
Laskavé připomenutí:

Knižní klub, Booktook i Luxor jsou de facto jedna a tatáž společnost - respektive je vlastní Euromedia Group… kterou zase vlastní investiční skupina Rockaway, jež si k tomu přikoupila v létě i Pemic Books (knihcentrum i audioteka), což teď posuzuje ÚHOS.

Jinými slovy: to, že směřují nyní svou slevovou politiku do jiných svých subbrandů může být jen další pricing test, změna segmentace různých cílovek, nebo klidně příprava na konsolidaci, ale to je koncovému zákazníkovi vlastně fuk. Jako ve výsledku je jim ovšem asi jedno, pokud si tu někdo stěžuje na vlažné slevy Booktooku A ZÁROVEŇ se nechá zlákat slevou u Luxuru či KK ;)
NJ, evidentně skončila éra velkých slev, přičemž začala nová = knihy v kůži za 15tis a limitky za Bura .... Myslím, že se to velice brzy ujme a budeme mít větší nabídku podobných formátu - myslím, že CC něco rozjede. Jsem na to zvědavý :)
Sorry, na Luxoru s tou jejich slevou, ale i dalších pár věcí od Crwe se tam dá lépe pořídit. No a teď jsem koukal a poslední sleva na Booktooku byla nejspíše na konci února tohoto roku a byla taky 20% na celý nákup
Já doufám, že aspoň na černý pátek by mohlo konečně něco na BookTooku padnout, kdyby aspoň okolo 35%. Ale i tak je to v zásadě jedna z těch lepších slev. Třeba takový Preacher omnibus vychází na 1424 Kč, což nikde levněji, pokud se nemýlím dosud nebylo.
Taky mě to překvapilo. A upřímně jsem už dlouho nikde nic nenakoupil, protože jsem byl zvyklý na Booktok ceny -25 % a na to 20 % sleva. Dnes i s tou slevou 20 % to je pořád málo, byl jsem zvyklý do jara nakupovat s výrazně většími.
@wolfgang: Je zajímavé, že tu slevu 20 % na luxor.cz promuje i jejich sesterský BookTook a žádné takové slevy už jak více než půl roku neměli,... asi jim to zakázali :-)
Knižní klub 15 % s kódem PODZIMVKK - do pondělí
Luxor nabízí víkendovou slevu 20 % s kódem SLEVY20.
Na Enbooku je do 16. 9. sleva 10 % s kódem ANGLICKEZARI10
Meander sleva 30% do neděle 8. 9. V košíku jen zadejte kód HURASKOLA30 a sleva je vaše.
Sleva na dobre-knihy.cz - využito a fungovalo.
...pokud patříte k milovníkům komiksů a mangy, mám pro vás další speciální slevičku. Udělejte si radost, nakupte knížky ze zmiňovaných kategorií a uplatněte kód: KAM10. Nákup se vám ještě dodatečně zlevní o 10 %. Tento kód platí jen do 5. září 2024. Slevové kódy nelze spolu kombinovat.
@Zack:
Díky, koupeno i se stojánkem.
Btw máte někdo tip na stojany nebo zařízení které umožňují číst větší knihu typu kolosalek?
@Denis Jsou teď nějací málo akční. Naposledy měli "hromadnou slevu na vše" snad někdy na začátku roku. Pořád na ni čekám, je toho hromada, co mi chybí... ????
Ahoj nemá niekto zľavu na booktook? ďakujem
Taschen ma zas slevy :) kdo to tu posledne nestihl toho Frazettu XXL?
https://www.taschen.com/en/books/sale/
Phoro: Jo, ty Královské zahrady vypadají hodně zajímavě. Dnes je té povrchní spotřebky velké množství, zvlášť ve fantasy žánru. Než si něco objednám, skouknu reakce na goodreads a amazonu, abych si udělal představu. Teď jsem dočetl toho McCammona - Odejít na jih a bavilo mě to, není to sice tak dobré jako Smrt před úsvitem, ale je to McCammon trochu jinak. Tohle vlastně byla jeho poslední kniha před desetiletou odmlkou, pak začal psát sérii Matthew Corbett. U nás vyšel první díl jako Čarodějnice z Fount Royal (Speaks the Nightbird), tuhle knihu můžu s klidným svědomím taky doporučit.
@Gmork:
Díky moc za tyhle tipy, už nějaký čas to sleduju a oceňuju, takže klidně piš dál. Jelikož novinky nesleduju dokážu tímhle zaregistrovat knihy jako např V královských zahradách, to určitě taky vemu.
Není zač, taky jsem to využil: Lazarus 4, Navzdory všemu od Paseky, antologie V královských zahradách, Bůh konců od Jacqueline Holland a Lokýnka ze Smaragdového moře od B. Sandersona. A hned je to 1800,- pak ty -300,- určitě potěší.:)
Sleva na knižním klubu na vše.
100,- při nákupu nad 499,- kod: 100SLP24L
300,- při nákupu nad 1499,- kod: 300SLP24L
Platí do 31. srpna.
Komiksový krám má do konce srpna slevu 30 % na americké sešitovky z e-shopové ceny, takže výsledná sleva je více než 30 %.

https://www.nerdi.cz/30--slevy-na-us-comics/
@Bonpar: Taky jsem na jejich slevu dlouho čekal. Naposledy byla snad někdy v dubnu? Možná změnili slevovou politiku. Např. co jsem teď tak koukal, tak většinu novinek mají prakticky bez jakékoliv slevy, tedy za cenu v kamenném obchodě.
Zdá se mi to, nebo to jsou už věky, kdy měl Booktook naposled nějakou slevovou akci? Těch 20 % by se docela hodilo.
Jasně, ale bohužel některé starší filmy na jiném formátu než na DVD nejsou a nejsou ani na netu. Jinak ale nejsem žádný zpátečník, mám 4K televizi a UHD přehrávač. Tak u některých filmů půjdu už do vysokého rozlišení, teď plánuji ve 4K Aliens a druhou Dunu.
https://imgbox.com/OPZbd1Xt
DVD vypadalo naprosto skvěle ale len v porovnaní s VHS.
Walome: DvD, vypadala naprosto skvěle a není to tak, že bych si to nostalgicky pamatoval, je to kvůli rozlišení a Tv na které jsi se na tom díval. DvD mělo stejné rozlišení jako tehdejší obrazovky, takže to vypadalo skvěle, ale časem se obrazovky rozvíjeli mnohem rychleji než rozlišení filmových medii.
@Gmork: dvd je dobrej bizar no. To kdyz tam jednou zacas lupnu tak si rikam ze to fakt pokrocilo (a tehdy byl clovek samozrejme nadsenej s tim jak to vypadalo).
Walome: Já si minulý týden objednal pár britských filmů na DVD. To už ty určitě nemůžeš pamatovat, zeptej se svého dědy, o co že to jde.:)
není zač, taky jsem ho využil. Jinak info pro milovníky filmového artu, na knižním klubu už jsou naskladněné ty novinky od AeroFilms. Snad se tomuhle testování trhu zadaří a vydavatelství bude v tomto bohulibém projektu pokračovat.
https://imgbox.com/Au9twwHG
Sleva 200,- při nákupu nad 999,- na knižním klubu platí na vše. kód: 200SLPCRV Platí do 31. července.
@mike731: Řikám si, co to je sakra za knihkupce a zjistil sem podle wiki, že jsou údajně největší v ČR (fakt žiju v divný bublině), tak sem si vesele objednal tři knihy a nejspíš mi dodaj jen dvě, ale roky sem nezažil tak příjemnej zákaznickej servis a rád bych to tady zdůraznil...