Slevy, výprodeje, bazary

Sorry, na Luxoru s tou jejich slevou, ale i dalších pár věcí od Crwe se tam dá lépe pořídit. No a teď jsem koukal a poslední sleva na Booktooku byla nejspíše na konci února tohoto roku a byla taky 20% na celý nákup
Já doufám, že aspoň na černý pátek by mohlo konečně něco na BookTooku padnout, kdyby aspoň okolo 35%. Ale i tak je to v zásadě jedna z těch lepších slev. Třeba takový Preacher omnibus vychází na 1424 Kč, což nikde levněji, pokud se nemýlím dosud nebylo.
Taky mě to překvapilo. A upřímně jsem už dlouho nikde nic nenakoupil, protože jsem byl zvyklý na Booktok ceny -25 % a na to 20 % sleva. Dnes i s tou slevou 20 % to je pořád málo, byl jsem zvyklý do jara nakupovat s výrazně většími.
@wolfgang: Je zajímavé, že tu slevu 20 % na luxor.cz promuje i jejich sesterský BookTook a žádné takové slevy už jak více než půl roku neměli,... asi jim to zakázali :-)
Knižní klub 15 % s kódem PODZIMVKK - do pondělí
Luxor nabízí víkendovou slevu 20 % s kódem SLEVY20.
Na Enbooku je do 16. 9. sleva 10 % s kódem ANGLICKEZARI10
Meander sleva 30% do neděle 8. 9. V košíku jen zadejte kód HURASKOLA30 a sleva je vaše.
Sleva na dobre-knihy.cz - využito a fungovalo.
...pokud patříte k milovníkům komiksů a mangy, mám pro vás další speciální slevičku. Udělejte si radost, nakupte knížky ze zmiňovaných kategorií a uplatněte kód: KAM10. Nákup se vám ještě dodatečně zlevní o 10 %. Tento kód platí jen do 5. září 2024. Slevové kódy nelze spolu kombinovat.
@Zack:
Díky, koupeno i se stojánkem.
Btw máte někdo tip na stojany nebo zařízení které umožňují číst větší knihu typu kolosalek?
@Denis Jsou teď nějací málo akční. Naposledy měli "hromadnou slevu na vše" snad někdy na začátku roku. Pořád na ni čekám, je toho hromada, co mi chybí... ????
Ahoj nemá niekto zľavu na booktook? ďakujem
Taschen ma zas slevy :) kdo to tu posledne nestihl toho Frazettu XXL?
https://www.taschen.com/en/books/sale/
Phoro: Jo, ty Královské zahrady vypadají hodně zajímavě. Dnes je té povrchní spotřebky velké množství, zvlášť ve fantasy žánru. Než si něco objednám, skouknu reakce na goodreads a amazonu, abych si udělal představu. Teď jsem dočetl toho McCammona - Odejít na jih a bavilo mě to, není to sice tak dobré jako Smrt před úsvitem, ale je to McCammon trochu jinak. Tohle vlastně byla jeho poslední kniha před desetiletou odmlkou, pak začal psát sérii Matthew Corbett. U nás vyšel první díl jako Čarodějnice z Fount Royal (Speaks the Nightbird), tuhle knihu můžu s klidným svědomím taky doporučit.
@Gmork:
Díky moc za tyhle tipy, už nějaký čas to sleduju a oceňuju, takže klidně piš dál. Jelikož novinky nesleduju dokážu tímhle zaregistrovat knihy jako např V královských zahradách, to určitě taky vemu.
Není zač, taky jsem to využil: Lazarus 4, Navzdory všemu od Paseky, antologie V královských zahradách, Bůh konců od Jacqueline Holland a Lokýnka ze Smaragdového moře od B. Sandersona. A hned je to 1800,- pak ty -300,- určitě potěší.:)
Sleva na knižním klubu na vše.
100,- při nákupu nad 499,- kod: 100SLP24L
300,- při nákupu nad 1499,- kod: 300SLP24L
Platí do 31. srpna.
Komiksový krám má do konce srpna slevu 30 % na americké sešitovky z e-shopové ceny, takže výsledná sleva je více než 30 %.

https://www.nerdi.cz/30--slevy-na-us-comics/
@Bonpar: Taky jsem na jejich slevu dlouho čekal. Naposledy byla snad někdy v dubnu? Možná změnili slevovou politiku. Např. co jsem teď tak koukal, tak většinu novinek mají prakticky bez jakékoliv slevy, tedy za cenu v kamenném obchodě.
Zdá se mi to, nebo to jsou už věky, kdy měl Booktook naposled nějakou slevovou akci? Těch 20 % by se docela hodilo.
Jasně, ale bohužel některé starší filmy na jiném formátu než na DVD nejsou a nejsou ani na netu. Jinak ale nejsem žádný zpátečník, mám 4K televizi a UHD přehrávač. Tak u některých filmů půjdu už do vysokého rozlišení, teď plánuji ve 4K Aliens a druhou Dunu.
https://imgbox.com/OPZbd1Xt
DVD vypadalo naprosto skvěle ale len v porovnaní s VHS.
Walome: DvD, vypadala naprosto skvěle a není to tak, že bych si to nostalgicky pamatoval, je to kvůli rozlišení a Tv na které jsi se na tom díval. DvD mělo stejné rozlišení jako tehdejší obrazovky, takže to vypadalo skvěle, ale časem se obrazovky rozvíjeli mnohem rychleji než rozlišení filmových medii.
@Gmork: dvd je dobrej bizar no. To kdyz tam jednou zacas lupnu tak si rikam ze to fakt pokrocilo (a tehdy byl clovek samozrejme nadsenej s tim jak to vypadalo).
Walome: Já si minulý týden objednal pár britských filmů na DVD. To už ty určitě nemůžeš pamatovat, zeptej se svého dědy, o co že to jde.:)
není zač, taky jsem ho využil. Jinak info pro milovníky filmového artu, na knižním klubu už jsou naskladněné ty novinky od AeroFilms. Snad se tomuhle testování trhu zadaří a vydavatelství bude v tomto bohulibém projektu pokračovat.
https://imgbox.com/Au9twwHG
Sleva 200,- při nákupu nad 999,- na knižním klubu platí na vše. kód: 200SLPCRV Platí do 31. července.
@mike731: Řikám si, co to je sakra za knihkupce a zjistil sem podle wiki, že jsou údajně největší v ČR (fakt žiju v divný bublině), tak sem si vesele objednal tři knihy a nejspíš mi dodaj jen dvě, ale roky sem nezažil tak příjemnej zákaznickej servis a rád bych to tady zdůraznil...
@Gmork: ďakujem za odporučenie, dokúpil som pár kníh ;o)
U Dobrovského je výprodej horor románů. Fandům hororu můžu s klidným svědomím doporučit knihy: Tajemství červa, Ďáblův potok, Obětiny, Temné léto, Širá, masožravá obloha, Rybář, Ghúl, Klub monster, Děti noci, Smrt před úsvitem, Sirotčinec v údolí...

https://www.knihydobrovsky.cz/horor-2490
To by ty stránky enbooku musely fungovat. Děsnej web.
na enbook.cz mají do 7.7. slevu 10 % s kódem UPGRADE2024.
Na Albatros media eshopu je od 28. 6. do 14. 7. inventura, behem ktere je mozne s kodem INVENTURA nakoupit vsechny knihy s 25% slevou a postovnym zdarma. Odeslane ale budou samozrejme az po skonceni inventury.
faster86:

Kvalitou je to lepší "webkomiks" vydaný na papíře (a tímhle tvrzením hodně shazuji webkomiksy). Autor se ale chová, jako kdyby vynaleznul kolo. Za tu plnou cenu to fakt nestálo.

Vynechám. O víkend budu porcovat 50 kilovou zásilku od Comicspointu.

A to mám ještě na cestě zásilku s Británie.