Hlášení národního výboru:
Během srpna budeme stěhovat CDB na nový hosting, takže budeme nějaký čas offline. Možná den, možná dva, možná hodinu. Asi to bude spíš dřív než později, protože bych rád doladil nějaký technický trouble ještě mimo sezonu (proto taky srpen, kdy je internet prostě dead).
Přesný termín dám vědět aspoň pár dní dopředu, zatím si myslim na 9.-11.
@George Walker Bush: nejsem takovej inventář jako ty, ale dovolil bych si podoktnout (z toho, jak tady Zack vykopával v minulosti obdobný ankety), že i tato anketka má především pomocný a informativní charakter s přehledem preferencí (a to pouze těch, jež se ozvali). Čili není jakože plně závazná (obzvláště když si člověk vezme realitu toho, co jsou schopni/neschopni dodat i dnes samotní vydavatelé, že ano)
Rychla anketa: Ktera veta nejlepe vystihuje vas?
a) Ukazky u comicsu me vubec nezajimaji
b) Uplne mi staci 1-3 ukazky.
c) 6 ukazek je minimum, abych si dokazal udelat dostatecnou predstavu o comicsu.
d) Jaky ukazky?
Tagy predelany. Jediny rozdil, kteryho si muzete vsimnout je, ze se v comicsech uz hleda konkretni tag, ne v textu tagu. Napr jak jsme resili "postapon sci-fi" vs "sci-fi". Pokud chcete hledat v textu tagu, tak mate moznost v prehledu tagu, ale filtr z comicsu nebo z prehledu comicsu bere uz presne ten tag.
@Zack: ano filtrace neni razeni (ale ja na to sel takhle a rikal, si proc tam ty datumy jsou). Dik za dovysvetleni. Jinak filtr vcetne vydvatelu s dalsima kombinacema super. Moc mi to pomohlo. Diky za vysvetleni toho razeni.
ad RSS - psal jsem k cemu by to bylo asi dobry pro me osobne (ale pravda byly doby, kdy jsem mel v RSS toho tolik, ze jsem to postupem casu zacal ignorovat... ale lidi meho veku asi jeste pouzivaj :)
Soulbringer: RSS na nove comicsy je roky. Ad sbirka: pletes razeni a filtraci. Filtrace filtruje, razeni radi. Razeni Chci radi podle data aktualizace Chci. Kde je filtrace zjevne vis, tak bych asi poradil na filtraci pouzivat filtr a ne razeni :)
Nevím jestli je tohle feature nebo bug... ale když používám "fitlraci" tímhle způsobem:
- sbírka (CDB) -> ikonka přepnout na seznam -> subikonka CHCI
tak se mi zobrazí všechny tituly, u kterých jsem kdy v minulosti ikonku CHCI použil a které už nejsou aktuální (respektive už jsme je odklil, protože řadu titulů mám). To je schválně? To někdo takhle používá?
PS: ano vím, že přes hlavní ikonku filtru nebo přes sbírku v zobrazení profilu se dostanu jen na aktuální seznam CHCI, jen mě to výše popsané nejdříve zmátlo.
Používání RSS mě doposud míjelo a asi na tom nebudu nic měnit. Není problém pokaždé obnovit stránku a hned vidím v menu, jestli je ve fóru něco nového.