Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Jeste ze existuje comicsdb... Kook naklad 100ks.
to Zack: mimochodem o Kooka bych stal, kdybyste toho nevydali jen 200kusu nebo kolik. Mam tuseni, ze posledni kus kupoval Andre.

ad anticena: jak je ctena libost, myslenka probehla, myslenka byla napsana a promtni odpoved zaznela:).
Jinak to nasazeni cerneho petra mozna pristi rok bude, jedna nominace na kategorii, protoze imho jasna publikace roku je Kook, naprosto s prehledem a pritom se nedostal ani do nominaci. Nektere tituly ci jmena doplaci na to, ze je lidi vubec neznaji.
DEmnoG: a) je spravne, letos to bylo hodne vyrovnany

Anticeny urcite ne.
Anticena: ale ta by se dávala, pouze pokud by ta publikace byla opravdu špatné. Né jí rozdávat za každou cenu!
to Zack: brnensky comicsari koukam zamakali (Bubble Gun). Btw proc mam u nekterych polozek na vyber za 3 moznosti a u jinych treba 4 ci 5? Znamena to, ze nekde dostalo stejny pocet bodu na prvnich trech miste vice publikaci nebo jen jsi nekde nasadil "cerne petry"?

btw napadlo mne, jestli nechces pristi rok zacit anticenou "Nejhorsi publikace roku":).
Omrknete, prosim, fabulu rasu, jsou uz uzavreny vysledky nominaci a jdeme do druhyho kola, tak jestli tam neni nejaka totalni kravina, nez to zitra vyhlasim verejne a zacnu rozesilat do sveta.
MdS: To už se nestane;-) To bylo kombinací velké trémy z pořádání akce takového formátu, koncentrací tolika slavných jmen a touze ukázat, že u nás se pije rychlostí minimálně 0,4m piva.h-1 ;-) No a v nejhorším vím, že tam bude starostlivý a zodpovědný Markýz s lanem - jo jinak radši mám prodlužovačky :-)
Tak na srazy samozřejmě pouze bez vlastních ženskej a psů!

Jinak jestli červenec nebo srpen, to je mi putna.

Tak já to zase nadhodim za měsíc, zatim si to necháme projít hlavama.....
4 Kapis: To mi připomíná, že si nesmíme zapomenout vzít svěrací kazajku a lano. To jen, abys nám neutek. :)

Slezový MdS
Andre: Nezní to zle, akorát celý víkend nevím nevím, navíc léto budou samá svatba, narozky atd., osobně spíš koncem srpna,....jestli budu puštěn po tom minulé ultranajebávce;-)
Markyz de Sade: :)))))))))
Jo i tak to může bejt. Každopádně vždycky můžeme ženský nechat doma a vzít jenom děti. Můžeme říct něco chytrýho jako, že chceme, aby měly taky trochu času jenom na sebe a ještě nám přidaj na pivo. Dětem na tělo přilepíme plovací křidýlka a nafukovací kruhy, aby se neutopili a jsme v pohodě.

Jo vidím to živě:
"Děti kdo zase vypustil duše u toho vozejku, když děda Luboš spal?"
"Honzíku proč krvácíš?" "Anička mi ukazovala jak se pere She-Hulk."
"Na co máte tu jámu v písku děti?" "My lovíme mamuta." "A kde ho máte?" Támhle jede na invalidním vozejku."
"Sakra děcka zavírejte tu ledničku, vždyť nám zteplaj lahváče."
"Tak ještě jednou děti, kam ste zahrabali dědu Luboše???"

Rodinný MdS
vasek: Když slez tak bez manželek a přítelkyň, prostě bez "slabšího" pohlaví....i když Jokerku samozřejmě srdečně zvu..:-)
Pánové, tak tady čtu ty vaše nostrodámovský vize a opravdu se nad tím bavím :-)) Fakt výborná debata :-) Akorát musím říct, že u těch opalujících se manželek bych byl skeptickej. Totiž právě na manželkách a přítelkyních ztroskotala naše (dříve) nerozlušná dračákovská parta. Ony totiž místo aby jásaly nadšením nad dalším slézem, mají většinou u pusy takový bubliny jako: "opravdu jsi, Stando, přesvědčenej, že se ZASE musíme vidět s těma divnejma lidma?" "Neměl bys více času věnovat vlastní rodině? Když už někam jedeme, tak můžeme přece sami." A ve finále: "Ty si kupuješ ty svý blbý komiksy a děti nemají na družinu..." Takže, jestli tady mám na někoho navázat, tak myslím, že takový Spider-manův terminátor je v určitých ohledech mnohem přístupnější vyjednávání ohledně toho, k-a-m a s k-ý-m se pojede na dovču ;-D
(a jinak vám teda přeju pěkný počasí..hehe)
MdS: Nadšen, věru, opravdu nejsem - jakýpak francouzský hole ?! U vozejku se budete, mládežníci, střídat ! Po vlastních by dědka po postapokalyptickým Máchači honili... Hanba !
MdS: jen jsi zapomněl zmínit tu postapokalyptickou krajinu okolo. Vrstvu lidských lebek a opalující se terminátory. A bacha na Woffci. Z tvé vize asinebude příliš nadšen...
DEmnoG: Ano, je to tak..."kozí počasí" už je opět tady......:-)
Ty vole teď mi hlavou proběhla taková vize slezu za 10 let na Mácháči. Já, Deg, andre - po dvou dětech, Woffce - po třech vnučkách, Dark a Slaine čerstvě ženatí třicátníci. Stany, gril, sud s pivem, opalující se manželky, pobíhající děti a Woffce se o francouzských holích bude ptát jak jsme se to tenkrát vlastně seznámili. :) Myslíte, že ještě v tý době budem kupovat comicsy?

Nostradamovský MdS
To neni vůbec blbej nápad. Jen aby jsme se sešli. Termín vybírat dopředu zatím nemá smysl. Možná měsíc. Jste pro červenec nebo srpen? Z tradice by to měl být červenec, ale ...

Slezový MdS
to Andre: vidis, a zrovna dnes, kdyz jsem jel metrem, tak jsem se koukal na kozicky a nozicky a prdelky a vzpomel jsem si, kde jsem ty casy, kdy jsem jen tak vyrazili k Machaci. Takze z nostalgie do toho klidne jdu:). A mimo to vis, ze jsem pro jakoukoliv picovinu.

Cili se mnou pocitej.
Woffce nebude smuten ni dotčen. A v zimě jsou zdejší špeluňky mnohem útulnější... :---)
komiksSlez: hele kucí jenom taková myšlenka (asi zcestná), vím že pochodeň má teď Woffce a příští slez by měl být v létě v Liberci, aleeee....... co Liberec odsunout na Zimu a v létě udělat "komiksSlez víkend" třeba někde u Mácháče?
Zack: Jo to je můj starej problém, nejdřív střílim, potom se ptám:) ..... Nu dobrá, jak myslíš....
andre: co si nejdriv srovnat myslenky a pak odpovedet? :) Nevysel mu loni zadny comics. Neni v nominacich. Jednoduchy. Mozna pristi rok to udelam jen na jmeno, nezavisle na konkretnim comicsu.
teda pokud to nebereš pouze jako doprovodné ilustrace..... ale podle mně minimálně část by se dala brát jako "sekvenční umění" ;-)
Zack: nojo, koukám, že pokud bych to bral podle informací v DB, tak tam nejni, ale pokud jsi to viděl, tak sem jednoznačně patří.
Zack: za Singapůr, chápu, že nejni v českym komiksu, ale v kresbě by snad mohl být......
A s cim za rok 2008 si ho tam chtel dat? Loni zadny comics nemel, aspon teda o tom nevidim zadnou zminku v cdb.

Drom opravim, dik.
Zack: asi jsem slepej, ale nemůžu najít v "Česká kresba roku 2008:" T.Kučerovskýho, je to možné?
Zack: Drom by asi neměl být v " Zahraniční comics roku 2008"
Je po zahade. Ja ho sice pridal, ale znovu do kresby, takze tam byl dvakrat a chybel ve scenarich :) Senilnim...
to Zack: v pohodě, když jsi teď termín uzáverky FB posunul až na 20.4., tak není spěch. Se zas tak za týden podíván, zda-li tam je:).
To me poser, neni, ale jsem si nabeton jisty, ze jsem to opravoval :) Vecer to jeste doladim. Nekonecna prace tohle.
to Zack: kurna, Plachý stale v CZ scenáři není. Bych to možná nechal i být, ale ten jeho comics mně fakt rozesmál:).
Chyby, co jste hlasili jsem opravil, do zahranicnich scenaru jsem pridal mrte dalsich jmen, ktera z technickych duvodu puvodne vypadla. Pro jistotu jsem pridal moznost si odmazat puvodni nominaci a vlozit novou, kdyby chtel nekdo svuj vyber prehodnotit. Kdybyste zas neco objevili, dejte vedet.
to Zack: u "Cesky scenar roku 2008" nemohu najit Vladimir Placheho (Komiksfest 2008). V kresbe je. Vidim, ze si nikdo nevsiml do ted, tak pocitam, ze moc bodu nenasbira... ale i tak, mohl byses na to podivat?
Lucky Boye jsem si nevsim, opravim. Singapursky special je takhle samozrejme schvalne (ze stejnyho duvodu, proc neni treba Crew mezi ceskymi comicsy, ze jo :)
Zack: Nechci se tě kluku dotknout, ale tohle je špatně! Chtěl jsem zahlasovat a co jsem se po letmém pohledu dozvěděl,že v sekci zahraniční komiksy můžu hlasovat pro Aargh - Singapúrský speciál nebo Lucky boye, tak to je napikačufauxpas :D
Report z Ostravy je již hotov. Stížnosti si nechte od cesty a koukněte se na moje stránky mdscomics net. Reportový MdS
Slaine: Dík, jsem potěšen - a polichocen. (Oba ale víme, pročs to napsal - a dobrá tedy: Moje kritika tvýho scénáře bude sice i přesto ZDRCUJÍCÍ, jen ji nevyvěsím sem, ale jen zaímejlím. Víc pro tebe nemohu udělat... ;---))) )
Woffce: Tak jsem parkrat poslechl "Co to je?". A dobryy tyjo... Pustil jsem si to k praci a uplne jsem se u toho vrtel :)). Neni to zadna muzika pro filozoficke chmury na ranem (tento status ponecham Pink Floyd a Rachmaninovi), ale prijemne se to posloucha a nenudi. Takove svezi a stavnate je to.
andre, DEmnoG: Ať to tady nezahnojím Tělama, tak už jen: Dík, pánové; ta sprcha, to byla taková naše malá milá odpověď partičkám typu "Boyzone"... :---) (A dcera - tehdy čtyřletá - ANO, manželka NE)
Z jiného soudku:

Workshop #189 (15.2.2009 od 17:00 v Cohibě)
http://www.comx.cz/clanek.php?id=664
to Woffce: ještě bych dodal, že jsi mně přijemně překvapil:).
to Woffce: tak do videoklipu jsem taky sel:). No ty vole, fajn bigbos a dobrej hlas... btw souhlas, kluci ve sprse spulici pusinky mne odrovnali:).
Woffce: tak boygrupa tančící v dešti mě fakt dostala...:) ..... hele ta holčička v klipu 1. je tvoje dcera? Mě napadlo, že by to mohlo odpovídat. A Žena v klipu 2 je tvá žena? ........ jinak koukám, že jste se ze začátku milenia pokoušeli do toho šlapat trošku víc co?
andre: Hmm - tak to děkuju; každej náznak chvály potěší... :---) "Video-bonus" jsou 2 na koleně dělaný pseudoklipy, a když budeš natolik zvědavej masochista, najdeš je na You Tube nebo tady: http://tela.kabmusic.cz/ (pak teprve posmutníš... :---))