Argo to ma s limitkama tak (nebo to tak bylo aspon u aliasu a 1984) že tu argo bibliofilii obsluhuje jedern člověk, takže to i balí jeden člověk a velice často je v době balení a odesílání nemocný, takže to trvá - nebo tak mi to aspoň a aliasu psali z arga
Mě přišel mail ihned po objednání, kde děkují za objednání, je tam rekapitulace objednávky a píšou, že mě budou v nejbližší době kontaktovat. Od té doby zatím ticho po pěšině.
Ad Yaromil: Mám to podobně. Byl to takový fofr, že jsem dvakrát zvolil číslo výtisku a něž jsem stačil vyplnit údaje, musel jsem vybírat nové číslo znovu, neboť bylo vyprodáno. Napotřetí se mi podařilo objednat. :-)
Ad Brodeck v limitce. Já se na to večer vykašlal a na půlnoc nečekal, protože jsem si nebyl úplně jist, jestli se mi vlastně víc nelíbí běžná verze a ráno v 7h tam bylo ještě cca 15 kusů a vyprodáno bylo někdy kolem poledne. Upřímně jsem si myslel, že tohle budou prodávat déle... Přece jen není to Marvel a ani Pán prstenů v biblio úpravě. Nakonec jsem si ale Brodecka v limitovaném vydání taky vzal, románová předloha mě před lety dostala a ten komiks má zatím dost dobré ohlasy, tak snad to provedení limitky bude stát za ty peníze. Moc se mi nelíbí grafika toho boxu a radši bych nějaký slip cover než kartonovou krabici... Esteticky se mi to běžné vydání zatím líbí více, ale uvidíme na živo.
poníček: hele ani ne, nebo zaleží k čemu se to přirovná, 1984 už prodávají asi rok a pořád se tohio nemůžou zbavit, ale proti Aliasu to tam vydrzelo dlouho, alias myslim ze byl do pul hodiny kompletne pryc, tohle par hodin vydrzelo myslim
Tvl a to jsem kontroloval jednu dobu furt a nic, to muselo nedavno jit do predplatneho. Ja to asi necham bejt pres trafiku, daji mi avizo, jsou tam mili lide. Stejne tudy jezdim domu.
Zdar, četl někdo komiks Enigma, který momentálně vydává CC? Pokud ano, mohl by hodit do placu pár řádků, zda to za něco stojí a o čem to vlastně je? Díky
Trip: JJ, už nějaký ten rok to do ukázek doplňujeme, když se nám dostane do ruky a postupně i ke komiksům zpětně... Je to obvykle hned druhá obálka označená jako "obálka pod přebalem".
Ďakujem za info a tak ma napadlo, že aj toto by mohla byť zaujímavá informácia "Ako vyzerá komiks pod prebalom" - teda ak je tam nejaký zaujímavý obrázok a podobne..
MP81: V našem případě to bylo taky tak. Odpověděl na manželčinu poptávku.
Bohužel, tu databázi jsme neznali. Za 15 let, co kupuju komiksy, se mě nic podobného nestalo.
Teď už budeme chytřejší a budeme prověřovat...
RicHard.: On nabizi sam nejake knihy /ma vystavene inzeraty/ nebo odpovida na "Shanim / koupim" inzerci?
Me tenhle pan kontaktoval na muj inzerat kde jsem shanel komiks - to je pro ty podvodniky asi nejlepsi / nejvyhodnejsi odpovidat na tenhle typ inzerce, nemusi pak sami "neco" vystavovat, a pak kontaktuji naprimo zajemce.
No a kdyz pak poslal cislo uctu, hodil jsem to cislo sem: https://www.podvodnabazaru.cz/database/list
a diky tomu servru jsem komunikaci ukoncil, takze doporucuju se sem podivat.
Zdravím, chtěl bych vás upozornit na prodejce knih vystupujícím na FB pod jménem Tím Bílý.
Manželka mi chtěl udělat radost a doplnit mě do knihovny chybějící SW.
Klasický scénář, poslal věrohodné fotky, domluvili se na ceně a po odeslání na účet nekomunikuje.
Anotace přímo na webu MB - SBĚRATELSKÁ verze Agenta strachu s dárkem! Vychází ve dvou svazcích v boxu, ve kterém budou pouze sběratelské verze! Dárek bude k dispozici ke všem předobjednaným knihám a samostatně jej objednat nepůjde. Výroba boxů může začít až po dokončení knih, proto máme tentokrát termín vydání až v dubnu (a doufáme, že stihneme březen). Knihy budeme rozesílat ve dvou balících.
ale ja tu nechtěl rozdmýchat nějaké nepokoje, od MB mám všechno, a od CC mám taky hromadu věcí, mně jen přišlo úsměvné, že se tu prohodilo něco ve smyslu: mám objednané, ale až tady jsem vlastně zjistil co sem si to objednal. a to nemluvím o překvápku což bude Moře hoře. Stejně jak Misa a Soul tak vím že to bude ve dvou knihách, třetí bude bonus, atd atd....
Ta situace kolem Fear Agenta je dobře popsána v tom posledním rozhovoru v Jouob castu. Fear Agent je klasika, je na to hodně recenzí na Goodreads. Na Ulozto byly první tři sešity. Takže si člověk může udělat vlastní obrázek. Plus MB si fakt vybudovali dobrou pověst díky tomu co (i když mě třeba Kletba nesedla) a jak vydávají (to zpracování knih je opravdu nejlepší na trhu). Předobjednávka má navíc i sběratelskou obálku. Plus je k tomu ten dárek, v castu říkal něco snad o 250 stranách? Předpokládám, že dvě zásilky jsou, protože dojdou prvně knihy, pak po měsíci dojde box.
Nechci jen slepě následovat a předobjednávat vše, co vydají. Ale dobrá zkušenost, plus dobré recenze na FA, plus dárek, plus přece jen ta sběratelka se pak vždy prodá na Aukru za více peněz (uchovatel hodnoty). Takže jdu do toho.
Faster: hele jsou to vlastně 3 knihy - Fear agent vyjde ve dvou svazcích, je to cca 1.000 stran dohromady (a kdo chce může si digitálně ENG pár kousků prolistovat - internety pořád fungují) + nějaká jednohubka o cca 150-200 stránkách.
Já jsem ten poslední, kdo by preferoval "kolosálky", ale u MB to chápu daleko lépe než u CC. A hlavně mě u nákupu vede poměrně pozitivní zkušenost a fungující proof of concept. MB to takhle jede ostatně od začátku. Neříkám, že bych ani tam nenarazil na příběhově slabší kousky (když je porovnám s tím, co všechno u MB vyšlo), ale obecně s porovnáním celým trhem mi pořád přijde výběr příběhů, zpracování, překlad, kvalita tisku na dost dobrý úrovni (obzvláště když vezmu, že je to pořád de facto one-man show).
PS: Není snem každého vydavatelství mít core fanoušky, kteří tě takhle podpoří i v předprodeji hned první týden prodeje? Jako pojďme u MB a CC polemizovat a kritizovat je za to, co vydávají, jak to vydávají, jakou mají obchodní politiku, atd. - ale vysmívat se takhle jejich spotřebitelům, je trochu infantilní a od tebe bych to úplně nečekal.
takže nejen comics centrum má slepé následovatele a objednávače, ale stejně tak to maji MB, jak tzo tak čtu tak nevíte co objednáváte za 2,5K ale hlavně že to bude doma :D