Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Tady se musím přiznat, že Klosse nemám ani v polštině, ani v češtině... a vlastně ho vůbec nechci číst.:)
Kapis: kurwa, v tom případě pokračuj ve vláknu Nakupujeme venku :-D
Tak přehazuju krabice, hrabu se v těch stovkách komiksů a zjistil jsem, že Kapitána Klosse 1 .díl mám v polštině :D
Já su prostý energetik, rozumím kotlům, turbínám, uhlí a plynu, kdepak nějaké zdrojáky;)
charvos: to je ale moc práce, programátor bývá líná bytost...:)
a pritom na te strance to jde pekne videt, ale asi ne kazdy se tady vyzna ve zdrojacich :)
Přidávám se ke kapisovi: také by mě nenapadlo, že to nemusím odenterovávat po jednom.
Kapis: Nemusis po jednom, normalne vypln ty poznamky, co potrebujes, a v poslednim dej enter a odesle se cela stranka (cela stranka je jeden formular).
Nejde to udělat nějak hromadněji?
aha, no, tak to ale budu překlikávat po jednom půl dne.
Kapis: Stiskni enter, když v té kolonce změnu doděláš (musíš být pořád "uvnitř").
Kapis: zkusil jsi enter?
Zacku, když chcu změnit ve sbírce údaje v poznámce (přehazuju to jiných krabic), jak tu změnu uložím?
deefha: Tu gelovou podložku pod myš mám taky :)
Matio: Dělá na kalendáři, ale o komiksu jsem info nenašel.
Nevíte prosím někdo, jestli David Petersen nechystá nové díly Myší hlídky? Koukal jsem, že oproti ČR vyšlo ještě Baldwin the Brave & Other Tales (2014) a pak už nic.
Crazy Comics dnes uloven, byla to teda fuška. Ten papír je snad originál jako u původního vydání, ale za ty prachy..
Koukám, že to bude větší dobrodružství jak shánění toho Kačera Donalda.
JIK: Čoláka a Doláče jsem už včera potkal v trafice v Kladně i ve Slaném.
ja to ted vzal v nejvic zaplivane trafice v Hodonime kam si kluci v 6 rano chodiju na ruma v plastovem kelimku
JIK: Já proběhal v pondělí, úterý a středu celou Plzeň a nikde nic. V neděli jedu na celý den do Prahy, snad ho ulovím někde tam... :-(
JIK. Včera jsem koupil v trafice ve Strakonicích.
Dinik: mám původní vydání, ale chci i tohle za ty prachy :-D
JIK: Díval jsem se a nikde to není. Docela bych ho chtěl :)
Podařilo se už někomu sehnat v trafice ten Crazy Comics!!! Čolák a Doláč?
farnhajt: u mě už to má zasilkovna.
2scha: mně psali až včera v 11 večer, že mi to poslali. tak uvidíme...
Ad Dobré knihy: No, ještě, že jsem to tak nějak tušil a objednal jsem si klasicky pevnou přímo u Crwe;)
2scha: mě takhle stornovali z objednávky jiný titul ač ho měli i poté psaný skladem, zavolal jsem jim, omluvili se a druhý den poslali celou objednávku.
Mě nikdy, nemám tuhle zkušenost.
mně už se i u Knižního klubu stalo, že to pak prostě s omluvou odstranili z objednávky
2scha: nevesel bych hlavu, na kniznim k lubu to ted s tim slevovym kodem na 20% vyjde na 600 když beru pevnou vazbu a po stovne zdarma, takze je to levnejsi nez co nabizely dobre knihy
2scha: Když to nejsou schopni dodat, tak jakto že to mají nadále v nabídce? Z toho bych dovozoval, že to schopni dodat jsou a jen nechtějí plnit za dříve sjednaných podmínek.
Dobré knihy i po doplacení rozdílu oproti původní ceně, moji objednávku Betelgeuse stornovali.:Omlouváme se, ale Vaše objednávka obsahuje produkty, které nejsme schopni dodat.Objednávku jsme nuceni STORNOVAT.
Člověk si na Twitteru (ó pardon X) hledá fotky sexy cosplayerek a komiksy a vyskočí na něj tohle: https://pbs.twimg.com/media/F_WnZq3XwAA-XTW?format=jpg&name=4096x4096
CC - Už dali na facebook že nie sú obálky
Faster: Na krabici starého papirusu který objevili ve starém Egyptě, stránka která nebyla nikdy objevena a zveřejněna a vyjde pouze v českém vydání, proto je potřeba v kolosálním vydání za hubičku
Matio: na nejmenovanem serveru kde se daji stahnout vsechny mozne soubory jsou 3 prvni dily fear agenta prelozene do slovenstiny, tak na to muzes mrknout jako na takovou upoutavku
tipuju to klasicky že podklady přišli na kartonové krabici a oni to musejí překreslit pastelkama nebo tak něco
Jonathan : psal jsem jim minulý týden do CC a napsalio mi že během tohoto týdne dají vědět co se děje prej
To už tam není delší dobu, nějak se to měnilo...škoda, že zrovna ten Berserkr se pořád posouvá. Jinak když už jsme u CC, chystáte se na ten nový Avatar? Mě ten první díl spíš odradil, tak ještě pořád přemejšlim, jestli dám šanci i dvojce, anebo radši ne.
Nevím, jestli si ještě někdo všimnul, ale z edičáku Comics centra zmizel plánované komiksy: Krátké filmy a Signál a šum od Dave McKeana.
Matio: Jasne, takovy klasicky image akcni sci-fi, trochu humoru, trochu filosofovani, prvni book super, pak se tak trochu pachti samo v sobe, ale neni to spatna serie.
Mighty Boys se chystají vydat mj. i komiks Fear agent, znáte to prosím někdo?
Norri: hele ja zkousel albatrosu psat ti mi napsala ze to neni jejich ale ze to dela CooBoo, tak sem psal jim a ti nic.
Gate vydá mangu Sexuální výchova na 120 % (Sex Ed 120%)
faster86: já jsem to jen prolistoval a taky mi to prislo, ze je to francouzskej Nesbo (nekde to tak tusim tak i prodavaj). Ale ani ja to necetl. Ve frankofonnich zemich je to docela velkej hit. Minier uz s detektivem Servazem napsal 8 knih a prelozeno bylo do mnoha jazyku - takze asi nejaka kvalita tam bude. Ten comics je asi logicky krok, jak z toho vyzdimat dalsi penize, respektive oslovit novou cilovku - kresba me uplne neoslovila... ale asi pockam, az to u nas vyjde, protoze mam uplne stejny obavy.

jinak tady je náhled kresby a prvních stránek z francouzského vydání.
Nezbi: Tak to je fajn, že jsi to nevzdal, držím palce, ať tě ten zápal neopustí.:) Já jsem taky oprášil Dreaming od Caitlín Kiernanové, začal jsem jednodílným příběhem v 56 sešitu The First Adventure of Miss Catterina Poe a dopracoval jsem se až k závěrečnému 60 sešitu. Nějakých dvacet sešitů mám hotových, kdoví, třeba si časem vydám Dreaming celý. Ale je to ještě dlouhá cesta a ne všechny příběhy v sérii jsou dobré.
https://imgbox.com/2KZK7rSN
https://imgbox.com/GRYHGGF1
https://imgbox.com/HwZt4NXR
No a když už jsme u toho Thorgala, máte někdo nějaké informace co Egmont? Já jsem zaslechl něco jako že velké špatné...