Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

4 andre: Dobrej nápad, ale do 18:00 něco mám, takže co takhle 18:30 někde? Takže jenom ty a já? No to je skupina pi*o! Gruppen MdS
MdS, Kapis: Eště s tím "mým" Ostravákem promluvím - kdo jinej než on by měl mít pro tenhle druh turistickýho ruchu pochopení... :---)
Dobrá, tak teda pokud budem usilovat o nějakou tu skupinovou slevu a minimálně zpáteční místenku, tak co se takhle někdy sejít (třeba tento čtvrtek kolem 17:00) někde v centru, zjistíme kdo teda jede, koupíme lístky a zajdem na pívo?
Tak chlapci, já gadžopádně 31ho v OV nebudu a přisednu k Vám do vlaku v Olmiku (DEmnoG:nechcete dorazit tam?) takže napište přesně kterým vlakem pojedete a ve výše zmíněné stanici dejte verbálně najevo v které jeho části se nacházíte. Stoly jsou objednané na 17:00, takže můžeme před tím pochodit po městě, případně ještě po pár příjemných hospůdkách. Zpáteční lístek nedělní doporučuji koupit co nejdříve, obzvlášť, plánujete-li pendolino. Nedělní migrace do metropole je značná a sezení v chodbičce asi nikoho nebaví.......i když vás pojede taková banda, tak to nemusí být tak hrozné.

KOMIKS SL0ZU ZDAR

Woffce: s tebou se počítá, takže bez debat...............
4 Woffce: Nehaž ákáčko do žita a radši ho použij na šéfa. Mě se taky řeklo, že musím být v práci, ale já řekl, "Je mi líto". :) Musíme si už spolu přeci dát to pivo. Od Balbínovy poetiky už uběhl nějaký ten pátek. Pracovní MdS
andre: Woffce bude asi nucená dělat se vzácným: Už nalomenej absolvovat ten tučnej "výlet s překvapením" obdržela od svýho šéfa (delegovanýho k nám do Liberce - mimochodem - z Ostravy !) rozpis služeb na leden -a ejhle: Poslední víkend tam je. Eště ale nehážu zbraň do obilí... :----)
Se mi to rozhodovani nakonec dost usnadnilo tim, ze mame nejakou vyjezdovku (jako ze fotografove, chlast a pridruzene bitches). Takze se z tech 90% stava 98%. Ale jeste furt nerikam, ze urcite nepojedu. Je taky mozny, ze vyjezdovka bude jindy a ja budu mit chut zachlastat v Ostrave, mam i divnejsi nalady :)
to Andre: Darkovi jsem zavolal a rikal, ze si to promysli. 30.1. ma zkousku, takze by ciste teoreticky mel byt k mani, pokud teda zvladne tenhle mesic byt uspesny:). Ale i tak se tvaril, ze vikend by mohl obetovat.

to Zack: pocitam, ze ty se do Ostravy placat nebudes.

to Jokerka: tak co s tebou? Povim ti opet spoustu mouder, ktery te budou ohoromne zajimat a navic ti pomuzou v tvem intimnim zivote:-D.
Jo no a co pan Woffce, ten (ta?) jede?:)
to Andre: tak tim padem, pokud pojedu z Brna, tak prijedeme separovane, pac Janacek v Ceske Trebove nestavi:(. S Darkem bych zatim nespechal, on se sem jednou za cas podiva.
DemnoG: šlo mi o čas. Většina "hezkejch" EC jede Vídeň-Hamburk(berlín), ty co startujou v postKom, jsou většinou dost strašný.

A co dělá třeba pan DarK??? Už jste ho někdo uháněl? (DEmnoGu, Slaine!!)
4 Andre: Souhlasím s tím Leošem Janáčkem v 11:23, ale to jsme v Ostravě už ve 14:46, takže nám kapis musí přistavit limuzínu a ukázat nám Ostrava City. Takže já a andre jedeme z Prahy. DEmnog spí se Sláinem. Kdo dál? Cestovní MdS
Jo, taky jsem parkat jel ECckem a byl to obycejnej, hnusnej, zaflusanej vlak, ve kterym jsem koukal na hordy kotlikaru. Takze pocitam, ze ten Leos Janacek je ten lepsi vlak, nebo ti jde Andre o cas?
to Markyz de Sade: nemam:)
to Slaine: dobra, domluvime se koncem mesice, jak to dopadne.
Ale když tak 11:23 "leoš janáček", jinak bych radši tim piňďolínem. Ty 400 navíc by mi za tu třičtvrtě hodinku v každém směru stály.
MdS: pokud si vezmeš sparťanský dres, tak ušetříš na zpáteční jízdence....a to se vyplatí ne? A možná bys byl zase v televizi :)
4 DEmnoG: Ty toho doma nemáš dost? :) Narážkový MdS
to Slaine: ne, pres Ceskou Trebovou... a tam by to Markyzovo ECcko melo stavet, tak muzes naskocit:). A mozna naskocim s tebou, pac uvazuji, ze bych si jeste v patek zajel do Brna:).
Hm 13:21 je v Pce, že bych k vám přeci jen přisedl a donutil vás dle slov Mds další sraz udělat v Pce? :-D
Predpokladam, ze ani jeden z tech vlaku nevalii pres Brno, coz?
Na co Pendolino? ECčka jsou taky v pohodě a trvá to úplně stejnou dobu. Odjezd 31.1.2009 ve 12:09 Praha Hlavní nádraží EC Jan Perner a v Ostravě jsme v 15:58, tj. máme ideální hodinku na to, dorazit do tý hospy. Cestovní MdS
ad Ostravaslez: u mne plati 31.1., vlackem, idealne pendolinem, na ktere dostaneme sice zadnou slevu nedostaname, ale budeme tam za par hodin.
.....a hlavně se kluci zrubejte jak dobytci už někde u Pardubic, abyste se ještě ožralí jak bomby probrali v neděli ráno v Košicích;-)
Jinak cesta rozhodně vlakem..... autobus nepřipadá v úvahu. Tam bych se asi určitě poblil.... i z tý limonády.
andre: :)) zadny muka, jsem jentak nevinne nadhodil
Slaine: jééé.... tebe to ještě nepustilo? ;-) ....... to musej bejt muka:-D
A co zenske obsazeni? :) Prida se i slovutna Jokerka? :) A Zack by mohl vzit Andraste :))
platí 31.1. já bych to viděl tak decentně třeba v 17:00 zde: http://www.upecivalu.cz/ stoly jsou objednané, kapela už vyhrává, holky v lechtivém oblečení už nacvičují pochod, ohňostroj už jen jen zapálit. Všechno co jsem slíbil platí, andre nevymýšlej kokotiny;-)

http://www.kocogel.info/clanky/komiks-slez-iii-ostrava-927.html

asi nejvyšší čas doplnit info........a snad i Zack najde chvíli;-)
pokud se nic neposere, tak se taky stavím na kávu :D
Teď vážně, bylo by dobrý se domluvit kdo pojede z Prahy, abychom jeli pospolu a nebáli se Zacka teda vlka nic. Autobus nebo vlak? Když autous, je třeba SA koupit co nejdřív. Když vlak, koupit skupinovou jízdenku (vyjde levněji). V kolik tam v tu sobotu pojedeme a kdy nazpět. Slezový MdS
4 andre: Dík, že se mnou nepočítáš pi*ko. Slezový MdS
Pokud se zadari se zkouskama, planuju take dorazit.
No, já bych se měl dostavit.
Tak děti jak to kdo vidíte s tim 31.1. v Ostarvě? Já abych věděl zda se mám vůbec chystat, abych se tam nesešel pouez s DEmnoGem a Kapisem, to se můžem rovnou sejít u nás:) ... A abych pravdu řekl, tak se mi na toto datum rýsuje ještě jiná akce, která měla být původně 23.1. ........ tak jsem takovej nalomenej a nejistej....
Kapis: no pokud se dobre pamatuju tak ses mirne zamotal do tech visicich zalezitosti u dveri a halsne jsi tam zdravil do lokalu. Domnivam se ze to bylo zdraveni nebo tak neco :)
Eeech......? Okázalý odchod? Jejejej, že by mi něco uniklo? A jsem si říkal, jaxi všechno pěkně pamatuju;-)
No vydarilo se to to je fakt. :D jinak
DEmnoG ANO rozhodne bys me prepral ;) na to jsem zapomela kdyz si mi volal.
Kapisi sem rada ze jsem te poznala. Tvuj okazaly odchod z hospy byl nezapomenutelny :D
Zack: priste to bude jenom whisky dychanek, kdyz vsichni povysite do stavu slechtickeho ne? Jakejpak caj!
dorota, demnog, andre, kapis, ja
koukaam, ze vanocni dychanek se vydaril :)))
A takovy klidny vecer u caje to byl :)
:-D Jokerka tvrdi, ze jsem odchazeli spolecne, ja nemam tuseni:). A teda jsem koukam opet rozdaval rady do zivota, kurvaaa, a to jsem si slibil, ze tyhle "moudra" uz cpat holkam nebudu. I kdyz je to bezpochyby dobra abilita. No nic... vypada to, ze Kapis mne u sebe na Ostravafestu spat necha, Jokerka rano znela pozitivne, Zack je uz zvykly, takze moralni kocivna neni nutna. Ufff, takze zbyva jen ta fyzicka.
:-D:-D:-D no tak vy jste tam museli ještě pěkně řádit. Já odcházel kolem šesté a nebylo to ještě takové rodeo. I když pár piv a 3-4 becherky jsem už měl v sobě taky. No D. a určitě si nebyl zlobivej, max. si Jokerku přesvědčoval, že by se měla naučit pořádně kouřit péra apod........;-)
to Zack: zajimave, to by vysvetlovalo, kde jsem ty drobaky vzal... ted jsem tu hromadku propocital a je to nejakych 290Kc. Hmm, proc jsem musel doplacet ucet se uz radeji ptat nebudu:).
DEmnoG: 400? To je asi tech "200" co si od nas vybral v drobacich, protoze jsi musel doplacet ucet :)
to Andre: ti nevim, ja prezervativy nepouzivam... leda ze by na tom nekdo trval, ale to fakt nevim:). No nic, radeji se uz k tomu vracet nebudu.
DEmnoG: předpokládám, že jsi si chtěl v automatu nakoupit prezervativy do zásoby, ale to už jsi nezvládl....;-) .... soudě podle toho, jak jsi na tom byl, když jsem odcházel, a nepředpokládám, že by ses pak umírnil....:-D
Je mi strasne blbe... a vubec nic nevim:). Ale uz jsem volal Jokerce a pry jsem nebyl moc zlobivej, tak jsem spokojenej. Jen teda nemam zippak a z nejakeho duvodu mam plnou kapsu dvacetikorun v celkove hodnote cca 400Kc. Vubec netusim proc:).
No tak já myslím, že to posezení včera nebylo nejhorší;-)