Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

BeeSee: Tos mě moc neuklidnil - já jsem v pivním případě "plzeňcentristou"; andre má STRAŠNOU pravdu...
Slaine: spíš "Bobík Pičo".....když už budem v tej Ostravě;-)

Tou informací, že Ostarvar patří PP jste mě nepotěšili, Staropramen je pro mě jedno z nejhorších piv ČR a hlavně bolehlav a prdosmrad. ..... Uvidíme, snad to aspoň vařej v jinym hrnci.
Kapis: Pokud vim, tak nejzatvrzelejsim odpurcem tematu Comics u piva je andre... :))
cekujte :-D:-D
http://zpravy.idnes.cz/pivo-bazal-zdobi-tvare-fandu-baniku-duu-/zajimavosti.asp?c=A090126_224307_zajimavosti_lf

sakra nenechame si taky udelat svoje piivo?? Kdyz uz se ultraz zenou do Ostravy? :-D Jako slogan navrhuji například BOBÍK PIVČO
Neboj Luboš;-), ostravar je přímo božský nektar a jak ho do tebe budu lít po metrech tak budeš zpívat nebeské chorály;-)
Jo a tímto se dostávám k programu, který lze shrnout pár základními činnostmi, které tomu budou víceméně dávat rámec, jimiž jsou předčítání z bible, hra v domino a kolektivní kontemplativní rozjímání. Jestli chcete někdo nabídnout k prodeji jakýkoli komiks (třeba i tři postelové prostory či plnou garáž), tak to přineste, takový bazárek jako byl v Praze určitě nebude na škodu. A když se Vám s tím nebude chtít tahat domů, tak můžete tu tíhu břemene klidně nechat v OV:) Takže tak a před DEmnoGem moc nemluvte o komiksech, nemá to rád v hospodě;-)

Už se na Vás na všechny těším pánové;-)
Woffce: http://www.ostravar.cz/ :-))) nepropadej panice, patří to pražským pivovarům a.s. :-)
2 Kapis: pravda, spacák pre istotu beriem ;)
I ty panečku, tak ten Sléz bude asi majzel. Ak sa mi podarí doraziť do Ostravy v zdraví, tak U peciválů počítam s kalbou ako sa na comicsákov patrí: čaj, kafe, ružová malinovka. No a aby som si pre istotu pozrel nejaký nočák/ranný vlak do Žiliny, bo jeden nikdy nevie.
BeeSee ešte sľúbil, že si pozrieme "ostravske ďury". Ehm, myslel tým prehliadku baní alebo miestne babenky?
Woffce: tekutý ostravský chléb :)
Panika ! V "U peciválů" netočej Plzeň ! Co je, saprlote, zač ten OSTRAVAR (Kapisi) ?
MdS: Obé je k nezaplacení - zaplatím radši tradičně: Tvrdou ostravskou měnou. A děkuju. :---)
Jsem rád, že na to moji spoluvýletníci (andre, Woffce) nahlížejí stejně a to, že v 11:23 výjezd z Prahy "Janáčkem" a po půlnoci nebo až prostě budeme mít dost, návrat do Prahy. Nocleh pouze v případě něčího bezvědomí. Je mi jasný, že DEmnoG pojede do Brna, páč je hvězdou místních gay klubů a nad námi ohrnuje nos. Jinak ten lístek i s místenkama na cestu koupíme v úterý nebo středu. Jak můžeš andre? Za Woffci to zatáhnu a pak mi to dá ve vlně a mléce. Cestovní MdS
andre: Pro 2:18 bych hlasoval (kdo ví, jestli Kapis nepotřebuje vymalovat kvartýr a nepojal JEHO pozvání jako NAŠI brigádu... :---)) - co ale podnikat do odjezdu ? Promenádu a kochání ?
Já jsem stále zastánce toho Janáčka, připadá mi tak akorát na vstávání a na před slezové kulturní kolečko po Ostravě. Doufám, že si pro nás pan průvodce připraví nějaké pěkné exkurzní kolečko s fakty, zajímavostmi a veselými historkami:) .......... Jinak jeden vlak jede už v 2:18! Tak se uvidí, ale Kapisovu noclehárnu stále nezavrhuji, neb budu mít již v pátek náročný večer, tak uvidim, jak natom budu.
to pražští výletníci: hlavně si vymyslete, kdy pojedete:). Ať Kapis může naskočit v Olomouci (kde třeba ten Janáček, kterýho jste nahodili staví). A ja uvažuji, že se Slainema a možna s Darkem a bůh ví s kým ješte se doplácáme do Oloumouce, abysme toho Janáčka stihli a do Ostravy přijeli hromadně. Čili potvďte Janáčka nebo nahodťe jinej vláček:).
to andre: to záleží... jestli bude v jedenáct dost energie na další kalení, tak se do Brna neprdelím. Ale jestli to bude vypadat tak, že kolem jedenácté, dvanácté se začnou lidi balit a odcházet domů, jako na Brno Slezu 01, tak to balím:). Takže nejsem časově do nečeho tlačen a zaleží na vašem rozpoložení. Jestli budou noční kaliči, tak do toho jdu a pojedu taky raním vláčkem, páč jakmile vytuhnu, tak se vzbudím tak za 8hodin a bude mi tak blbě, že budu mít problém někam cestovat. To raději cestu nazpátek absolvuji ještě na sračky:). Co se dívám, tak autobus jede v 0:15, vlaček v 4:31 a 5:45.
DEmmnoG: Jako já doufám, že se nejde v 11 spinkat!!! ......... jinak teda přemýšlím, že bych jel domu nějakym brzskym vlakem (4-6) a kapisův byt si prohlédl při jiné příležitosti.
Tak k hostům na přespání připisuju ještě Mankina, ale to už je full a bude se spát i na zemi - ke mně do postele nikoho nepustím, bo můj typ není nikdo;-) A kolem oběda už vás pánové budu muset lifrovat, můžeme to v neděli ukončit třeba obědem:-)
to Andre: jak rikam, jestli pujde "jen" o to, ze po hospe prespime u Kapise, rano se probudime a rovnou jedes nazpatek do Prahy a ja do Brna, tak to nema smysl:). Kdyz budeme kalit do ctyr do rana ve Stodolni, tak se neni o cem bavit:).

Pero se trhat nebude, co bych si potom na tom svete pocal? Vis jakej bych byl, kdybych nebyl porad "rozptylovanej"? A diky za nabidku, ale ani ty, hezoune, nejsi uplne muj typ:).
DEmnoG: ses asi posral..... si to péro radši urvi, už zase děláš DEmnoGoviny!!! ............... Jinak, můžeš se probudit vedle mě;-)
to Slaine & Kapis: ja premyslim nad tim, ze bych se jeste v sobotu v noci vratil do Brna. Jako nic mne do toho netlaci, tak zalezi na tom, jak rychle budu na hadry, ale rikam si, ze je preci jen lepsi se s takovou fyzickou a moralni kocovinou, jakou si jiste na Ostrava Slezu poridim, je lepsi se probudit vedle nekoho hezciho a pritulnejsiho, nez je treba Markyz:). A abych predesel domnenkam, tak tim nemam namysli Slaina:).

to Woffce: no vida, znis prijemne naladen, tak at ti to do konce mesice vydrzi:).
Kapis: Provalen - zrada, černá zrada ! A je po návalech (Kapisi !).... :---)
Kapis: Ja jsem se myslim nedomlouval... aale jestli se mnou pocitas, tak je to krasa! :) ten nocni prejezd Ostrava - Brno mi trochu delal starosti. Vzhledem k tomu, ze dost casto mivam problem zavcas vystoupit z nocniho rozjezdu jedouciho 15 min :)).
Woffce: No kdybysme po té jízlivosti už klouzali, tak budeš spát na chodbě v nejhorším;-)
Ostatní ultraz: Takže počítám na to spaní s: MdS, andre, DemnoG, Woffce, Slaine, jaxme se domlouvali, to je tak akurát na můj byt, musíte se zmrtvit v hospě, ať mi tam pak neděláte bordel a jen ulehnete jako miminka;-) a možná byste se mohli inspirovat vyzrálým stařešinou s bílým vlasem, který, v ježíškovských návalech zjevně loni nevybouřených, mi už intenzivně píše, co za dárek mi má dovézt;-):-)
Kapis, MdS, andre, DEmnoG, Slaine: No, moc se netěšte, pánové - čeká vás celodenní péče o nerudného jízlivce s nepředvídatelnými stařeckými rozmary a periodickými výpadky paměti typu "kde to, sakra, jsem". O pestré paletě dalších chorob, pojevujících se věčným skuhráním, ani nemluvě. Jo, a spíš než zbloudilá (Markýzi !) jsem Woffce bloudivá - můj nepracovitější smysl je tzv. "dezorientační". Přeju vám proto hodně sil a následně co nejrychlejší vytěsnění vzpomínek na "Otrava Sléz 01" (hele ho, jízlivce - já to říkal !) :---)
ad Woffce na sleezu... Vyborne, vypada to na elitni skupinku :)). Copak mistr Dark? Dostavi se tez? A Jokerka? A co takovy Klatic? :)) ... ten sem asi ale nechodi

DEmnoG: Tak dobry... Heled a jak to planujes s navratem? Zpatky valis zas do Brna nebo uz rovnou Pragl?
No výborně. Hlavně vymyslete ten vlak, ať vím, kdy v Olomouci přistoupit.
ad Ostrava Slez: Tak do vlakové dvojky MdS/andre se přidala i zbloudilá Woffce. :) Kdo bude další? Cestovní MdS
4 andre: Tak to necháme na naehste Woche. Deutsche MdS
MdS: tak navrhni nějakej den, kdy bys mohl kolem těch 17:00! Do 18:30 se fakt nikde poflakovat nebudu. Kdyby bylo léto, tak bych alespoň mohl koukat na spoře oděná děvčata, ale koukat na péřovky mě fakt nebaví.
4 andre: Dobrej nápad, ale do 18:00 něco mám, takže co takhle 18:30 někde? Takže jenom ty a já? No to je skupina pi*o! Gruppen MdS
MdS, Kapis: Eště s tím "mým" Ostravákem promluvím - kdo jinej než on by měl mít pro tenhle druh turistickýho ruchu pochopení... :---)
Dobrá, tak teda pokud budem usilovat o nějakou tu skupinovou slevu a minimálně zpáteční místenku, tak co se takhle někdy sejít (třeba tento čtvrtek kolem 17:00) někde v centru, zjistíme kdo teda jede, koupíme lístky a zajdem na pívo?
Tak chlapci, já gadžopádně 31ho v OV nebudu a přisednu k Vám do vlaku v Olmiku (DEmnoG:nechcete dorazit tam?) takže napište přesně kterým vlakem pojedete a ve výše zmíněné stanici dejte verbálně najevo v které jeho části se nacházíte. Stoly jsou objednané na 17:00, takže můžeme před tím pochodit po městě, případně ještě po pár příjemných hospůdkách. Zpáteční lístek nedělní doporučuji koupit co nejdříve, obzvlášť, plánujete-li pendolino. Nedělní migrace do metropole je značná a sezení v chodbičce asi nikoho nebaví.......i když vás pojede taková banda, tak to nemusí být tak hrozné.

KOMIKS SL0ZU ZDAR

Woffce: s tebou se počítá, takže bez debat...............
4 Woffce: Nehaž ákáčko do žita a radši ho použij na šéfa. Mě se taky řeklo, že musím být v práci, ale já řekl, "Je mi líto". :) Musíme si už spolu přeci dát to pivo. Od Balbínovy poetiky už uběhl nějaký ten pátek. Pracovní MdS
andre: Woffce bude asi nucená dělat se vzácným: Už nalomenej absolvovat ten tučnej "výlet s překvapením" obdržela od svýho šéfa (delegovanýho k nám do Liberce - mimochodem - z Ostravy !) rozpis služeb na leden -a ejhle: Poslední víkend tam je. Eště ale nehážu zbraň do obilí... :----)
Se mi to rozhodovani nakonec dost usnadnilo tim, ze mame nejakou vyjezdovku (jako ze fotografove, chlast a pridruzene bitches). Takze se z tech 90% stava 98%. Ale jeste furt nerikam, ze urcite nepojedu. Je taky mozny, ze vyjezdovka bude jindy a ja budu mit chut zachlastat v Ostrave, mam i divnejsi nalady :)
to Andre: Darkovi jsem zavolal a rikal, ze si to promysli. 30.1. ma zkousku, takze by ciste teoreticky mel byt k mani, pokud teda zvladne tenhle mesic byt uspesny:). Ale i tak se tvaril, ze vikend by mohl obetovat.

to Zack: pocitam, ze ty se do Ostravy placat nebudes.

to Jokerka: tak co s tebou? Povim ti opet spoustu mouder, ktery te budou ohoromne zajimat a navic ti pomuzou v tvem intimnim zivote:-D.
Jo no a co pan Woffce, ten (ta?) jede?:)
to Andre: tak tim padem, pokud pojedu z Brna, tak prijedeme separovane, pac Janacek v Ceske Trebove nestavi:(. S Darkem bych zatim nespechal, on se sem jednou za cas podiva.
DemnoG: šlo mi o čas. Většina "hezkejch" EC jede Vídeň-Hamburk(berlín), ty co startujou v postKom, jsou většinou dost strašný.

A co dělá třeba pan DarK??? Už jste ho někdo uháněl? (DEmnoGu, Slaine!!)
4 Andre: Souhlasím s tím Leošem Janáčkem v 11:23, ale to jsme v Ostravě už ve 14:46, takže nám kapis musí přistavit limuzínu a ukázat nám Ostrava City. Takže já a andre jedeme z Prahy. DEmnog spí se Sláinem. Kdo dál? Cestovní MdS
Jo, taky jsem parkat jel ECckem a byl to obycejnej, hnusnej, zaflusanej vlak, ve kterym jsem koukal na hordy kotlikaru. Takze pocitam, ze ten Leos Janacek je ten lepsi vlak, nebo ti jde Andre o cas?
to Markyz de Sade: nemam:)
to Slaine: dobra, domluvime se koncem mesice, jak to dopadne.
Ale když tak 11:23 "leoš janáček", jinak bych radši tim piňďolínem. Ty 400 navíc by mi za tu třičtvrtě hodinku v každém směru stály.
MdS: pokud si vezmeš sparťanský dres, tak ušetříš na zpáteční jízdence....a to se vyplatí ne? A možná bys byl zase v televizi :)
4 DEmnoG: Ty toho doma nemáš dost? :) Narážkový MdS
to Slaine: ne, pres Ceskou Trebovou... a tam by to Markyzovo ECcko melo stavet, tak muzes naskocit:). A mozna naskocim s tebou, pac uvazuji, ze bych si jeste v patek zajel do Brna:).
Hm 13:21 je v Pce, že bych k vám přeci jen přisedl a donutil vás dle slov Mds další sraz udělat v Pce? :-D