Jestli Zack nic neměnil, tak se nabízí otázka, co měnil Chrome? :) Vážně, podle těch náhledů to vypadá na problém s bufrem mezi grafikou / RAMkou a prohlížečem, to nevypadá ani na kódovací chybu a pravděpodobně vám to tak může udělat i na jiných stránkách. Jestli Chrome vypustil nějaké změny a teď to na různých webech háže při vykreslování chyby, tak jim to asi brzo někdo nahlásí na opravu... zatím doporučuju omrknout nastavení prohlížeče a třeba vypnout hardwarovou akceleraci / vykreslování nebo tak nějak by se to mohlo jmenovat, jestli to má i mobilní Chrome, třeba to pomůže. Nebo použít dočasně jiný prohlížeč, než to opraví.
JIK: Jasná práce iluminátů podle toho rozostření. Dan Černý patří navíc společně s Petrem Koplem k ještěřím lidem, což jasně dokazuje množství nakresleného materiálu, které dokáží oba za rok vygenerovat k potěchu Sorosova třetího oka!
Sorry, to netusim a na tyhle verzi kodu jsem vcera nic nemenil. Uprimne ani nevim, jak bych se k tomuhle glitchi dopracoval i kdybych chtel. Zkousel si jiny prohlizec?
Tak zde jsou nějaké údaje k tomu soubornému vydání komiksů Dana Růžičky:
Název = KomiXové chviličky Dana Růžičky
Scénář = Jaroslav Michalička, Bohuš Šašecí, Alena Líšková, V.Zavadil
Art = Dan Růžička
Obálka = Dan Růžička
Vazba = lepená v měkkých deskách s přední čirou PVC fólií
Formát = 210 x 297 mm
Tisk = čb
Stran = 96
Obsahuje mj. komiksy = Hagen, Tajemství močálu, „Králíci“ z NASA, Lucká válka, Zu-tá má vždycky pravdu!, Malý lord, Pižmouni, Moravské pověsti
Bohužel nejsem schopen u některých komiksů rozklíčovat název. Zítra to vezmu do práce a udělám pořádný scan obálky a úvodních stránek vybraných komiksů. Pokud by bylo potřeba dodat nějaké další info, dejte prosím vědět.
"Asterix a kotlík" tu vyšel u Egmontu. Pamatuju ale, že vycházel v Sedmičce (zadní strana na pokračování). Když po revoluci časopis Sedmička dodýchal, poslal ještě předplatitelům zbytek komiksu Asterix a kotlík v čb verzi jako sešit. Mělo by to být v databázi? Je to taková podivná rarita.
Egmont rozhodně není jen jeden Egmont :) Zapomínáte třeba na rozpad ČSFR, kdy se v 93 firma Egmont ČSFR rozděluje na Egmont Neografia (SK) a Egmont (ČR :) - Egmont Neografia pak u nás vydal ještě pár věcí, pravděpodobně co měl ještě nasmlouvané... A spoustu kačerů u nás dokonce nevydal ani český, ani slovenský "Egmont" ale polský :D https://comicsdb.cz/nakladatelstvi/414/egmont-polska-sp-z-oo - to zase bylo v době, kdy Egmont přecházel pod Albatros Media...
Dám nějaké poznámky ke všem Egmontům a jestli časem zavedeme i SK-ČSFR-atd komiks, počítám samozřejmě i s doplněním Neografie, něco málo doma mám a stejně je otázka, co, kde a pod čím vlastně tehdy opravdu vyšlo, páč se to sem řadilo hlavně podle češtiny a ceny v Kč
Ter: Myslím, že číslo 24-25 bylo ten rok poslední. Kačera jsem v té době kupoval, doma žádné číslo 26 atd nemám, neviděl jsem, takže asi to tu nevyšlo.
Mám dotaz: u nás v roku 1997 vyšlo 27 čísiel Káčera Donalda (osobne si to pamätám). Tu v databázi končí ten ročník dvojčíslom 24-25. U vás teda vyšlo o 2 čísla menej?
Drobný bug: pokud uživatel použije vyhledávání (příklad) nezobrazí se mu ve výsledcích u jednotlivých titulů hodnocení, které se jinak zobrazuje po najetí kurzoru na náhled obálky. To je naopak v pořádku, pokud se dívám např. na celou sérii (příklad).
Zack: pokud blokovat, navrhuji collapsovatbtakove prispevky a oznacit je ze jsou blokovane. Kdyby se clovek ztracel v tom o co jde, mohl by si vyjimecne otevrit i "zakazany" prispevek.
Fort: diskuze pak nedava smysl hlavne lidem, co nikoho neblokujou, jen netusi, ze dva lidi, co se ty diskuze ucastni, se vzajemne nevidi :) Lidi, co zazili blokovaci manie na Nyxu maj ptsd jeste dneska.