Gmork - Ta doporučená cena 2K je teda smyšlená lež?
Vždyť jste s panem Vybíralem v kontaktu, víš pocet prodaných kusů a chceš nás upozornit až nic bude jen 10, ať kupujeme... Neříkej mi, že nepadlo nic o ceně...
Gmork: Ptal jsem se, protože mne to zajímalo. A tebe, protože jsi Vybíralovou hlásnou troubou, tak jsem se domníval, že bys to mohl vědět.
Nic bych z toho o tobě nevyvozoval. Stejně jako o Vybíralovi; jeho produkce mne míjí natolik, že mi je jako vydavatel úplně lhostejný. Jen jsem chtěl pochopit, zda za tím je něco víc. Třeba když Vybíral kdysi prosil fanoušky, ať jeho komiks podpoří v předprodeji, aby jej vůbec mohl vydat, a pak jej v běžném prodeji nabízel za nižší cenu, tak jsem to - jakkoli by mi to hnulo žlučí, kdybych si jeho produkty kupoval - svým způsobem chápal. Může mi být něco či někdo proti srsti, může mi být ukradený, ale zároveň může být obohacující znát jeho motivaci. Nebo to alespoň upokojí mou všetečnou zvědavost.
Gmork: Můžu se zeptat, jaký smysl má dát doporučenou cenu limitky na 1999 Kč, ale nabízet její prodej výhradně přes své stránky za 1399 Kč? Je za tím něco, co nevidím, nebo jen touha lákat kupující na neexistující slevu? (a proč se pak držet tak zkrátka a nedat doporučenou cenu na 4999 Kč?)
Gmork: V samotné limitce je cena uvedená? Pokud ano, tak ta vyšší? Přestože je to málo pravděpodobné, pokud se limitky nerozeberou před koncem obvyklé lhůty pro poskytnutí zvýhodněné ceny, tak bude dále dostupná již pouze za doporučenou cenu?
Mám temer filozofickú otázku. Ako je to s Black Label na comicsdb? Čo doňho môže byť pridávané a čo nie? O čo mi ide. Black Label vydáva CREW, v rámci tejto edície vyšla napr. Wonder Woman: Mrtvá země. Teraz ale BB/art vydalo Rorschacha (https://comicsdb.cz/comics/9688/rorschach-pevna-vazba) a to je tiež Black Label (je to uvedené na obálke). Má právo byť do tejto edície priradený tým pádom aj Rorschach, alebo tam patria čisto veci, ktoré vydáva CREW?
Toe: Velmi opožděně reaguju, protože sem v podstatě nechodím, ale díky za vyslyšení úpravy toho Min-Woo Hyunga. Věřím, že český přepis jména byl špatně, protože všechny ty korejské sešity, co se tehdy objevily, byly velice špatně přeložené a místy tomu ani nešlo rozumět :D
+/- muzes pouzit prehledy --> Comicsu (?), pripadne Nakladatelstvi/Zanru a radit dle pridani. Obcas se tam objevi neco starsiho dodatecne zapsaneho, ale nove veci admini pridavaji s vydanim. Bylo by super tam videt i pocet prispevku v diskuzi.
Otázka (keďže skrytých funkcií je veľa): je možné si zobraziť prehľad komiksov za obdobie napríklad júl 2022 (ideálne okrem máng ale aj s nimi to prežijem)tak aby som videl ich hodnotenie? Ide o to že ma zaujíma ktoré dobre hodnotené komixy som si nevšimol alebo som ich preskočil, a zaujíma ma to povedzme 3 mesiace spätne, aby už tam tie hodnotenia boli pridané. Ďakujem za odpoveď.
S dalsi verzi budu rovnou psat manual, protoze tech skrytych funci je tu pomerne hodne a psat manual v post releasu je utopie, to sem si uz dvakrat zkusil.
Dělá to, že ti to označí příspěvky jako přečtené až poté, co si v přehledu vláken rozklikneš konkrétní vlákno, nepřečtené příspěvky z ostatních vláken to ponechá označené jako nepřečtené :-)
Ad zobrazovani prispevku - take jsem mel po registraci problem na hlavni strance s pohledem pres vsechna vlakna, ale casem jsem si zvykl. Po tom, co se pripojili nasi propolsti pratele je to lehce slozitejsi. Trochu pomohlo vytvoreni "Nakupujeme venku" a filtruju podle hlavicky - pripadne chodim pres jednotliva vlakna.
Pro pohled pres vlakna by se mi hodilo, aby se pocet novych prispevku po rozkliknuti "Prehled vlaken" nuloval az po tom, co dane vlakno otevru. Ne hned po prvnim rozkliknuti. Ale predpokladam, ze me s tim Zack posle do prdele, protoze neumim pouzivat forum :D
Coz delat nikdo z nas nebude, takze az na neco narazite, tak dejte vedet. Je to tak roky a nikdo ani nepip, tak to asi nebude zas tak dramaticky pospichat :)
MaF: Je to chyba, správně to má být tak jak to uvádí nakladatel. V případě konfliktů ten podle norem.
Do pseudonymu to nepatri, ale je v planu zavest k autorum "alternativni jmena" pro tyhle pripady, ale i ruzne schyzofreniky, co si kazdy dva roky meni sve autorske jmeno.
Takže pokud na něco narazíte, dejte vědět třeba sem, opravíme.