faster86: Když jsem naposledy viděl Lubora Maťu, myslím, že zaznělo, že by jej chtěl stihnout do konce roku. Samozřejmě, vezmeme-li v potaz, že totéž tvrdí o Gainsbourgovi už osm let, tak těžko říct, konec jakého roku to bude.
Tak jsem se tak v očekávání Petra Pana proklikával webem u Vybírala a narazil jsem an další plánované tituly z edice ERB: Barakuda 5+6, Škorpion 1+2 (Desberg/Marini) a Go west young man (Tiburce). https://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/21-Edice-Erb
BadBoy: no dobre, možno som to trochu prehnal a ten Alan Moore si žiaden neobjednal, ale o minimálne jednom predanom kuse viem, ten som si totiž kúpil ja!
Future-Death: na strankach pana Vybírala je napsáno, že KRUAN ZE ŽLUTÉ PLANETY 4.11. a Petr Pan obe verze 18.11., ale jsou to data vydání, tak jestli je to i zároveň datum, kdy zpřístupní objednavky...
Poslední info bylo, že někdy začátkem listopadu (ohledně Petra Pana, Kruana netuším, ale bude to asi podobné - objednával jsem už v předprodeji jinde a měl vyjít někdy 4.-5.11.).
Milo_Harwey - Na MegaComic jednou za čas doskladní všechny díly za 229 Kč nebo 249 Kč. Když si tam zřídíš účet, přijde ti mail až se tak stane. Některá čísla jsou bazarová ale od nových je nelze (alespoň mě se to nepovedlo) rozlišit.
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..
Spúšťam predobjednávky môjho nového komiksu BONNIE & CLYDE: Po stopách Rozparovača. Komiks vyjde pred Vianocami v dvoch verziách - obyčajnej (len komiks) a limitovanej s bonusmi:
- 10 strán bonusov
- záložka
- pohľadnica
- plagát
- certifikát
Limitky bude IBA 10 exemplárov.
Ceny:
Obyčajná - 300 kč
Limitovaná - 800 kč
Vytlačím len vopred zaplatený počet kusov z oboch variant. Splatnosť predobjednávok: 15. 11. 2022
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..
Taky dneska Batman přišel a měla přijít podložka pod myš, ale ta nikde :D Krytka, anebo záložka taky nikde :D Klidně si tyhle věci můžou nechat, když to bude chodit zase pravidelně a ideálně předplatitelům o něco dřív.
Taky máte u novýho Thorgala poškrábaný desky? Neni to nic razantního ale nasere to u knížky na který je cenovka 1190 Kč...nevim proč to nebalí...šmejdi
Na strankách Moebius.fr mají sbēratelské vydání Malého Prince s obálkou do Moebia. Podle stránky lepetitprincecollection.com Která má jako druhá licenci na prodej, jsou tam poslední kusy