Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Předpokládám že kdyby měli 1602 co vydali nedávno, stále na skladu, tak by to nevydali. Po ukk se po tom nejspíš zaprasilo a teď ti vydají znovu tedy...pořád čekám na Annihilation
Škoda... radšej mohli vydať niečo iné, napr aj Hulkovu planetu či Klan M...
Neprohodí jenom přebaly?
Ano znovu, tentokrát v edici Legend...
Fimi: 1602? Veď to Crew vydala pred pár rokmi a teraz znova?
Jaké byli přednášky? Na jakých jste byli a jak byli obsahově zajímavé?
Jestli si to dobře pamatuju a když tak doplňte, vyjde Aargh, legendy Marvelu Zazraky a 1602, sebevražedný oddíl v edici tuším DC Black, potom Spiderman román, potom Elric v Modré crwi, lucky Luke další, vyjde další Asterix, Thorgal, Dopis a Sentient v balíčku údajně 2100kc, nepamatuju si teď co oznámili z Legend , potom edice můj první komiks Super Pets, superman For all seasons ale teď nevím zda to není nějaká edice či normální komiks mimo edici
Bylo tam teda oznámeno něco zajímavého, co se týče novinek?
A nezvěčnil někdo tu prednášku pro generace příští a pro nás vesničany?
P.G.: Díky moc, cením si toho! Budu se snažit nezklamat a pokračovat v (dobré :)) práci...
Díky za super přednášku o cdb, Fry! By člověk neřekl, co je s tím práce a jak všelijak do snahy o získání dat lze hodit vidle!
Zkoušel si tam někdo to kolo postavit? :D
Draco si s sebou vzala i stojan na kola
https://ibb.co/bPC686x
Po zrale uvaze asi zustaneme tady v cross clubu, tak dorazte, kdo chcete.
Něco zajímavého na Crweconu?
Môžete potom sem napísať čo bolo odhalené na crweconu, vďaka
Budu se snazit nas drzet kousek od vystaviste jak je ukice Dukelskych hrdinu, je tam par hospod, tak bych to stocil nekam tam, treba Valcha je fajn.
Ok. Pokud bude někdo chtít, tak muzu vzit, stačí napsat a rád se potkam někde u pivka...
Prubezne budu informovat az se dozvim vic ci neco naplanujeme, kde se sejit a tam si to muzete predat. Milovi murina vezmu, jsme domluveni.
A když nikoho neznám? A nikdo nezná mě? A přesto bych měl také rád svůj výtisk kočky od krve a mlíka (tedy Assasin vampire cat)? Šlo by i tak někoho poprosit (čti "moc hezky poprosit")? Když já jsem na ty kočky, a radost by tak byla opravdu nezměrná.
Taky to můžu vzít.

faster86: Mňau.
Milo, deefha: Můžu Vám to tam vzít, to by neměl být problém. Spíš, jak Vám to předám?
Připojuji se k deefhovi s prosbou o tento zmíněný počin... Já platím láskou... Ta je cennější. :*
Kluci, já už se tak těším!!!
V poradku, sem vam to zaevidoval :)
Ja jsem pro jit nekam posedet. Kousek od vystaviste, jak je zastavka Veletrzni palac je hospoda Valcha a celkove je na Dukelskych hrdinu dost hospod.
Jakoze z ty zahradky, kde budeme drepet cely den, se demostrativne presuneme na jinou zahradku? ;)
Hlásím návrat ze Světa knihy a spokojenost, přivezl jsem si, co jsem chtěl, mimo věcí od Fobos, Dobrovský na veletrhu není. Argo má u knih a komiksů slevu 25%, Crew 20%, pan Vybíral má taky pěkné slevy, na jeho stánku prodávají své komiksy i Mighty Boys. Jen to chtělo víc stánků s pivem, je tam jen jeden. Poslechl jsem si i pana Litoše ve stanu Humbook. Prostě byl to povedený den.

PS- Cestu kostí jsem si přečetl ve vlaku cestou zpátky a byl to ideální komiks k dnešnímu letnímu dni.:)
Tak valim na Svět knihy, mám seznámek beletrie a komiksů, Netvora 5, Lucky Luke, Ruční práce, Frankenstein, z beletrie Apokalypsa Z 3, V jednom zapadlém koutě galaxie, Klaun v kukuřičném poli, Dům na rozhraní, Cytonik... atd. Batoh bude pěkně napěchovaný. Tak se třeba u stánku pana Vybírala, kde budu zevlovat, uvidíme.

https://www.facebook.com/Nakladatelství-Josef-Vybíral-226788807336417/
listr: Ono pro mě bude teď jednodušší objednat si to v následujících pár měsících přes stránky než nějak spěchat. Ale díky i tak.
Velkej šéf: určitě bude, nebo mi napiš do pošty a nějak se domluvíme, po Praze klidně osobně jinak třeba přes zásilkovnu.
listr: Sakra, o den (pár hodin) mi to uteklo. Bude to pak k dostání klasicky přes gotnes?
Fimi: Letos za Catwoman. Půjdeš za Báťu?
Tento pátek 27.5. budeme v Pražské tržnici v podniku Burza #4 křtít třetí číslo našeho samizdatového Sborníku komiksu- téma jsou Syčáci. Pokud by někdo chtěl přijít jste srdečně vítáni. Sborník tam bude samozřejmě ke koupi a určitě se tam najde více než jeden autor kterému se dá říci o autogram. Vše začíná v 19h a večer zahrajou HPN Reunion a 12:Piet. Více info zde. Děkuji za pozornost!
a v čem jdeš? má tvůj kostým mužský protějšek nebo postavu z toho světa?
Tak co hoši, kdo kromě mě už hubne do kostýmu na Crwecon?
Zack: :-D
je to k nevíře, ale věci se dějí i mimo Prahu!
a víš, kolik práce bys za těch 5 hodin ve vlaku cestou tam stihl? ;-)
Zni jako super akce. Nebyt v Bratislave.
Od zítřka se v Bratislavě koná komiksová konferencia Panel, kde bude i silné české zastoupení, a to jak formou workshopů, tak přednášek či v artist alley: Toy_Box, Štěpánka Jislová, Tomáš Motal, Tomáš Prokůpek, Lenka Šimečková...
Bude i Danglár a samozřejmě spousta dalších slovenských tvůrců...

https://www.facebook.com/panel.konfera
V jednom z videí Crwe. 25. výročí, tak tedy 25.6.
Lidi, kde byl Crwecon potvrzen na 25.6. ?
Ten Alias je kup roku...za takovou cenu, to je nádhera...
Ale nebojte na supraky nejsem nezanevrel kluci! Musel jsem si trochu zablbnout. Kdyz uz je rec o Aliasu, na to se fakt tesim!
A je zas po dalším povedeném srazu, sem říkal na jedno a bylo jich… no nic. Toho Batmana jsme řešili snad 4x a Dartaha bylo nejvíc slyšet. A zas nemáme foto, takže CRWECON to jistí a vůbec jdu spát, jo a Alias už mám také objednaný.