Předpokládám že kdyby měli 1602 co vydali nedávno, stále na skladu, tak by to nevydali. Po ukk se po tom nejspíš zaprasilo a teď ti vydají znovu tedy...pořád čekám na Annihilation
Jestli si to dobře pamatuju a když tak doplňte, vyjde Aargh, legendy Marvelu Zazraky a 1602, sebevražedný oddíl v edici tuším DC Black, potom Spiderman román, potom Elric v Modré crwi, lucky Luke další, vyjde další Asterix, Thorgal, Dopis a Sentient v balíčku údajně 2100kc, nepamatuju si teď co oznámili z Legend , potom edice můj první komiks Super Pets, superman For all seasons ale teď nevím zda to není nějaká edice či normální komiks mimo edici
A když nikoho neznám? A nikdo nezná mě? A přesto bych měl také rád svůj výtisk kočky od krve a mlíka (tedy Assasin vampire cat)? Šlo by i tak někoho poprosit (čti "moc hezky poprosit")? Když já jsem na ty kočky, a radost by tak byla opravdu nezměrná.
Hlásím návrat ze Světa knihy a spokojenost, přivezl jsem si, co jsem chtěl, mimo věcí od Fobos, Dobrovský na veletrhu není. Argo má u knih a komiksů slevu 25%, Crew 20%, pan Vybíral má taky pěkné slevy, na jeho stánku prodávají své komiksy i Mighty Boys. Jen to chtělo víc stánků s pivem, je tam jen jeden. Poslechl jsem si i pana Litoše ve stanu Humbook. Prostě byl to povedený den.
PS- Cestu kostí jsem si přečetl ve vlaku cestou zpátky a byl to ideální komiks k dnešnímu letnímu dni.:)
Tak valim na Svět knihy, mám seznámek beletrie a komiksů, Netvora 5, Lucky Luke, Ruční práce, Frankenstein, z beletrie Apokalypsa Z 3, V jednom zapadlém koutě galaxie, Klaun v kukuřičném poli, Dům na rozhraní, Cytonik... atd. Batoh bude pěkně napěchovaný. Tak se třeba u stánku pana Vybírala, kde budu zevlovat, uvidíme.
Tento pátek 27.5. budeme v Pražské tržnici v podniku Burza #4 křtít třetí číslo našeho samizdatového Sborníku komiksu- téma jsou Syčáci. Pokud by někdo chtěl přijít jste srdečně vítáni. Sborník tam bude samozřejmě ke koupi a určitě se tam najde více než jeden autor kterému se dá říci o autogram. Vše začíná v 19h a večer zahrajou HPN Reunion a 12:Piet. Více info zde. Děkuji za pozornost!
Od zítřka se v Bratislavě koná komiksová konferencia Panel, kde bude i silné české zastoupení, a to jak formou workshopů, tak přednášek či v artist alley: Toy_Box, Štěpánka Jislová, Tomáš Motal, Tomáš Prokůpek, Lenka Šimečková...
Bude i Danglár a samozřejmě spousta dalších slovenských tvůrců...
A je zas po dalším povedeném srazu, sem říkal na jedno a bylo jich… no nic. Toho Batmana jsme řešili snad 4x a Dartaha bylo nejvíc slyšet. A zas nemáme foto, takže CRWECON to jistí a vůbec jdu spát, jo a Alias už mám také objednaný.