Slevy, výprodeje, bazary

Jen doplním yogiho, že pro získání té slevy je potřeba zadat slevový kód Arkham. A platí to jen do konce srpna.
Heuréka ! Tak jste se přece dočkali . Arkham má slevu 30%
www.knizniklub.cz
Využijte slevové poukázky na webu či v prodejnách, v košíku zadejte kód nebo jej předložte u pokladny:
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu100 Kč - kód 100SLP226
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč - kód 200SLP228

Akce platí až do 31. 8. 2022 a lze ji uplatnit na www.knizniklub.cz a při telefonických objednávkách (na vše) nebo v knihkupectvích LUXOR (na tituly nakladatelství Euromedia - ODEON, KNIŽNÍ KLUB, IKAR, UNIVERSUM, ESENCE, KALIBR, PIKOLA, YOLI, PRAGMA, LISTEN, LASER a BRÁNA. Akci nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi.)
Pokud by se někomu hodilo, tak je do dnešní půlnoci možné uplatnit při nákupu nad 50, Kč slevu 12 % na celý nákup na KNIHCENTRUM.cz
Stačí zadat v nákupním košíku slevový kód: SLEVAKNAROZENINAM1222

Já to nevyužiji..

Aktuální nabídka komiksů na Levných knihách zahrnuje mj. tituly Anna chce skočit a Zóna.

KarlosJB : Je to tak jak říkáš, koukal jsem na to, nemusí to být jen z katalogu.
yogi: Pokud nezměnili podmínky, tak podle mě stačí koupit cokoliv, nemusí se jednat o knížku z jejich katalogu. Já tam začal nakupovat někdy minulý rok a dost jsem ty podmínky studoval, protože jsem se bál, abych se neupsal ďáblu. Navíc tam je podle mě možné, že když už dojde k tomu, že ti něco pošlou sami a tobě se to nelíbí, tak to lze vrátit a vybrat si místo toho něco jiného. Obecně tam ale mají ceny, které jsou jedny z nejlepších na internetu, takže jsem popravdě nic z toho zatím nemusel řešit, protože tam nakupuju bez nucení :D
Já už jsem tam členem asi dva roky, sem tam (cca 2x do roka) objednám nějaký komiks v akci a nic jiného mě nenutí.
komiksfan : Mám za to že si musíš čtyřikrát do roka objednat , ale z toho jejich katalogu. Pokud nemáš zájem jako třeba já a nechceš aby ti poslali nějaký ten jejich bestseller , musíš vždy před vyjitím katalogu napsat mail, že nemáš zájem nic objednávat a ať ti katalog neposílají. Oni ho stejně pošlou( pár jich tu mám ještě ve folii zabalených), ale už se nemusíš bát bestselleru. A jednou z tebe bude VIP člen a pak už od nich budeš mít klid .
sleepless : ten knizni klub, to musi byt clovek clenem aby si mohl vubec objednat, ze?
Od dnešního dne až do 1. srpna můžete využít 10% slevu na vše na našem webu www.knizniklub.cz! Máme pro Vás spoustu novinek... Akce platí dokonce na předprodej či knihy ve výprodeji. Slevu lze uplatnit i na školní a výtvarné potřeby, audioknihy, učebnice a dárkový sortiment. :-)

V košíku zadejte kód: 10LETO22
Máte pravdu. Spočítal jsem si to a u Zprávy pro Adolfa 1 je to správně cca 31 procent.
radek : To je marný, oni některý lidi furt ty dvě slevy odčítají od základu , což je blbost. Samozřejmě to nevychází.
To mi nějak nevychází :) Ale tak 5 % sem, 5 % tam...
Na Dobrých knihách mají do 14.7. slevu 20 procent na vše, což dá s normálními slevami pěkných 35 - 40 procent dolů.
Během července je možné si v Crewním eshopu objednat Crewní výroční tričko, ve kterém bylo možné vidět na různých akcích Crewní zaměstnance.
Komiksový krám bude mít přes léto pár zajímavých slev.

https://www.nerdi.cz/leto-plne-slev/
Kosmas má za vysvědčení několik knih v poměrně velkých slevách, je tam i pár komiksů, třeba první dva díly sešitové Prašiny.

https://www.kosmas.cz/vyklad/937/knihy-za-vysvedceni-se-slevou-az-84/?sortBy=prodej
Kde jsou ty časy, kdybych vzal hned úplně všechny co tam mají. Teď bych to vzal asi jenom zadarmo a i to bych si chvíli rozmýšlel.
Ty jo, to je levnější než když jsem to kupoval z druhé ruky (sice ještě nerozbalené, ale i tak) :D
Booktook stejná akce jako Luxor, ale s lepšími cenami.
Za sebe jsem si objednal novy MDEK: Castaka / Zbraně metabarona a Zabij, nebo budeš zabit 2
LUXOR - VÍKENDOVÁ 15% SLEVA NA VŠE!
Stačí v prvním kroku košíku zadat slevový kód 15VIKEND (pozor, ať se vám před něj nebo za něj nevloudí nějaká mezera) a na celý nákup obdržíte slevu 15 %.
Akce platí pouze do neděle 26. června!

https://www.luxor.cz/products/knihy-komiks
@faster86: Super, díky za tip, hnedka jsem to vzal komplet a rovnou přihodil i první 3 díly Prašiny, když se to tu nedá nikde přehlédnout :D
kdo ještě nemá čtyřku s baker street tak tady je to cca za kilo díl https://www.kosmas.cz/hledej/%C4%8Dty%C5%99ka%20s%20baker%20street

plus se tam dá ještě něco najít
valon: Aha, tak to potom jo :-)
Fry za to dostává od redakce prémie, proto to tak promouje :D
Speaking of instagram, my máme taky Ig pokud to ještě někdo nepostřehl a ne, nutit vás shánět followery opravdu nebudeme, spíše vám připomenem, když bude u nás nějaká soutěž :)

https://www.instagram.com/comicsdb/
Shpeckk: Však jasně, jenom tady to došlo do toho extrému, že musíš toho kamaráda rovnou dohodit - musí dát follow. Což když si někdo nabírá lidi takhle hloupě, to už je lepší ten komiks prodat a ty fanoušky si nakoupit z Asie :)
baatcha: upřímně dost soutěží pravě na ig funguje tímhle stylem "dej mi lajk a označkuj někoho dalšího kdo mě bude sledovat". Holt letadlo v době socek :-D
instageek_cz: Dobrej shit. "Dohoď mi ňáký sledující a možná něco vyhraješ." A já myslel, že systém pyramidová hra/letadlo skončil v devadesátkách. :D
Tak za těch 1370 vočí jsem tomu Providence z booktooku neodolal…nečetl jsem to, takže mě Argo tolik nenasralo i když co jsem četl tak lid chápu…
instageek_cz : Mně stačil první bod, dál jsem nečetl.
Já jsem se na tu soutěž díval a s tolika podmíkama si toho Batmana teda radši už koupim sám...
Zdravím, nový a samozřejmě nečtený komiks Batman, který se směje můžete získat legálně zcela zdarma - v soutěži na mém IG profilu instageek_cz , tak se stavte!;)
robur31: Bude to mít jinou obálku a spoustu bonusů, galerie, skici... ale teď ti neřeknu, kolik tam bude stránek navíc. Každopádně bude tam nějaká přidaná hodnota, když už se to dotiskuje.
Gmork: Asi to budeš vědět, nějak mi to u Vybíralo uteklo, ale čím se bude lišit rozšířený Asgard do původního? A nemyslím jen počet stránek:-)
Šel bych do toho pouze za podmínky, že dostanu razítko na zadeček jakou u Ostře sledovaných vlaků, jinak do toho nejdu.:)
Co to melu. To razítko se vlastně dává do toho zmršeného komiksu, ne do omnibusu...
Ale co já vím, třeba předbíhám a na razítko do omnibusu v budoucnu dojde taky. Až si budete moci koupit nové, opravené vydání, bez vloženého sešitu. :-D
lantan1: Dokonce na to může vydělat. Stačí to pak vrátit v obchodě, kde koupil nebo objednal. A následně kolečko nákup - slevy - vrácení mnohokrát opakovat. :-D

Aby si tady Argo nenaběhlo na vidle tím, že se antifanoušci Arga, kteří mají doma Providence, domluví na hormadné koupi přes Kosmas, pak ihned uplatní slevu u Arga a dostanou razítko, aby pak komiks všichni vrátili v zákonné lhůtě eshopu. V Argu by pak asi museli udávat komiks s razítkem, nebo vkládat list se stranou, kam se razítka dávají, aby noví majitelé mohli dostat razítko právě na tu vloženou stranu, když už v komiksu je. Nebo si někdo, kdo razítko dostane, nechá udělat razítko podobné až stejné, a pak bude obcházet knihkupectví a tam knihy nepozorovaně deflorovat a dávat razítka, aby pak doma lidi překvapeně zjistili, že tam mají štempl a po hledání na netu nabyli dojmu, že mají doma už jednou prodaný výtisk. Takových záškodnických akcí by se dalo asi vymyslet víc.
Milo: A když si k tomu přidáš a přičteš slevy ze všech ostatních obchodů a eshopů, tak to budeš mít zadarmo :-)
A teď ještě dostanete z původní ceny u Arga 25% za razítko? Takže by to vyšlo na litr nebo teda ne? :D
No pěkný, říkal jsem si, že Providence Omnibus nekoupím, vzhledem k tomu, co Argo provádí. Ale 1375 Kč se těžko říká ne.
Jo, už to vidím, to je cena, kterou to ukáže při placení. Do tý doby to ukazuje něco úplně jinýho. :D