Slevy, výprodeje, bazary

Dinik: No jo, konečně to vyjde. Jen mne celkem pije krev, že Pravěký svět je trilogie. Kam to má člověk dávat! :-)
Ač necomicsova věc, tak doporučuji s tou slevou zakoupit i připravovanou super knihu Praveky svet Zdeňka Buriana.
Booktook má opět -15% na vše. Platí dnes a zítra. Mají tam například v předobjednávce Velvet, s touto akcí za něco málo přes 600.
Alfi: Zajímavá otázka. Jinak je to sice všechno pod jedněmi majiteli, ale snažíme se to držet odděleně. Člověk i tak líp vidí, jak co funguje. Ale napište mi na redakce@crew.cz a uvidíme.
Norri: Píšu si připomínku. Díky!
Scarface: Nakupijem v eshope crwe kde uz mam maximalnu zlavu a velmi velky obrat. Je mozne to preniest do Arkhamu ked je jeden majitel, ze by som od vas bral aj knihy alebo je nutne tam pestovat zlavu od zaciatku?
Pouze u pane Vybírala na stránkách verneovky.cz. Dostal jsem od vydavatele svolení zveřejnit tři ukázkové stránky. Zde jsou:
https://uloz.to/file/uoCmXnOt19fz/nahled-petr-pan-pdf#
Gmork: kde vsude se budou moci koupit ty predobjednavky?
ad Petr Pan: Nevím, zda to tu už nepadlo, ale vyjde taky v této limit obálce, ta do běžného prodeje nepůjde, bude jen pro předobjednávky.
Předprodej bude zahájen měsíc před datem vydání.

https://www.bedetheque.com/BD-Peter-Pan-Loisel-INT-Integrale-316125.html
Petr Pan je přeložený, prošel korekturou a teď je na editaci, ta nějakou dobu potrvá, přece jen jde o velký projekt. Vyjít by měl v listopadu.
Gmork: a ten Petr Pan má byť kedy? V edičáku nie je uvedený
Když jsme u těch slev, na booktook jsou nové věci od J. Vybírala ve 30% slevě. Wild West 1-2, Conquistador 1-2, Barakuda 1-2, Lonesome. Jinak v září vyjdou Conquistador 3-4, Barakuda 3-4 a dotisk Asgardu s bonusy, opět ve startovní slevě 35%.

https://www.booktook.cz/p/wild-west-1-2/
Scarface: Škoda, že tam nemáte filtrování výsledků vyhledávání. Když třeba vyhledám Aargh, tak se nedají například odfiltrovat ty vyprodané.
Scarface: planujete taky moznost zobrazit jen polozky skladem? Dost tam ty nedostupne polozky zapleveluji rozhled
JIK: Kromě antikvariátu a nějakých věcí, na které máme sami minimální rabaty (což jsou obvykle věci, co se prodávají po trafikách) tak na všechno. Mění se ale ta startovní sleva pro všechny zákazníky, takže je možné mít i větší procenta, pokud si budete kupovat nové věci od CRWE (20 procent startovní sleva, 16 procent navíc).
Bad Boy: Třicet procent (22 a 10) je jako prezent pro původní zákazníky, abychom jim trochu osladili problémy způsobené převodem. Pro ostatní lidi je sleva 16% k už dané slevě 10%. Pokud je startovní sleva větší (na Crewní tituly), tak to leze až přes třicet procent, pokud sleva není, tak je menší.
Tady je problém v tom, že tenhle program je fajn, umí dost věcí, ale eviduje extra slevu pro pro všechny zákazníky (10-20 procent) a extra slevu, co se dává coby věrnostní, objemová či kódová sleva. Čili se nedá dát třeba 25%, ale musí se dát nejdřív 10 procent, co jsou pro všechny, a z těch se ještě pak odečte 16 procent.
Mně ta sleva na Arkhamu nefunguje, hází to tam jenom 22% a to pouze na věci přímo od Crew, zbytek je za standardní cenu.
Jen doplním yogiho, že pro získání té slevy je potřeba zadat slevový kód Arkham. A platí to jen do konce srpna.
Heuréka ! Tak jste se přece dočkali . Arkham má slevu 30%
www.knizniklub.cz
Využijte slevové poukázky na webu či v prodejnách, v košíku zadejte kód nebo jej předložte u pokladny:
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu100 Kč - kód 100SLP226
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč - kód 200SLP228

Akce platí až do 31. 8. 2022 a lze ji uplatnit na www.knizniklub.cz a při telefonických objednávkách (na vše) nebo v knihkupectvích LUXOR (na tituly nakladatelství Euromedia - ODEON, KNIŽNÍ KLUB, IKAR, UNIVERSUM, ESENCE, KALIBR, PIKOLA, YOLI, PRAGMA, LISTEN, LASER a BRÁNA. Akci nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi.)
Pokud by se někomu hodilo, tak je do dnešní půlnoci možné uplatnit při nákupu nad 50, Kč slevu 12 % na celý nákup na KNIHCENTRUM.cz
Stačí zadat v nákupním košíku slevový kód: SLEVAKNAROZENINAM1222

Já to nevyužiji..

Aktuální nabídka komiksů na Levných knihách zahrnuje mj. tituly Anna chce skočit a Zóna.

KarlosJB : Je to tak jak říkáš, koukal jsem na to, nemusí to být jen z katalogu.
yogi: Pokud nezměnili podmínky, tak podle mě stačí koupit cokoliv, nemusí se jednat o knížku z jejich katalogu. Já tam začal nakupovat někdy minulý rok a dost jsem ty podmínky studoval, protože jsem se bál, abych se neupsal ďáblu. Navíc tam je podle mě možné, že když už dojde k tomu, že ti něco pošlou sami a tobě se to nelíbí, tak to lze vrátit a vybrat si místo toho něco jiného. Obecně tam ale mají ceny, které jsou jedny z nejlepších na internetu, takže jsem popravdě nic z toho zatím nemusel řešit, protože tam nakupuju bez nucení :D
Já už jsem tam členem asi dva roky, sem tam (cca 2x do roka) objednám nějaký komiks v akci a nic jiného mě nenutí.
komiksfan : Mám za to že si musíš čtyřikrát do roka objednat , ale z toho jejich katalogu. Pokud nemáš zájem jako třeba já a nechceš aby ti poslali nějaký ten jejich bestseller , musíš vždy před vyjitím katalogu napsat mail, že nemáš zájem nic objednávat a ať ti katalog neposílají. Oni ho stejně pošlou( pár jich tu mám ještě ve folii zabalených), ale už se nemusíš bát bestselleru. A jednou z tebe bude VIP člen a pak už od nich budeš mít klid .
sleepless : ten knizni klub, to musi byt clovek clenem aby si mohl vubec objednat, ze?
Od dnešního dne až do 1. srpna můžete využít 10% slevu na vše na našem webu www.knizniklub.cz! Máme pro Vás spoustu novinek... Akce platí dokonce na předprodej či knihy ve výprodeji. Slevu lze uplatnit i na školní a výtvarné potřeby, audioknihy, učebnice a dárkový sortiment. :-)

V košíku zadejte kód: 10LETO22
Máte pravdu. Spočítal jsem si to a u Zprávy pro Adolfa 1 je to správně cca 31 procent.
radek : To je marný, oni některý lidi furt ty dvě slevy odčítají od základu , což je blbost. Samozřejmě to nevychází.
To mi nějak nevychází :) Ale tak 5 % sem, 5 % tam...
Na Dobrých knihách mají do 14.7. slevu 20 procent na vše, což dá s normálními slevami pěkných 35 - 40 procent dolů.
Během července je možné si v Crewním eshopu objednat Crewní výroční tričko, ve kterém bylo možné vidět na různých akcích Crewní zaměstnance.
Komiksový krám bude mít přes léto pár zajímavých slev.

https://www.nerdi.cz/leto-plne-slev/
Kosmas má za vysvědčení několik knih v poměrně velkých slevách, je tam i pár komiksů, třeba první dva díly sešitové Prašiny.

https://www.kosmas.cz/vyklad/937/knihy-za-vysvedceni-se-slevou-az-84/?sortBy=prodej
Kde jsou ty časy, kdybych vzal hned úplně všechny co tam mají. Teď bych to vzal asi jenom zadarmo a i to bych si chvíli rozmýšlel.
Ty jo, to je levnější než když jsem to kupoval z druhé ruky (sice ještě nerozbalené, ale i tak) :D
Booktook stejná akce jako Luxor, ale s lepšími cenami.
Za sebe jsem si objednal novy MDEK: Castaka / Zbraně metabarona a Zabij, nebo budeš zabit 2
LUXOR - VÍKENDOVÁ 15% SLEVA NA VŠE!
Stačí v prvním kroku košíku zadat slevový kód 15VIKEND (pozor, ať se vám před něj nebo za něj nevloudí nějaká mezera) a na celý nákup obdržíte slevu 15 %.
Akce platí pouze do neděle 26. června!

https://www.luxor.cz/products/knihy-komiks
@faster86: Super, díky za tip, hnedka jsem to vzal komplet a rovnou přihodil i první 3 díly Prašiny, když se to tu nedá nikde přehlédnout :D
kdo ještě nemá čtyřku s baker street tak tady je to cca za kilo díl https://www.kosmas.cz/hledej/%C4%8Dty%C5%99ka%20s%20baker%20street

plus se tam dá ještě něco najít
valon: Aha, tak to potom jo :-)
Fry za to dostává od redakce prémie, proto to tak promouje :D