Presne! Myslim si o tom svoje, ale respektuji prodejce a preji mu uspesny prodej. Miluju ty facebookove prodeje, kde mi musi par lidi psat, proc takova a makova cena. Asi zajdu do Alberta a zacnu jim nadavat, at mi daj rohlik za padesatnik, protoze takovou hodnotu ma!
ajo, sem se uz podival do bazaru :) pro nekoho mozna, sem je zkousel prodat za 2k, mam je rekl bych v dobrem stavu (https://www.youtube.com/watch?v=QGbbzt8tuaE&ab_channel=ZrzekCharvos) a stejne to nikdo nechtel :)
jenom jeden typek mi za ne nabidl pred vanocema 1300,- ale to si je radeji necham
Tak to jsem udelal dobre, ze jsem vzal klasiku. Plateny hrbet a vselijaky ty picicandy me nikdy nebraly. Proste chci omnibus 1:1 a to se mi s klasickou obalkou asi vyplni - parada. Marvelacky omnibusy jsou idealni tak, jak jsou.
Alfi: toto je z fb arga: "Obě obálky Aliasu máme schválené, tak teď už jen doufat, že stihneme tuhle kultovní záležitost vydat na Svět knihy, přinejhorším na Crwecon. Ale všechno je zatím na dobré cestě, tak to snad nezakřikneme. Limitní verze se tentokrát nebude lišit pouze přebalem. Bude mít také jiný potah na deskách a plátěný hřbet. Jeho odhalení si ještě chvíli schováme, ladíme speciální efekty... :-)"
Ejdý1: Kolem 2000, Luxor už spustil někdy 2 týdny zpátky předprodej a ještě k tomu nabízel slevu 20 %. Na Kosmasu už je také předprodej. Sběratelská verze zatím ke koupi není, tuším, že to půjde ven spolu se Světem knih, podle Kosmasu má stát 2400 kč (nepočítám slevy).
@Hawwwran: tak to jsem rád, že nejsem jedinej, kdo to zjistil až u předávky - a to jsem u nákupu dobré 2 minuty přemýšlel jaký číslo (to “moje” už bylo fuč) :D
Hawwwran: jak pise BB... trojk bude v lredprodeji v cervnu, vyjde v srpnu, letter a sentient budou v predprodeji pres prazdniny az do pulky zari a vyjdou pak nejak prelom rijen/listopad
Kolosálkám se vyhýbám (když už tak dobrým Omnibusem nepohrdnu - to se v posteli dá), navíc mám ZaK už doma v šesti dílech, takže ačkoli by to ušetřilo nějaký místo... tak to skončilo tak, že jsem radši objednal Alias a pro zbytek roku se těším na jiný věci.
Přesně jak píše Fimi - budu brát tu novou ZaK knížku, beru Alias a určitě Dopis 44 a to jsou pro mě rozhodně lépe investované prostředky než kolosalka ZaK kterou de facto ani neotevru.
Nez jeden velky, necitelny, jak tu uz padlo, radsi podporim vice nakladatelu, a podle toho co chystaji, bude co podporovat. Navic polaci chystaji dalsi palby, tak i tam. Metal hurlant 2 ceka!
Faster defacto kdyby sis koupil Alias v té akci za 1200 a následně Dopis 44, který údajně se snaží MB dát pod 2000kc, vyšlo by tě to stejně jako koupit si ZaK...
rozhodl sem se ty 3K dat radsi MB za letter 44 + sentient a centrale (nebo spis filipovi zatloukalovi) za mezitah, ale chapu ze to lidi kupuji kdyz maji obsesi, ja to mam ze sin city, mam prvni vydani, bile vydani, kurva velke a musim nekde sehnat tu verzi v boxu
Já nejprve objednal a pak to zrušil. Mám to původní vydání po knihách a k tomu se rád vratim, kolosalka je v podstatě necitelna dekorace do knihovny a cena 3,2k ... Navíc se chystá nekolik skvělých comicsu co nemám a tak raději posetrim na ně.
Milo: Já si hodil korunou, bohužel mi padlo, že si to kupovat nemám. Snad příště.:)
Ale žádné drama, mám to už komplet z prvního vydání. Navíc jsem si teď dal bokem přibližnou částku na 14 nových evropských komiksů.:)
Kritika je fajn z obou stran - od čtenářů, i od "odborníků". V podstatě jsou stejně všichni publikum.
A to co psal MindReader je přeci hodně užitečná připomínka, která ve výsledku může pomoct nějakému lepšímu výsledku.
Ter: OK ,takže se domluvíme , muziku by tu měli kritizovat ti, co vydali aspoň jedno album, nebo podle toho kolik mají poslechů na Spotify , TikToku, Yutubu . S filmy to bude asi horší, moc režisérů či obecně lidí od filmu tu asi nebude. No a komiksy nemlich to stejný , takže ty kritizovat můžeš a ještě pár lidí co tu jsou ( Černodan, Opitz a tahle parta) myslím , že víc než deset jich nebude .No a do kritiky vydavatelské politiky bychom se už vůbec neměli pouštět, vždyť kdo z nás vydal aspoň zin. Ubude tu zbytečných příspěvků a ty debaty budou tak nějak fundovanější.
Na ukázky u Vybírala jsem nekoukal, objednáno nemám .
Nie je nič jednoduchšie, než mudrovať o tom čo sám nedokážem urobiť. Ale povedať je to na hovno, ja to viem lepšie a urobiť to (lepšie), na to treba hľadať machra na inzerát :D
Killingjoke: díky za upozornenie. Hneď som objednal Shi 2.
Mindreader: veď ponúkni Vybíralovi svoje grafické služby - ukáž mu, ako to robí profesionál ;) ja by som si na to veru netrúfal, sotva by som zvládol slniečko jedným ťahom :D
Od Vybirala nic nemam, ale kdyz koukam na ukazky, tak by si mel zaplatit lepsiho grafika (nebo to nedelat sam). Ten text v bublinach strasne plave, je moc u okraje atd.