Herní vlákno Diskuze o hrách.

Jako menší jsem milovala Heroes IV, ale tohle vypadá fakt moc hezky.
Tohle taky sleduji. Určitě to bude zajímavé...Taky bych si to zahrál...
Heroes bych si i koupil a na srazu to potom můžeme hrát
Fox in the Box oznámili deskovou hru podle nám známého komiksu...

Fimi: Nemám, ale mám to nakoukané na YouTube a to finále... ola lá.
Hraje někdo na mobilu Diablo Immortal, Tochlight Infinite nebo Undecember?
Darker: V podstatě vůbec - ona je to spíš klidová sběratelka, než hra na žebříčky.
Toe: podle grafiky to vypadá více jako ta druhá karetní edice. Tu už neznám. M8m docela hromady karet 1.edice a teď jsem zase oživil chuť se v tom hrabat a zahrát si.
Toe: A co říkáš na Pay to Win u této hry? Je tam nebo není?
Už dlouho ne, přešel jsem na mobilní STT (Star Trek Timelines) - Mě štvalo, že nemůžu mít všechny postavy a tady jsou (zatím) komplet všichni, boční, hlavní, z animovaných, z aktuálních sriálů.. Jen na nové filmové universum zatím nemají licenci, ale to mě tolik netlačí...
Existuje tu někdo, kdo vlastní nějaké karty/hraje Star trek CCG 1e?
Na Gamefound se možná časem objeví desková hra Thorgal.
A to jsi byl ty, kdo mě přitáhl k Sable, že?:)
Samozřejmě si platím GamePass, aniž bych měl čas cokoli hrát, achjo. Toliko k placeným službám a pirátství :-D
charvos: díky moc, uplatnil jsem pro syna :-)
kdo driv prijde ten drive mele ;) pripadne tu napiste kdo to uplatnil at to dalsi zbytecne nezkouseji

Xbox Game Pass pro PC 1 měsíc, akční bundle s procesory AMD, nutno uplatnit do 30.6.2022
Aktivační kódy:
RCFXJB6NYWYDHYVUKF39

Chcete -li uplatnit svůj herní klíč od AMDREWARDS.COM, postupujte takto:

Krok 1: Přejděte na www.amdrewards.com
Krok 2: Vytvořte si účet a přihlaste se
Krok 3: Zadejte kód kupónu. Poté postupujte podle pokynů krok za krokem a uplatněte své odměny.
Krok 4: Chcete-li zobrazit nebo aktivovat své herní klíče, přejděte do záložky "My rewards".
Cikolb: Jak se tam jmenuješ, abychom si mohli dát partičku? :-)
GWB: Díky za tip, už jsem se tam zaregistroval :)
Nehraje tu někdo šachy na chess.com?:) Pár dní tam sem a baví mě to. Nejsem těžký protivník, ale kdyžtak mi napište, můžeme dát partičku:)
Přidal jsem do úvodu fora nabídku volných klíčů, kdybyste něco chtěl nebo někdo něco měl, dejte vědět.
Kód už našel svého majitele.
Dostal jsem k nákupu u Alzy licenci ke hře Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok. Vím, že to nevyužiju, takže pokud někdo máte zájem, dejte mi vědět. Kód lze uplatnit do 15. 5.
Podobne ako Zack, len neviem, čo je ktorá hra - takže skúste svoje šťastie. (ide o hry z Support Ukraine Humble Bundlu)

8VZEV-WLYNH-K0L6P
76NX5-NT972-NMC43
C6V64-FNWNZ-74HY3
ACGWL-5LX63-FZFT7
9RY40-4KPV4-0HWQW
BDGLY-NGGNZ-2NQLE
8QYHX-H0IIL-TRMNB
9E4G5-80XXZ-7LJCB
9QMDQ-0B9JX-98NXJ
MNBIR-E47EZ-R6I0Y
JF02D-R8Q35-G69V2

Len dajte odkaz ak niektorú hru claimnete, aby sa zbytočne nenamáhali ostatní. Ďakujem.
Na FB to nikdo nechce, tak i sem: Zas mi teď po HB zbyly klíče (STEAM) ke hrám, co buď mam nebo mi nesmí ani do knihovny (horrory), tak kdyby někdo něco z toho chtěl, tak se přihlaste:
Monaco
Wizard of Legend
Wandersong
Brothers: A Tale of Two Sons
Skullgirls 2nd Encore
Pathway
Amnesia: The Dark Descent + Amnesia: A Machine for Pigs
SUPERHOT
Book of Demons
Moon Hunters
Yoku's Island Express
Nex Machina
Broken Age
GWB: to vypadá zajímavě. Dej vědět až budeš mít odehráno, jaký jsou dojmy. Zvažuju, že taky domu pořídim. Já jedu dneska pro Gloomhaven, takže se asi nic moc jiného dlouho na stůl nedostane, ale je dobrý mít jednu dvě hry v zásobě ;)
Dnes do Zásilkovny pro toto:)

Předevčírem jsem dohrál Zero Dawn, takže mi to bude hezky navazovat.
Taky už mám nainstalováno, společně s Dying Light 2, obě hry jsou neskutečné pecky.
Už to taky jedu. Zatím tam mám asi 4 hodiny a dost se bavím. Navíc ani nevím po jak dlouhé době mě baví klasické dialogy s výběrem odpovědí. Mají to neskutečně dobře propracované.
SomeOne: já se teď těším na release Horizon: Forbidden west. Odpocitavam hodiny.
K příležitosti vydání nového rozšíření hry Star Wars: The Old Republic byl vydán nový cinematc trailer s názvem Disorder:

Kdo hrajete? Já hraju jen občas, ale je to skvělá hra.
Hra Unpacking ( 2021 )

O této hře jsem se dozvěděl teprve nedávno a když jsem o ní slyšel, tak zaznívala samá slova chváli. To mě přimělo se do této hry téměř okamžitě pustit a zjistit čím si tak dobrá hodnocení vlastně zaslouží.

Jedná se o malou hříčku, která vyšla pod hlavičkou Humble Games a hlavním motivem hry je, že budete jednoduše " vybalovat " věci z krabic a ukládat je na patřičná místa.
Asi si říkáte ,, to opravdu nic jiného dělat nejde? No ještě můžete také přerovnávat, ale tím se všechny možnosti vyčerpali. Nebo ne?

Přeci jenom ve hře jde i o něco jiného než jen o duchaprázdné vyndavání věcí z krabic.
Jde také o příběh, který se vám bude vyprávět pomocí stěhování. Stěhování někoho, koho za celou dobu na vlastní oči ani neuvidíte, ale přitom budete poznávat celý jeho život zkrze věci. Díky těmto věcem se vám tak budete dozvídat o životě člověka, který se postupně vyvíjí a dospívá, než se z něj stane usedlí člověk co má svůj vysněný rodinný dům a rodinu. První stěhování přijde roku 1997, kdy ten někdo má teprve jen pár věcí. Těch bude ale postupně přibývat a také se budou měnit.
Ale některé budou zůstávat. A vy budete zjišťovat co má tato osoba ráda a kam vedou její kroky. Obydlí se bude různě měnit a projdete si všelijakými možnými místy. Jednou budete bydlet u někoho, kde už spoustu jiných věcí je a na ty vaše už nebude zbývat moc místa. Někdy zas budete bydlet v opravdu malém bytečku a zteží se vejdete. A nebo naopak už ve velkém, kde zas budou krabice na každém rohu.

Co je ale na této hře nejlepší je její pohodová až přímo zenová hratelnost. Může se samozřejmě stát, že pro lidi trpící potřebou přerovnávat věci, se z klidné hříčky stane diagnóza pro OCD. Pro většinu lidí ale půjde opravdu spíše jen o uvolňující záležitost.

Tomu dopomáhá také roztomilá pixel artová grafika a příjemná jednoduchá hudba.
Za zmínku také stojí velmi propracované zvuky předmětů, které dobře reagují na to, kam danou věc pokládate.

Tato hra není dlouhá, jedná se spíše o takovou malou jednohubku. Je ovšem pouze a jen na vás jak dlouho ve hře strávíte. Já osobně jsem se vybalováním zas tak tolik netrápil, ale i tak jsem občas nějakou tu věc pěkně srovnal a někdy jsem zas nevěděl kam předmet umístit ( třebaže jsem nevěděl co to vlastně je ). Nekonec jsem ve hře strávil něco málo přes 5 hodin.

Unpacikng je ve svém jádru sice jednoduchá hra a přesto svým nápadem a pojetím dokáže hluboce zaujmout. Už nějaký ten pátek jsem nezažil tak originální hru. A byť by se dalo říci, že může být svojí hratelností i tak trochu nudná, tak já jsem si její příjemnou atmosféru užil.
Kapis: super, mezi tou kuchynkou :D
Jo, vyvedl. Je na prednim panelu. Pod nim je i vyvod na sluchatka ktery po zappjeni odepne repraky, ale porad to jde tlumit tim potenciometrem. To mi zabralo vic prace nez se zda. Ale repraky byly snadny. Koupil jsem levne PC repraky, vylamal jsem je z bedynek a namontoval do bedny.
SomeOne: jasne, díky, dlouho jsem tu nic nevkládal;) a už to za mě aji nějaký admin spravil;)
mkw: 9 a 5 (druidka a barbar, dyť to je jasne;)) Ten kartón tam je furt jen dočasně asi rok, aby se to lépe přenášelo.
@Kapis: jak rikas, ze mas stare deti? Automat mezi kuchynkou pro prcky na kartonove krabici je zlaty. Zena me brzdi postavit pinball v obyvaku, tak vecne reorganizuju garaz. Jednou to tam narvu!
Já jsem z vás vždycky fascinovaný, ale pak si vzpomenu na to, že jsem vlastně na komiksovém fóru a co za typ lidí čte komiksy. Vše mi pak dává dokonalý smysl! :)))
Kapis: Musíš vložit adresu přímo toho obrázku, ne té stránky, na které se zobrazuje. Docílíš toho tak, že na obrázek klikneš pravým tlačitkem myši a tam by se měla zobrazit možnost "Kopírovat adresku obrázku" (nebo tak nějak to je nazvané).
Hawran: klobouček, že sis to postavil sám - a prosím tě, máš tam vyvedený potenciometr ven, že si můžeš ovládat hlasitost i během hry? To je jediná věc, co mi tam chybí + samozřejmě jsem párkrát byl svědkem, jak se děcka "omylem a nechtěně" procvakali do nějakých linuxových menu a úplně to rozjebali - a jak já jsem se to snažil spravit v sobotu v noci, tak už pak nezbývalo než format c:/ :))
A těšíte se na Scorn?

je to jednoduše parádička:))
Hawwwran: Jo, dával si sem fotku včetně té armády děti, co ti to zabralo.
Ano, ano. Udělal jsem si automatické, dálkově ovládané zavlažování paprik. Vzhledem k tomu, že jsem si k tomu software, hardware i firmware dělal sám, tak to stálo naprosto nerozumné množství času.

Mojí arkádovou mašinu co jsem si postavil už jsem sem myslím dával? Určitě jsem to ukazoval alespoň na srazu.
Tady je dokumentace výroby: https://bit.ly/2q6ZZvk