Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Fimi: nesměřuje, protože už se to stalo…
To asi nepsali na Novinkach.
Ona aktuální tvorba DC tohle směřuje už i k Timu Drakovi. Pro mě za mě ale když už to teď vyzradili, nejspíš to bude hlavní nosné téma. Taky mohli počkat ab si na to čtenář sám přišel.
SSP: a co Harley Quinn, Poison Ivy, Catwoman, Wonder Woman…? Zajímavé, že když píšou zavedené ženské postavy jako bisexuálky/lesbičky, tak to nikomu nevadí. Když však z Jonathana, tedy relativně nové mužské postavy (respektive postava už je zavedená, ale donedávna to bylo dítě a ne teenager) udělají bisexuála, hned se ozvou čtenáři, kterých se to dotklo. To také určitě o něčem svědčí a možná by se nad sebou ty sněhové vločky nadávající ostatním do sněhových vloček měli zamyslet. :)

Peter Parker (a spousta dalších) taky kromě zachraňování světa řeší vztahy, tak moc nechápu, proč někoho tak strašně rozčiluje, že fiktivní kreslený panáček dá pusu jinému fiktivnímu kreslenému panáčkovi, protože ten princip je ve výsledku úplně stejný. Chleba kvůli tomu nezdraží, tradiční rodinou, ať už je to cokoliv, to také neotřese, a jestli to spoustě děcek na světě zpříjemní den, že si můžou číst o klukovi, který zažívá něco podobného jako oni, tak to má cenu.

No a samozřejmě to přinese kupu peněz a publicitu pro DC, že ano.

BTW na celé záležitosti mě spíš překvapil ten timing, protože nedávno měl coming out Tim Drake a ten kupodivu (?) takový rozruch jako Jon nezpůsobil.
Kapis: No to bych mohl, ale mě to právě kvůli tomu, že nejsem bi, vůbec neláká.

Darker: Než o zavděčení jde podle mě o prachy. Málo lidí to kvůli tomu přestane kupovat, naopak spousta dalších začne čistě jenom kvůli tomu vztahu kluk - kluk.

Tak děj tam asi bude klasický, tohle je jistě jen detail. Že bude mít vedle těch superskopičin jako zachraňování světa a brečení nad údělem superčlověka vztah s klučinou. A vypuštěním informace ven tomu dělají reklamu. Stejnak je zajímavý, že desítky let mají mnozí pochybnosti o sex. orientaci superhrdinů nebo narážky na ni kvůli těm divným oblečkům, a když jeden takový začne pokukovat po hoškách, tak je z toho událost roku ;-)

Teď ještě aby se začaly dělat bisexuálky i z dívčích a ženských postav. Holky prý dospívají dříve, tak by nemuselo zůstat jen u toho cicmání.
CNN k tomu udělala rozhovor s Taylorem, ve kterém mluví, na co se chce v sérii zaměřit: https://www.youtube.com/watch?v=Yua1W1_u6JA
Otázka je, jestli tam bude i nějaký děj nebo celý ten komiks bude o gayech? Jestli to udělali, jen aby se zavděčili LBTQSRT nebo jak to celé je, nebo to bude skutečnost důležitá pro příběh. To mě asi zajímá víc.
Ja teda neznam dopodrobna historii Supermana, ale nikdo tu neprepisuje osobnost Clarka Kenta jen buduje novou postavu jeho syna. Ten at si uziva klidne s chobotnici.
Horsi je to propaleni pribehu pred vydanim. Tady uz to smrdi zneuzivani teto "uslechtile" veci a dela to z toho spise takovou tu "divnost", kterou prece musite mit.
Srovnání s verbalem? Óó, to si ani nezasloužím, takové erudice nedosahuji, přesto díky:))

SSP: Tak zkus např. začít kámošům šahat na prdel, třeba se nějaký chytne a okusíš slasti zatím nepoznané;):D

No a jelikož Hobiti jsou analogicky k anglickým dějinám přirovnávání ke třem kmenům anglosasů, tak to, že budou mít všechny barvy duhy dává samosebou dokonalý smysl a kdo to nevidí je xenofob a fašista! :))) Stejně jako to dávalo dokonalý smysl ve slovanské mytologii jinak nadupaného Zaklínače.
SSP: Dík, takže to asi zkusím.
Dokud nebude jeho sexualita / barva pleti stredobodem jeho osobnosti, tak je mi to volny.
Darker (ohledně Noir - Detektivky v komiksu): To je určitě tohle. Černobílé kraťasy. Pár dobrých, většina průměr a něco vyloženě slabé.
Je mu v tom komiksu nějakých plus mínus 17, má psychických problémů, že by to vydalo na menší studii a do toho musí každý druhý den zachraňovat svět. Kdyby nezkoumal svoji sexualitu, tak už by vybočoval fakt až zbytečně moc :)
Já bych to třeba i okomentoval , ale v případě Kapise , plus minus Verbala zdejšího fora , to postrádá smysl .
Čekal jsem, že to bude někdo takto komentovat, správně jsem se trefil.
Čekal jsem, že se to tu dneska objeví, ale chybně jsem tipnul toho, kdo s tím přijde jako první.

Bisexuálů je mezi chlapama jak nakakáno, akorát spousta si to nechce připustit, tak s tím vědomě či nevědomě bojují. Tohoto Supermana si mnozí z nich koupí. Mezi námi čistokrevnými heteráky... Nebylo by to skvělý, mít takhle víc možnosti a nebýt omezen jen na ty pitomý ženský? ;-) Já bych to bral.

Co mě na té informaci zamrzelo nejvíc, je to jméno novináře. Stačila by malá, maličká změna na začátku a močil bych z toho smíchy. Bohužel, nevyšlo to.
Čert vem nějaký cicmání mezi dvouma klukama. Ty svině od DC spoilerovali komiks, který ještě nevyšel. Kdyby se tohle stalo v jiném fandomu, tak by dotyčného vymáchali v dehtu a mrskli ho do hromady peří.
Jeste nejaky 3x rozvedeny obrance tradicni rodiny a vytahnu CDB ze zasuvky, holoto!
Na jednu stranu proč ne, ale mám gay kamarády, kteří se budou vymezovat vůči těmto dvěma info:

"vzplanutí mladého Jonathana k obrýlenému reportérovi s růžovými vlasy Nakamurovi." - tohle už je trochu moc gay

"V komiksech se tak objevily například lesní požáry způsobené globálním oteplováním" :D
Aby ses neposral.
No tak jistě, doufám, že se tam budou kluci pořádně cucat, případně si je i trochu pokouří.

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/komiksovy-potomek-supermana-je-bisexual-odtajnilo-nakladatelstvi-40374659#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

"Došlo mi, že by to byla nevyužitá příležitost, kdybychom Clarka Kenta nahradili dalším heterosexuálním bělošským zachráncem"

No, tak podle mě je teda nechutně bílý.
Nevíte někdo proč jsou komiksy z Legendy DC o tolik dražší než běžné vydání? Je to tou pevnou vazbou nebo to má více důvodů?
Komiks Saga bude od ledna 2022 pokracovat u Image. Cesky vydal BBart predchozi casti.
maco: Jo jo, odpověděl.
Ter. A odpovedal si mu? :)
Tak toto by som nečakal

Ďakujem Seneke :)
Hlavne to pôsobí extrémne nepohodle
To je vespod přidělaný, nebo se to houpe?
Fort: Hele, bez urážky, ale požadovat logiku od Egmontu fakt nemůžeš.
Já upřímně ani nevěděl že je to na vic dílů, mám to v aj komplet v jedné knize, není to ani špalek. Takže celkově je to na dvě tři knihy? Velká škoda, tohle je věc co se musí číst komplet najednou a ne po dílech
Zvláštní proč to nevydají komplet, takhle lidi koupí první díl a jen někteří druhý. Mohli lidem prodat o Vánocích dva díly najednou.
Fimi: Díky za info, tak do toho půjdu, snad to vydají komplet.
Maara: Má to 2 díly, tak bych to tak černě neviděl.
Tak to mám obavy, že to nedovyjde, jak u Egmontu zvykem.
Tak jestli to chápu dobře, tak ten Solanin bude na víc knih a ne souborně, škoda...
Solanin je od autora Punpuna, je to dospělejší věc. Mohu jen doporučit. Celkem depresivní manga, rozhodně to mání žádný Gantz, Titáni, FMA nebo OPM. já to mám v jedné knize, předpokládám že to takhle vydá i Egmont
Na stránkách Albatrosu jsem teď narazil, že Egmont bude vydávat mangu Solanin. Zná to někdo?
Kapis: Proc bysme delali ostravske setkani v Havirove? :-D Taky by me zajimalo, jak dosli k tomu nazvu.
https://www.facebook.com/pages/category/Pub/Hosp%C5%AFdka-Komiks-108720497659047/

Kaluž: tam byste měli udělat další "ostravské" komiks setkání;)
Zdravím, na instagramovém profilu instageek_cz právě probíhá soutěž o novinku z řady Legendy DC Batman: Černé zrcadlo. Tak když budete chtít zkusit štěstí, dejte follow a zúčastněte se, díky!:)
Taky badatelsky dotaz -- bol niekto vo VDO Vidnava v rokoch 1990, 1991, 1992?