DOTISKY FORTNITE!!
05.05. 2021
Cca 25. 5. by měl být k dispozici dotisk jedničky Fortnite, a za 14 dní poté i dvojky, takže pokud jste tato čísla u nás sháněli / sháníte, vydržte, budou, a skoro určitě jich bude dost!
Dobrý den, je tu, prosím někdo, kdo má službu Watchmen na komiksbazar.cz? A byl by té dobroty, ze by mi poslal pozvánku k e-mailu adonis@centrum.cz? Děkuji moc předem
Jo, elektronický komiks s audiem, ať už zvuky okolí nebo hlasů postav, a s videem, ať už rozpohybovane scény nebo moznost 3D rotace například v bitce. Toje můj sen. Snad se ho někdy doziju.
Seneke: to je velká škoda..elektronicky to bylo super. Byly tam zvukové efekty, hudba, podle toho na jakých panelech zrovna člověk byl..papírová kniha bude asi ok, ale tomuhle se to nevyrovná.
Jinak chapu myslenku/formu ve stylu, kdy se v Sony snazili s Uncharted komiks. Tehdy jsem to na ps3 zkousel, ale nebavilo me u konzole koukat na komiks misto hrani :D https://www.youtube.com/watch?v=doJ22VCEdxE
Roky propagaci? Ctu o tom poprve, ale jak rika Walome, ziju ve sve oldschool bubline (i kdyz comixology i discord pouzivam!). Ted koukam, co to je za aplikaci/platformu, abych treba zkusil prvni dil. "Network connection error" a podle hodnoceni na google play asi nejsem sam. Cetl to nekdo?
To je masakr. Roky propagaci a lidi ani neznaj tvoji vlajkovou lod revolucniho zpusobu jak delat 'comics', ze nakonec to musis vydat v tom zastaralym formatu. To sou konce...
Pavel75 Speciální kombo pro každého kdo se chce naprosto ponořit do světa Nanits Chronicles. Balíček obsahuje kromě 400 stránkového komiksu i speciální 100 stránkový designový artbook, který detailně popisuje tvorbu postav, prostředí, techniky, zbraní, ale i oblečení, které má možnost čtenář v komiksu spatřit. Správna volba pro komiksové nadšence.
Pozor! Artbook vychází pouze v limitované (1000 ks) ručně číslované edici, které se znovu nebude opakovat.
Taky jsem vzal limitku s artbookem. Četl jsem jen první sešit a vypadá to dobře. Mají to dobře vymyšlené jako e-komiks. Zaujalo mě to, ale bližší podrobnosti nevím. Každopádně leap of faith je na místě.
Future-Death: já vzal taky s art bookem, za 600,- se to už vyplatí, jinak bude cena kolem litříku. Akorát mám strašně nepřečtených komiksů z poslední doby, tak snad se k tomu dostanu co nejdříve, až to vyjde :) V poslední době toho vyšlo nějak moc.
Ted jsem si koupil nelimitku (a jeste dlouho mne bude mrzet ze nemam tu s draco) a prekvapilo mne jaky poctivy kus knihy to za tu cenu je. Az se mi tomu nechce verit.
Zopakování akce ČTYŘLÍSTEK - První půlstoletí v Třeskoprskách + KOMPLET 10 GRAFICKÝCH LISTŮ podepsaných Němečkem za 2k. Ze 199 kusů aktuálně již pouze 84..
Pokial to bude, tak ako spominate, podmienene vratenim určitého poctu kusov, aby to poisťovňa preplatila a urobil sa novy tisk, bolo by rozumne u vydavatela urobit si prieskum, ci to vráti potrebný počet ludi.
Ja by som si chcel nechat pôvodný ktory uz mam s chybou, ale zároveň by som chcel aj novu verziu bez chybi ktorú by som si bol ochotny zaplatit. Mohli by ponúknuť aj takúto moznost.
Dinik: V tom "podstatě cokoliv" se skrývá i možnost, že to nakonec vyjde v pořádku a v tom nově avizovaném termínu. Naděje tedy žije! :-D Stejně tak žije naděje pro další zápletku. (Nejsem hejtr, jen si dělám škodolibou prču.)
SSS - presne tak, u tohohle vydavatele se muze stat v podstate cokoliv. A opravdu muze byt dany povinny pocet vracenych vytisku jako podminka noveho tisku a uhrady pojistovnou. Hawwwran a i dalsi s tim nebudou mit problem to poslat zpet, stejne tak bude i dost lidi, co to nebudou chtit posilat. A opravdu tech par prohozenych stran v bonusech stoji za to riziko? Muj nazor je, ze nestoji.