Autor profilů autorů nestíhá, jelikož si ten kretén nabral tři prdele dalších projektů a ke svému překvapení zjistil, že den má fakt jenom 24 hodin. Navíc mu dokončování věcí dělá kapku problém.
Sv1hl1k: Jak říká Norri, jestli máš info, tak sem s ním.
Sv1hl1k: to je bohuzel takovy nesvar spolecny pro drtivou vetsinu autorskych profilu, bohuzel nejsou lidi, co by se o ne starali. Obcas to nekdo zkusi, udela jich par, a pak odpadne.
Nová verze comicsdb je výborná. Odvedl jsi dobrou práci, Zacku. Líbí se mi i jak reaguješ na podněty ostatních. Přispěl jsem tedy drobnou částkou na provoz, ať máš na cigára. ;)
Napadlo mě udělat zvláštní fórum či nějakou rubriku kde by byli drby nebo prostě novinky aby jsem se dozvěděl hlavně přes komiksovou databázi že umel albert uderzo (bohužel) a ne přes jiné stránky
Zack, GWB, radek:
v mojom prípade to spôsobil “palec hore”,
ale ďakujem za objasnenie, nebudem tu v komentoch emoji používať ;o) Len som na to chcel poukázať, kedže zatiaľ sa mi to nestalo. Keď, tak sa namiesto emoji zobrazili rôzne neštandardné znaky.
Ale dik za ty dva retezce, hazu si to k tomu bugu a mrknu na to, kterej z tech znaku to kurvi, asi mozna tusim, kterou cast sanace to neprezije, nwkdy na to mrknu, spis ze sem zvedavej.
Zack: no to bylo zkoušení emoji tak napůl. spíš byl hloupej nápad začínat větu s emoji... :)
jinak mi přijde, že spíš jako by to nějaké emoji zvládalo a nějaké ne. klasické zkopírované srdíčko, které se v requestu posílá jako "commentText=%E2%9D%A4%EF%B8%8F" to zobrazí, ale třeba kapky potu "commentText=%F0%9F%92%A6" ne.
Gwb: to chapu, jen jak nevim presne ten retezec, tak netusim, kde to mizi, ony ruzny emoji klavesnice to vladaj ruzne, normalni copy paste nefunguje, ale treba html entity fungujou v pohode 🤮