Hawwwwran víš co si kup? Začínají letos vycházet Complete Collection Avengers od Hickmana. Omnibusy jsou vyprodané
Takhle krásně dostaneš jeho run i se vším co s tím souvisí, já si na ty Complete Collection zvykl a vyhovují mi, mám takhle Annihilation, Nova sága, F4od hickmana, Green lanterna a další
Sbírám figurky a tohle bych si nekoupil teda... hlavu si možná koupim až bude a hodim si jí do knihovny :D naštěstí je jako první ale za ty prachy mít 60 cm panáka kterýho nemam pomalu kam dát ne díky. Mam předobjednávku na Iron Mana z Endgame od Hot Toys a to je jinej lvl i s obličejem RDJ.
Hawwwran: Jo, helma je samostatné číslo, akorát na stáncích bude až v srpnu. Ano svítí.
Tyfus: Ne, komiks k tomu není, je to takový tenčí časopis (sešité 4 listy A3, lom na A4), kde je hlavně návod k sestavení a nějaká ta omáčko o historii až po součastnost. V tomto případě se to motá kolem Iron Mana (vznik, film, ukázky, obrázky), prostě taková mini encyklopedie. Pokud chceš, nafotím první 2 čísla co mám.
Fimi: Jak vychází ty sošky za 250 v trafice například tak ted vychazi Iron Man skladacka. Ale aby se to mohlo prodavat v trafice tak u toho musi byt nejaky letacek, jakoze "komiks".
Hawwwran: Helma je myslím za 39,- :)
Je/bude nová trafiková kolekce, kde si skládáš figurku Iron Mana, budu dělat video na první číslo. Podle všeho by měl být v přiloženým časopisu i komiks, což je fajn.
Víc infa - http://bit.ly/ironman-bubliny Pokud by někdo objednával předplatné, tak s promokodem IRONMANPRO je dárek zdarma
hawwwwran: ještě mě napadá Black Magick, máš něco z toho, co jsem ti vše vypsal? předpokládám, že věci jako East of West, Lazarus, Black Science, Deadly Class, Invincible, Walking dead, Saga, Paper girls, Wicked and Divine, už máš...
@TheMan: je jasny ze postovne se jim nekde zaplatit musi, ale BD sleduju dlouho (ostatni vi jak) a garantuju ze tak jednoduche to neni. Napriklad predobjednavky jsou vzdy nejlevnejsi koupit z CZ. U ostatnich knih je to hodne ruzne. Nekdy je to nejlevnejsi z kanady, jindy z US nebo UK. Zaroven se to hodne meni v case u kazde knihy.
Namátkou:
Invisible Kingdom volume 1
CZ: 363kč
CN: 567kč
UK: 377kč
US: 441kč
Na bookdepository zadne britske, ceske atd. ceny nejsou, ceny jsou jednotne. Lisi se postovne, ktere se automaticky zapocitava do ceny a cena se zobrazuje podle lokace. Jejich tzv. free delivery je chytry marketingovy tah, na ktery jim spousta lidi skace.
Sixth gun, Animosity, teď mají znovu deluxky Black science jak vyšla třetí nedávno, kup deluxky Manhattan project, Oblivion song teď vyjde, Sheriff of Babylon, Black road, Injection, Global Frequency, DMZ kompendium, Outcast deluxe, vyjde Royal city v deluxe ještě.. Immortal Hulk v deluxe teď vyjde dvojka, Thor deluxe teď vyjde další
(kdyby nekdo nevedel, web bookdepository ukazuje v ruznych statech ruzne ceny).
Co chci objednat z bookdepo? Po dlouhe dobe se jejich web spletl a mysli si ze jsem v britanii. Muzu objednat na britske ceny. Vse co sleduju je ale v cr zrovna levnejsi. Napada vas co bych jeste mohl chtit?
Tak přepravní společnosti jsou přetížené. Brácha dělá u PPL a říkal, že za poslední měsíc a půl mají každý den víc zásilek než měli na vánoce, prý fakt peklo.
Tak to vypadá, že kromě HitHitu a Startovače se nám tu zaběhl další crowdfundingový portál zaměřený čistě na knihy. Já je sleduji od začátku a ty? Komiks tam je teprve druhý v nabídce, první byly Laydeez do comics http://pointa.cz/project/a064d365-3189-11ea-8c8f-001dd8b72061