Uzumaki je Spirála, Tomie je další Itova přehlídka hnusu a brutality, Blade of Immortal je samurajský epos podobný Vagabondu a Jojo je šíleně dlouhá manga
Tak jsem dnes zjistil, že příští měsíc vyjde první číslo Lady Baltimore od Mignoly. Má zvědavost mě donutila si to objednat, tak uvidíme co z toho bude.
Hawwwwran letos vyjde ještě druhá deluxka Animosity. Jsem na to hodně zvědav. Hlavně taky poslední Black science deluxa a bude to komplet... Teď jsou v akci deluxky Ságy. Zkus Outcast od Kirkmana, jsou už tři deluxky a letos vyjde i jeho Oblivion song. Také letos bude deluxka Royal Family od Lemira
No ja vim, oni jsou prave hrozne slusny a poprve to poslali znova a podruhy vratili prachy, ale je blby je furt otravovat, kdyz to evidentne neprijde napoprve skoro nikdy. Mam pocit, ze za to nemuzou oni. Jakmile jde o neco drazsiho pres tisicovku, tak mam smulu. Z Books etc mi taky dorazila jen vetsi zasilka, co ale sla pres gls a mala, co poslali normalne, zmizela. Stejny pripad. Penize vratili, ale nekdo to asi stopil.
SNUFKIN: já už tohle řešil taky několikrát, někdy byl problém v tom, že jsem to platil přes Paypal, jindy se to zašantročilo po cestě, jednou mi mou zásilku nechtěla předa pošta :D prostě z Bookdepo se člověk nikdy nenudí ... ale zatím vždycky jsem se dostal k tomu co jsem si objednal :)
No ja vim, ale uz jsem to tak dvakrat resil a je mi trapny jim psat potreti, kdyz uz mi toho vic nedojde, nez dojde. Mozna nekdo na nasi poste miluje komiksy, tak to otaci, jinak fakt nevim :) Myslel jsem, jestli to neni kvuli viru, ale evidentne ne :/
Muzu se zeptat, jak vam ted chodi knizky z Bookdepository? Mne vubec. Uz asi ctvrta v rade mesic nic. Ale mozna mi jen sousedka bere listky ze schranky...
Znám, mám výhledově někdy v plánu :) ale je toho teď hodně a já nestíhám, takže uvidíme kdy se k tomu dostanu. Z 3in1 mám doma aktuálně první dvě knihy InuYashy :)
Fimi: Na Pluto ani ne, já už ho mám doma komplet a jedna kniha vyšla cca na 200,-, teď se pohybují od 235,- nahoru. Doufám, že se ti bude Bleach líbit :)
Fry tak mi to nedalo a už mám čtyři deluxky Berserka a objednaný. Prv i dva Bleache 3in1...dám na tebe.. Mimochodem na bleach 3in1, pluto ale hlavně vagabond a monster jsou velké akce na BD...
To je úplně běžné u spousty e-shopů. Proto nemá cenu vyšilovat, jak je něco dva týdny po vydání OOP. Ono se to naskladním :). Teď je to navíc kvůli koroně ještě složitější.
Ja jsem si cely v jednom objednal jeste pred vydanim. Od vydani je na Bookdepu vedeny jako nedostupny. Ma ISBN, ale nikdy nevyjde. Zjevne se rozhodli to vydat ve dvou kusech. Pochybuju ze by to u nas slonvydat dohromady. Druha cast navic jeste nevysla.
Milo_Harwey: To je přece zásadní informace, ne. :D
Mimochodem, když si tam na účet zaznamenáváš shlédnuté anime a přečtenou mangu, tak ti to i spočítá, kolik dní si u toho strávil. To je potom solidní psycho.