Filmový a hudební klub Diskuze o hudbě, filmech, TV.

No zkouším už všechno, ale z toho youtube music jsem silně zmatený. To míchá videa s hudbou dohromady a výsledek je otřesný :/
Asi nakonec skončím taky v klanu Spotify příznivců a bude klid :D
GWB: U free verze Spotify ti budou skákat do poslechu reklamy ... ze začátku se to dá, ale je to docela otravný, navíc si nemůžeš stahovat hudbu do mobilu, abys ji mohl poslouchat když si online. Já jsem měl free verzi jenom chvilku, takže to nemám tak ošahané, ale určitě doporučuji tu placenou, u této apky se to určitě vyplatí.
Draco vysoký s bradou je Ben Affleck.. Zkus toto, vytvořís si casting, synopsy, obsazení nejen rolí, http://www.mycast.io/stories/new

Zde můj profil a moje synopse a castingy http://www.mycast.io/profiles/28167/username/ratemus/stories
Fimi: Naaah, Cumberbatch jako Sandman i vypadá i se umí pohybovat... Jej, pojďme si vytvořit ideální casting :D Osud by mohl být Michael Fassbender! Nebo kdokoliv vysoký s pěknou bradou, že :D
No, jako herec by byl fajn i Joseph Gordon levit který se snaží o tu roli už roky a fanarty vypadají skvěle.. Ale ano Cumberbitch má úžasný hlas, viz Šmak, Šerchán
Fimi: Nejlepší Morpheus by byl Benedict Cumberbach. Ať jen hlas nebo i jako herec...
New mutants nakonec budou v kinech 28.8.
Slyšeli jste nové album od Red? Líbí?
Já si zrovna včera koupil nový mobil a zrovna jsem si na něj nainstaloval Spotify - zjistil jsem, že jde převádět moje nadupané youtube playlisty do spotify knihovny, což je skvělý... zatím jsem to udělal se dvěma playlisty, což je cca 600 songů. Až mi to řekne, že už nemůžu, dám vědět:))

Jo a mám free verzi - nevíte někdo, co to přesně pro mě znamená a jaký je rozdíl mezi premium verzí? Díky.
nevim zda se to dělá běžně...možná to je něco jako animovaný seriál Inhumans
@Fimi: Dělají audoknihu komiksu? Audiokomiks? To se vážně dělá běžně?
Ok, tak dneska už jsem to tady zaplevelil dost, tak poslední skromný dotaz... má někdo službu SoundCloud? Pokud jo, prosím o zhodnocení, děkuji :)
Ha, tak Google ve vyhledávači na sebe prásknul, že ten limit oblíbených songů má taky, ale je 50 tisíc... to mě čerti berou. Člověk si to platí a oni se budou furt cukat s nějakými limity.
Já si těďka našel, že Spotify má tento limit ale 10 tisíc, pak taky šlus.
A druhý dotaz: Má Spotify nebo Yutube Music možnost stahovat i v lepším formátu jak MP3?
Deezer jsem měl, protože měl i Flac kompresy (za příplatek samozřejmě).
U youtube music si niceho takoveho nejsem vedom. Dost pochybuju ze ma limit. Ze bych pak u pisnicky nemohl dat like? To je jak kdyby FB limitoval likes. Divne.
Než přijde na obrazovky live-action verze, seriálu Sandman od Netflixu, 15. července Netflix vydá audio vydání prvních tří volumeů Sandmana (Preludes & Nocturnes, The Doll’s House and Dream Country).

Právě bylo oznámeno obsazení dabérů hlavních postav:
Neil Gaiman = vypravěč
Taron Egerton = John Constantine
James McAvoy = Morpheus
Riz Ahmed = Corinthian
Andy Serkis = Matthew the Raven
Kat Dennings = Death
Michael Sheen = Lucifer
Samantha Morton = Urania Blackwell
Bebe Neuwirth = Siamese Cat

Další novinka
Netflix oznámil adaptaci Sweet tooth, bude to seriál a pod produkcí Roberta Downey Jr.
Google Music konci a Youtube Music bude mit snad limit jen na pocet uploadnutych vlastnich songu, ne na fav listech.
Ahojte, vím, že to není moc komiksové, ale bavili jsme se tu o tom, tak se zeptám... Mám Deezer na poslech hudby a je tu omezení na pouze 2000 songů, pak šlus, víc oblíbených songů mít nemůžete. Je to na prd, protože z oblíbené hudby se pak odvíjí náhodný poslech. Deezer argumentuje, že oblíbenou hudbu si lidé stahují do mobilů offline a děláto prý nějaký problém, proto ten limit.
Takže otázka: Je toto omezení ve Spotify, Google Music nebo jiné službě, kterou používají dělá taky?
Amorphis jsou fajn, ale to nové jsem ještě neměl čas si poslechnout.
Je to tu, noví Testament jsou ke stažení.....mimochodem co říkáte na nové Amorphis?
Pokud máš rád styl In flames, zkus Soilwork, Poslední album 2019 je výborné, mohl by se líbit i Pain
Antman jednička byla super. :) Dvojka průměr, objeveni antmana jinde je fajn, ale někdy ten humor už začíná být nuceny ;)
Gwb seria ant mana je neskutečně pohodová, taková odpočinková série s nulovýmy ambicemi trhniut miliardy a být nějak trhák.. Proto mám ant amana rád, dvojka je sice slabší ale jsou tam také výborné prvky. V civil war je chvíli a pak má důležitou velkou roli v Endgame no a 2022 bude trojka
V karanténě dokoukávám filmové resty z Marvelu a DC... teď jsem viděl Ant-mana a je to překvapivě strašně roztomilej film, proč jste mi to někdo neřekl?!:))
jo to teda mám, protože máme se ženou lístky na Brutal, dnes potvrdili Leprous, včera Abbath...sakra, doufám, že to jako bude, když už tam má být i Mercyfull Fate s Kingem Diamondem
Franta z Čokolády: In Flames jen staré věci, novinky jsou mimo mě.
Fimi: Mercenary je fajn, pokud to jsou ti, co byly i jednou na Masteru. A taky máš strach, že toto léto ty fesťáky, ať už Master, Brutal nebo jiné, asi vůbec nebudou?
Zack: Jo ten Vitalism - Causa (2015) je fakt hnus :)
Fimi: Já si hudbu kupoval digitálně, ale pak jsem si spočítal přes bankovnictví kolik jsem Google dal za ty alba a přešel jsem rychle na předplacenou službu, bo ten cenový rozdíl byl velký :D Ale kvůli kvalitě a hlavně hledání a přehlednosti jsem nakonec skončil u Deezeru. Maj i české věci, mají novinky a ta kvalita proti mp3 se dá u některých songů poznat.
Fimi:Znám Godsmack,toho mám naposlouchanýho jen trochu,ale i z toho mála můžu říct,že dobrý.
Znám pak Seether,ale od těch jsem si zatím poslech jen 2 písně,takže nemůžu říct.
Shinedown je za mě taky dobrá kapela,i když poslední album je víc popový,i tak furt to nepatří do hnoje a i ty se mi líbí
A nevěděl jsem,že zpěvák z Dream Theater dělá i sólo,tak na to pak mrknu :D.
Ostatní kapely neznám,takže i na ty se podívám.
Franta a znas Mercenary, Unearth, godsmack, Seether, Shinedown, Sylosis, sólový Jamese Labriea (zpěvák Dream Theater), High on fire, nebo Down?
Taky snesu In Flames. HU maj super sound, ale vsechno zni stejne, skoda toho potencialu. Zbytek bud neznam nebo mi neutkvel :)
In flames jsou skvělí, poslouchám je pravidelně, vůbec mi nevadí jejich odklon od původního stylu, živě jsou úžasní. Trivium jsou fajn, ale poslední dvě alba mi úplně unikly a neznám. Živě jsou taky dobrý. Whitechapel živě skvělí ale alba neznám, jen jsem je viděl. Deftones jsou fajn ale neposlouchám je, HU a angke... Neznám

Hollywood undead neznám a Linkin park jen první dvě alba zbytek hnůj.
Zack:Co se týče Periphery,tak jako že s tebou víceméně souhlasím,no téměř.

Jinak pro ostatní:Jaký máte názory na tyhle kapely:
Trivium,In Flames, Whitechapel, Deftones ,Angelmaker a The HU.
No a taky bych chtěl znát váš názor na Hollywood Undead a Linkin park,nejsou to metalové kapely,ale zase jedná se o můj guilty pleasure :D
No dobrá až někdy budu mít chvilku a vzpomenu si
Fimi: Nebraň se tak tomu všemu. Změna je život, prostě to zkus ... když se ti to nebude líbit tak to můžeš kdykoliv zrušit. Ten měsíc zdarma by ti měl ukázat jestli je to pro tebe nebo ne.

karl: Úplně stejně jako všude jinde - jméno, přezdívka, příjmení - v tomto pořadí :)
Jak píše Fry, i mě to hudebně změnilo život. Neskutečně mi to ulehčilo práci, poslouchám staré pecky a objevuji neustále něco nového co mám rád a ani jsem o tom nevěděl. Ty peníze za to jsou skoro až směšné. Mimochodem jaké tam máte nicky?
No, dobrá.. Možná někdy... Asi jako Beach, je to skvělý ale nějak mě to neláká ale možná to zkusím
Fimi: Protoze a) uz ses dost starej na to, abys hudbu nestahoval, b) je to pohodlny. Napises jmeno, hodim to jmeno do apky, dam play a vic neresim. Za 150 mesicne vubec neni co resit. Zkus to, vetsina podobnych sluzeb ma aspon mesic zdarma.
Vitalism miluju, to je skutečně neskutečný masakr... Já mám ještě rád Gorod a Beyond creation a Allegaeon. Osmiatrunne kytary, sestistrunne basy... Je to onanie ale blije se tam..

Hele, třeba na to někdy nastoupím. Co by se mi mohlo líbit a podobné věci mi ukazuje YT když něco poslouchám. Kupují pravidelně spark kde mám přehled o svých oblíbených interpretevh a že jich je i stovky... Někdy na to asi narazim ale zatím mi vyhovuje co mám a už vůbec nechci poslouchat hudbu za peníz i když malý.. Proč platit když si můžu dát oblíbenou věc do tlf, udělat si výběr oblíbených kapel a dát to do souboru... Asi jsem konzerva

Mimochodem Rivers of Nihil, úžasný Technicky death a do toho saxofon
Btw posloucham ted Vitalism - Causa (2015) a teda jak se tu mluvilo o ty kytarovy onanii, tak tohle mi teda ocakalo cely oblicej, ale je to super, specialne ty rozdrceny beaty prechazejici plynule do jazzicku jsou mnam :] Ale Darkerovi z toho praskne podelne... :]
Fimi: Si to klidne predstav, ze si stahnes "vsechny" alba do TV, PC, tlf a jen v tom v prehledny aplikaci hledas a poustis, na co mas zrovna chut. Plus u toho mas roboty, co sleduji, jak a co posloucha zbytek miliard lidi a umi ti udelat playlist toho, co by te mohlo zajimat na zaklade toho, co zrovna poslouchas. A tam se ty sluzby dneska jedine lisi, Spotify mi nerozumel, nutil mi hitovky a ja spis hledam okrajovky, neco noveho, zajimaveho, tak jsem zkusil jine sluzby a Google Music mi rozumi nejlip. Plus samozrejme mas album v mobilu hned jak vyjde a jeste te robot upozorni na nova alba, ktera by se ti mohli libit podle toho, co poslouchas. Jak pise Fry, me to hudebne osvobodilo (a hlavne pomohlo strasne rozsirit obzor) asi zhruba stejne jako ComiXology v comicsu.

Fry: staci aby Disney koupil Netflix a je vymalovano :]
Fimi: Spotify je současná budoucnost hudby ... je to jedna z aplikací u které s hrdostí prohlašuji, že mi změnila život. Za malý peníz poslouchám měsíčně tuny hudby, ale hlavně nemusím nikde nic stahovat, hledat a podobné kraviny, které mě když jsem chodil ještě před asi miliardou let na ZŠ neskutečně otravovaly. Spotify je nutnost!
Snad jednou vznikne podobná aplikace i na filmy a seriály, která by sjednotila všechny streamovací kanály do jednoho balíčku ...
Já jedu klasiku, stáhnu si album, nejlépe celou diskografii a dám si to do TV, PC, tlf a jedu to... Ty věci jako ITunes, Spotify a co píšeš, vůbec nevím která bije a co to je služby
Red je klasika, na poslech si to primo nepustim, ale jsem si jisty, ze nekolik songu v oblibenych bude. Ja jedu muziku pred Google Music, takze to uz musi byt, abych si stahl primo album (shodou okolnosti, treba Animals ted mam v offlinu a docela to jedu), jinak jedu spis random radia odvozenych z nejakyho stylu, co se mi zrovna hodi do nalady/prace.
Za k to jsem rád že líbí.. A co ti Red líbí? Výborný zvuk mají Rings of Saturn ale to by se ti nelíbilo, tam se blije až na půdu
Franta: Mne na Periphery fascinuje, ze maj relativne dobry prog tracky a mezitim naprosty utahany uknourany sracky, ze by se za ne stydel i Nickelback. Bulb delal i na Deus Exu, hodne slusny sound, toho muzu daleko vic.

Fimi: ok, Animals As Leaders ti uznam :) A ted jsem pustil Vitalism a jo, to pude, dik za tip.
Pokud máte rádi instrumenty, doporučuji Animal as leaders nebo Vitalism.. Já upřímně očekávám nové Testament a Lamb of God... Teď jedu nové Death Angel, Sylosis, Annihilator a Amorphis... Za loňský rok vyhráli noví Opeth...
Ale jo,periphery je fajn kapela, kdyžtak si zacku najdi i samotného kytaristu kapely,Misha "Bulb" Mansoor,ten dělá jen samostatné instrumenty a dokonce se jeden z jeho tracků dostal i do videohry Destiny.(Ten fakt tady zmiňuju jen tak,když jsi sem poslal BFG Division :) )
Možná by se vám líbila kapela Red nebo Peripherry