Vyzná se tady někdo v Tintinově dobrodružství? Jedna epizoda se jmenuje případ fosfatus, existuje i komiks, který je třeba jenom jinak pojmenovaný nebo vůbec není?
Tragickomicky... Myslel jsem, že si děláš prdel,ale fakt , že jo... S cílem zvýšit zájem a tržby. Nejspíš pro neznalce komiksu tam hodili Harley. Nemyslím si, že by to na věci cokoliv změnilo ;)
Nelíbí se mi, že tvůrci rozbijí původní promyšlený koncept, jen aby to bylo "zajímavější". Už to, že se dají měnit podoby na kohokoliv, je dost vybočení oproti komiksu. Bojím se, že narušili logiku děje natolik, že to nakonec neukočírují a bude z toho fraška.
Outsider je super, tam čekám na další díly. To se jim hodně povedlo.
A co říkáš na závěr první série Zámku a Klíče? Pokud jsi ho teda už viděl. A ty přidané klíče, klíč do zrcadel, klíč na změnu podoby (ne jen pohlaví jako v komiksu), to ti nevadilo?
Fimi: já bych to hodnotil totálním průměrem. 5/10 Ten film se po celou dobu snaží odlepit ze země, ale nakonec jen dál jede po runwayi až mu nakonec dojde šťáva.
Doctor Sleep je parádně natočený horor od člověka, který umí pracovat s postavy, atmosférou a příběhem. Režisér moc dobře ví všem je síla, taky nám to ukazuje. Film funguje dobře, a dokáže krásně prodat hororovější momenty. Nejlépe to funguje v dvojprogramu The Shining - Doctor Sleep.
Zaklínač S01 - Nikdy jsem to nehrál. Nečetl jsem žádnou knihu a povídku. Prostě jak se říká jsem nepolíbený jakoukoliv části tohoto fenoménu. A možná to je důvod proč mě to tolik sedlo. Seriál jsem si i jako neznalec dost užil. Atmosféra byla skvělá, postavy jsem si oblíbil a užil si jejich příběhy. A potenciál do budoucna to má na 100%. Největší problém je podle mě nechronologické vyprávěni(vyžaduje to pozornost) a pak politická a geografická situace. Pořad jsem tápal kam postavy jdou a kde byly, jak je co daleko atd. Nejsou moc dobře popsány vztahy mezi králi, kolik je tam království atd. Nicméně jsem spokojený a docela rád bych si přečetl nějakou povídku, knížku a nebo zkusil hru než bude za rok a půl druhá řada. 8/10
Tak mám za sebou zatím dvě epizody Zaklínače a jsem velmi spokojen. Ten svět je z toho skvěle cítit a má to dobrou atmosféru. Postavy jsou představovány hezky postupně a nenásilně. Jsem zvědavý na další díly. Tenhle seroš pravděpodobně sjedu rychle.