Fry: Jasný - sranda :)
Sýr máme tedy všichni nacvičeno a 16Mpx foťák (víc poladíme) na jedny a ty samé „stálé obličeje“ snad stačí a začnem hned … než zas budeme zmoženi...
K domácímu úkolu jsem se nedostal a asi nedostanu.
Pravidelný slez ostravských čtenářů obrázkových knížek. Pokud se vám teď vybavila Honzíkova cesta nebo Děti z Bullerbynu, jste tady špatně a nebo moc brzo. Říkají-li vám však něco jména Azzarello, Ellis, Gaiman, Kirkman, Moore, Aaron, Ennis, Mignola, Lemire, Millar či Vaughan, jste na správné adrese (a pokud ne, tak to určitě napravíme). Debaty nad autory a jejich díly, rozbory, grafy, světelné tužky a "povinná" četba. Přijďte mezi nás, nekoušeme. A když už, tak jenom trošku ;)
"Povinná četba" SUPER SPELLSWORD SÁGA: LEGENDA O NEKONEČNU
Nikkarin
Ostravské Bubliny se svým oblíbeným pořadem tentokrát hostují v Olomouci! Při příležitosti vydání Nikkarinova nového komiksu jsme se rozhodli navštívit autora přímo v jeho domovině (nikdo nás nezval, prostě jsme se vetřeli) a poklábosit o jeho životě a díle. Vyrážíme v neděli 10. listopadu vlakem ze Svinova, předběžně plánujeme oběd, pivínko a pokec v mistrově oblíbené putyce. Návrat pak v odpoledních hodinách.
Povinná výbava: výtisk Super Spellsword Ságy k případnému zprznění malůvkou či podpisem.
O víkendu byl v Barceloně shodou okolností kromě mě i Mangacon. Ten už asi nestihnete, ale máte-li do konce roku do katalonské metropole ještě cestu a jste zároveň fanoušci mangy, nesmutněte. V Museu Nacional d’Art de Catalunya má svou menší výstavu Osamu Tezuka. Pár vystavených stránek mi sice vyspoilovalo Zprávu o Adolfovi, kterou jsem ještě nečetl, ale už jsem to stejně zapomněl.
seneke: Já bych šel jinam, moc mě to tam neoslovilo :/
Co takhle zajít do toho Vinohradského pivovaru - http://www.vinohradskypivovar.cz/ , kousek od Flory
Nechce si jít se mnou někdo zasoutěžit? Multiverzum pořádá ve středu nějaký komiksový kvíz, popletek za účast je 50,- a vypadá to, že tam skoro nikdo nebude, takže šance na výhru je poměrně vysoká. Je to pro jednotlivce, nebo max tým pro 4. Šel by někdo? Nebo máte ve středu večer jiné plány :) http://www.facebook.com/events/386720738879506/
Pravidelný slez ostravských čtenářů obrázkových knížek. Pokud se vám teď vybavila Honzíkova cesta nebo Děti z Bullerbynu, jste tady špatně a nebo moc brzo. Říkají-li vám však něco jména Azzarello, Ellis, Gaiman, Kirkman, Moore, Aaron, Ennis, Mignola, Lemire, Millar či Vaughan, jste na správné adrese (a pokud ne, tak to určitě napravíme). Debaty nad autory a jejich díly, rozbory, grafy, světelné tužky a "povinná" četba. Přijďte mezi nás, nekoušeme. A když už, tak jenom trošku ;)
"Povinná četba" GHOST WORLD / MRTVEJ SVĚT
Daniel Clowes
Tentokrát si Bubliny řízneme Jokerem s Joaquinem Phoenixem. Startujeme tradičně v Minikině od 18:30, projekce filmu začíná ve 21:35. Buďte tam!
hele, já čekám ve frontě na lístek na New Yorkský comic con, včera v noci jsem musela doufat v to, že pouhých sedmnáct lidí vrátí svůj lístek... to je docela velká šance, no ni? Kdybych si vybrala sobotu, musela bych doufat že to udělá 685 lidí :D tak mi držte palce ať mi to vyjde, když já idiot na to přišla tak pozdě.
BTW, uměl by tady někdo doporučit ty nej New Yorkské comicsshopy? Ovšem s tím, že mě neohromuje Marvel ani DC natož Merchandise (i když nějaký obří shop taky ráda navštívím), ale spíš ten underground a jihnu nad nabídkou Fantagraphics.
Příště dost možná dorazí přítelkyně. Jo a jinak jako host by stačil třeba Jeff Lemire. Napište mu někdo co dělá v listopadu a co si musí povinně přečíst.