Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Asi strelim ten Batman Damned, sice to dnes ohlásili crew na fb ale pokud by to někdo v originále chtěl.. 400 Kč můžete si to podepsat v únoru Azzarellem na conu a
Fimi: Já mám dojem že jsem vyblokovala pokoj na to datum...
Pořád sháním přespání... Nějak se nedaří
Zamluveno, budu tam uz od pul seste.
Je asi 40% sance ze v patek rano pojedu do Rakouska, ale pokud ne, tak bych se stavil, pokud teda neni nikdo proti.
Já jsem spíš na konci komiksové dráhy , minimálně v polovině , ale trochu mě láká přijet , většinou ale vím jakž takž týden dopředu jaký budu mít program a s bídou si pamatuju co jsem četl minulý měsic a introvert asi někdy jsem , minimálně tak do třetího piva . Jsou tam tedy ještě nějaké židle volné ?
DR: Vůbec neva, pokud není vyloženě introvert :D
Haww: Za mě v pohodě :)
Jestli tam budes od sesti, tak si to zamluv od sesti :]
Fry: Tak to napiš do toho popisu, ať v tom lidi nemají bordel.
Nene, na Petřinách, restaurace Nad Alejí
Fry: Jasný - sranda :)
Sýr máme tedy všichni nacvičeno a 16Mpx foťák (víc poladíme) na jedny a ty samé „stálé obličeje“ snad stačí a začnem hned … než zas budeme zmoženi...
K domácímu úkolu jsem se nedostal a asi nedostanu.
komik.sx: To bylo řečeno s nadsázkou :) bych si nedovolil tě urazit :(
Fry: Jsem se urazil :)

A PŘIJDU!
Hlavně by to měl fotit někdo kdo má ostřejší foťák :)
To abych to tam mozna zamluvil, coz?
ale tentokrát se už při focení budeme usmívat
já taky dojdu! jaktože tu nejsu psaná?
OLOMOUCKÉ BUBLINY #56

Pravidelný slez ostravských čtenářů obrázkových knížek. Pokud se vám teď vybavila Honzíkova cesta nebo Děti z Bullerbynu, jste tady špatně a nebo moc brzo. Říkají-li vám však něco jména Azzarello, Ellis, Gaiman, Kirkman, Moore, Aaron, Ennis, Mignola, Lemire, Millar či Vaughan, jste na správné adrese (a pokud ne, tak to určitě napravíme). Debaty nad autory a jejich díly, rozbory, grafy, světelné tužky a "povinná" četba. Přijďte mezi nás, nekoušeme. A když už, tak jenom trošku ;)

"Povinná četba"
SUPER SPELLSWORD SÁGA: LEGENDA O NEKONEČNU
Nikkarin

Ostravské Bubliny se svým oblíbeným pořadem tentokrát hostují v Olomouci! Při příležitosti vydání Nikkarinova nového komiksu jsme se rozhodli navštívit autora přímo v jeho domovině (nikdo nás nezval, prostě jsme se vetřeli) a poklábosit o jeho životě a díle. Vyrážíme v neděli 10. listopadu vlakem ze Svinova, předběžně plánujeme oběd, pivínko a pokec v mistrově oblíbené putyce. Návrat pak v odpoledních hodinách.

Povinná výbava: výtisk Super Spellsword Ságy k případnému zprznění malůvkou či podpisem.

Kdy?
neděle 10. listopadu 2019

Kde?
My Meal (Tř. Míru 260/32, Olomouc)

Link na naši skupinu: http://www.facebook.com/groups/ostravske.bubliny/
Link na FB událost: http://www.facebook.com/events/2630450846976808/

O víkendu byl v Barceloně shodou okolností kromě mě i Mangacon. Ten už asi nestihnete, ale máte-li do konce roku do katalonské metropole ještě cestu a jste zároveň fanoušci mangy, nesmutněte. V Museu Nacional d’Art de Catalunya má svou menší výstavu Osamu Tezuka. Pár vystavených stránek mi sice vyspoilovalo Zprávu o Adolfovi, kterou jsem ještě nečetl, ale už jsem to stejně zapomněl.

Tak já nic, jak jsem psal kdysi, do okrajových částí na pivo nechodím:)
Jsem s tou prvni hospodou taky v pohode.
A já to mám blízko donlokálu na prvním srazu ;-)
Mně je to jedno ale taky se mi to líbilo více na prvnim srazu
Za mě nejlepší lokál byl ten, kde jsme měli první sraz. Avšak změnám se nebráním.
seneke: Já bych šel jinam, moc mě to tam neoslovilo :/
Co takhle zajít do toho Vinohradského pivovaru - http://www.vinohradskypivovar.cz/ , kousek od Flory
Draco: To budu na 99% mimo Prahu, spíš bych to viděl na víkend 29. - 30.
Máme už nějaké konkrétní datum? Což 22. nebo 23. Listopadu?
Draco: Protože jsem byl na jinym kvízu - o Polsku vím o něco více než o Marvelu:D
GWB: A japato že jsi s námi ve středu nešel zachraňovat adminskou čest?
Já jsem byl včera na Výletné na jednom pubkvízu a vyhráli jsme! Opravdu platí "víc hlav víc ví".
No jo, příště bych se mohl stavit
Skončili jsme včera s Fryem druzí a naše znalosti Marvelu jsou oboustranně víc než tristní. Pevně doufám, že příště se přidá nějaká platná posila!
To se ke mně a Fryovi nikdo nepřidá?
Fry: Já se do Prahy ve středu nedostanu, takže vynechám.
Nechce si jít se mnou někdo zasoutěžit? Multiverzum pořádá ve středu nějaký komiksový kvíz, popletek za účast je 50,- a vypadá to, že tam skoro nikdo nebude, takže šance na výhru je poměrně vysoká. Je to pro jednotlivce, nebo max tým pro 4. Šel by někdo? Nebo máte ve středu večer jiné plány :)
http://www.facebook.com/events/386720738879506/
Díky, ale bohužel to dnes nedám.
Lenny přijeď, rádi Tě uvidíme :-)
Lenny: Určitě to přehodnoť, budeme rádi ;)