Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Teď koukám, že to byl ten na prvním místě seznamu, co poslal Seneke :).
Já tam byl ve dvou Midtown Comics, na Times Square a pak ještě někde. Je to pěkný, větší, ale žádnej underground.
Zack: "28.9.2019 17:29" - přesně! ........... Zack: "29.9.2019 10:38" - lépe bych to neřekl - :-D
Draco kdybys narazila na X-o manowar deluxe 4, Vem mi ji prosím, zaplatím...
hele, já čekám ve frontě na lístek na New Yorkský comic con, včera v noci jsem musela doufat v to, že pouhých sedmnáct lidí vrátí svůj lístek... to je docela velká šance, no ni? Kdybych si vybrala sobotu, musela bych doufat že to udělá 685 lidí :D tak mi držte palce ať mi to vyjde, když já idiot na to přišla tak pozdě.

BTW, uměl by tady někdo doporučit ty nej New Yorkské comicsshopy? Ovšem s tím, že mě neohromuje Marvel ani DC natož Merchandise (i když nějaký obří shop taky ráda navštívím), ale spíš ten underground a jihnu nad nabídkou Fantagraphics.
seneke: každý týden samozřejmě
Mimochodem, ty srazy budeme dělat po měsíci, nebo je to teď výjimečně takhle za sebou?
Deefha: To určitě Fry ocení. Aspoň nebude nejmladší. :D
Příště dost možná dorazí přítelkyně. Jo a jinak jako host by stačil třeba Jeff Lemire. Napište mu někdo co dělá v listopadu a co si musí povinně přečíst.
Jeste tak dve tri zensky?
karl173: hry se povolujou
Vypadáš tam stejně jak před rokem na Crweconu. Žádná změna.
ted jsem si všiml že na té fotce vypadám tak o 20 kg těžší
Na na příště všichni povinně přečíst Flashpoint !
Komiksový čtenářský klub. Klidně.
Možná bychom měli vymyslet nějaké okruhové témata třeba, nebo zavést povinnou četbu jako Kaluž na Ostravských bublinách :)
No jestli se zas budete bavit o comicsu, tak uz priste nejdu!
Si trochu věřte lidi, je to moderní, všichni vypadáme bááááječně… prostě fotograf byl amatér. Do příště za domácí úkol natrénovat sýýýýýýýýýýýýýr… 
Na příští sraz by to chtělo nějakou reklamu třeba na autobusu, aby nás bylo víc…
A bylo to super, díky všem.
Nefotilo se to víckrát? Tudíž tohle je naše nejlepší fotka? :D Jinak na další setkání se budu těšit, bylo to fajn. :)
Uz jsem nahodil predbezne konec listopadu, to mi prijde tak akorat. Poresime koncem rijna.
To nadseni z nas uplne caka. Priste to chce neco kreativnejsiho, jestli na tom bude nejmenovany iniciator trvat :)
To je tak debilni zvyk fotit v hospode, ale kdyz uz na to doslo...

Včera se mne někdo ptal kolik mam koniksu, tak je to 550ks. Ale snazim se jich mit spis min, nez vic. A stranky spocitane nemam :-)
Nápodobně. PS: kde se pak dá najít ona legendární fotka?
Skvělý sraz.. Díky všem
pozdravuju z postele (nemoc), 80km tam a 80km zpet bych nedal, jsem rad, ze jsem rad. Doufam, ze priste...
Hlavně se připomeňte, pro tři lidi něco beru..
Já beru Black science už nevím pro koho, Deadly Class pro Dr a spirálu pro senekeho... Nejspíš tedy ještě Zatraceneho Batmana... Uvažuji o Thorovi God of Thunder 1
Já beru jen Spirálu pro Fimiho.
Ja si nic nevzal, tak budu jen referovat
Tak dnes to rozjedeme.. Každej vezme s uj oblíbený komiks a budeme referovat... :-D
Vy jste mi nějací nemocní..
Taky mne neco prepadlo, ale zitra uz to pujdu rozchodit do prace
Stále s tím počítám:)
Hele ja mam antibiotika, ale pocitam, ze sedet v hospode me nezatizi o moc vic nez sedet doma :)
Bych jen rád připomněl, že v pátek je ten sraz, nechci pak poslouchat "jé, ono to bylo tenhle pátek?".
Nerds alert!

Hej, to bylo u nás v MKP? Hm. Já už jsem taky fakt nějak mimo.
seneke: Krása ... trošinku lituji že jsem tam nebyl

Ale co mě vždycky pobaví je počítání komiksáků které osobně znám :D takové to find Walda
Video z akce s Talbotem. Objevují se tam i povědomé tváře: http://youtu.be/vZ0lkFCo21Q

Dovolím si vás pozvat k nám do Slaného, kde v budově Slanského muzea bude výstava kreseb Káji Saudka. Podle popisu akce (viz odkaz) má během konání výstavy spatřit světlo světa druhý díl souborného vydání Lipse Tulliana.
http://muzeum.slansko.cz/aktuality/
Asi si nechal věštit od Jolandy -je hodně někde