Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

chyba "Turloghovy otazky"
Zack: nevim, proc otviras zavrene zbytecne tema, ale:
<p>1) pres akresivni ton Turloghovi otazky jsem se prenest snazil, ale pravdepodobne je to prave ta agresivita, ktera me trochu na te otazce matla, protoze to vypadalo, ze Turlogh nenavidi Evropske komiksy (coz me dost prekvapilo) a chce vedet, co se teda Demnogovi libi.
<p>2) Moje hypoteza o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne NENI UTOK. A je myslena vazne.
<p>3) Dik, ted uz asi chapu, jak to Turlogh myslel, mohl to ale lip formulovat...<p>
...pokracujte v plodne diskusi
to Zack: jen pro upresneni u Druuny se nejsme jist, jestli se jedna o evropsky comics..
to Zack: dobra, budiz ti to prano - i za cenu, ze jsem se musel opravdu velmi soustredit, jakpak zni otazka:) a nektere uz jsem zminil nize - takze: Pixy, Kontejner, Thorgal, Sinkl, velmi zajimavy rozjezd s Metabarony a celkove serie Incal (necetl, ale nekdy bych rad), Asterix:), Promena, Druuna -tady si nejsem uplne jist. Co se tyce evropskeho comicsu, tak to asi bude vse, co me ted napada. Jiste jsem jeste na neco zapomel - mimalne veci, ktere se mihly v Arrghu, Zkratu, Potu, Bedemanovi, kde jsou nektere kusy vyborne - tak me hned netahej za ucho.
willis: tys to odborniku vsechno cet nebo si jen honis triko? :) K vyhledavani ... bude lip.
<br><br>
Turlogh: ja se rozcilovat nebudu... uz sem to tu vysvetloval tolikrat, ze jakykoliv dalsi proslovy na toto tema povazuju za zbytecny :)
<br><br>
mara a demnog: panove, bud sem genius nebo nevim, ale ja asi tak nejak chapu, o co Turloghovi jde... kdyz se prenesete pres tu predpojatost zpusobenou lehce agresivnim tonem Turloghovi otazky, tak jeji obsah je opravdu velmi jednoduchy. (a v teto souvislosti nejaky utoky na Slovaky povazuju fakt za ulet, ktery si, maro, asi nemyslel vazne, ze ne?). Takze k otazce... DEmnoGu ... pokud BBArt vydaval sracky (a v tyhle zemi samozrejme vsichni krome vydavatelu vedeli, ze to bude propadak), tak co ty osobne, z evropske tvorby, povazujes za nesracku. Abychom si jako ujasnili tvuj vkus a preference... Doufam, ze je jasne (prosim, soustred se, fakt to zkus), ze jde o tvuj obecny nazor na evropsky comics, bbart nebbart... Uz si rozumime? (a je to tu duplicitne, protoze nerozlisujes cvaknout a kliknout :)
Sakra, jak je mozne, ze je muj vzkaz duplicitne? Hmmmm, tak to zamer nebyl....
to Turlogh: Precetl jsem si peclive posledni rekace na moji nevinou noticku k Willisove negaci fr. alb v Levnych knihach a jsem na tom stejne jako Mara... Nemam tuseni, jakym myslenkovym procesem jsi se k otazce BBArtu a sracek dostal:)
to Turlogh: Precetl jsem si peclive posledni rekace na moji nevinou noticku k Willisove negaci fr. alb v Levnych knihach a jsem na tom stejne jako Mara... Nemam tuseni, jakym myslenkovym procesem jsi se k otazce BBArtu a sracek dostal:)
Haa! Konecne rozumne slovo.
Tak se mi zda, maro, ze se tady naprosto, ale absolutne mijime, proto k tomu reknu uz jenom jedno: Kasli na to! :-)
"Poucte nas, mistre, co z evropske tvorby nejsou prumerne nebo podprumerne sracky" Zadnou zminku o BBartu nevidim. Nebo to myslis tak, ze VSECHNY evropsky komiksy jsou sracky? Pustil bych se do rozboru sve hypotezy o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne, ale to bych Te asi nastval...
Ad vyhledavani: Kvuli tomuhle se sem prijde driv nebo pozdeji rozcilit Zack, takze tohle vysvetlovat nebudu. :-)
to mara a DEmnoG: Ja bych rekl, panove, ze nepochopeni je na vasi strane. :-) Ja jsem prece prece DEmnoGa nenapadl kvuli zadne skupine comicsu, o kterych by rekl to nebo ono. Jenom jsem polozil jednoduchou otazku: Jestli BBart vydaval sracky, CO neni sracka?
má pravdu předsedo! :))
Jinak mám připomínku k vyhledávání. Když zadám třeba Donžon nebo Top Ten, tak mi to hlásí že "nenašel žádný relevantní záznam"což je blbost. Mně osobně to až tak nevadí, protože si najdu komiks třeba podle vydavatele. Ale hlavní funkcí databáze by měla být přehlednost a snadnost vyhledávání pro ty, kteří na nějaký komiks někde narazí náhodně, zaujme je a hledají o něm informace. Těžko budou listovat celou databazí a když jim v rubrice NAJDI nevyjede Top Ten, tak si řeknou že to tu stojí zaprd, což není tak úplně pravda:)))
DEmnog: jo, dvě věci mají docela dobré hodnocení Meteor a Gipsy takže asi nebudou úplně tak špatné a navíc Meteoru vychází už 6 díl, což něco signalizuje.
pro obrance evropskeho comicsu Turlogha & Ogra: Panove, tolik nepochopeni? Mara logickou navaznost pochopil:) Samosebou ze jsem mel namysli francouzska alba z aktualni nabidky Levnych knih. Pokud byste se obtezovali, a vyhledali si na tomto webu Donzon,Troli valky, Nikopol, Ctvrt vteriny na zivot .... zjisti byste, ze od me osubky doslali velmi slusne hodnoceni. A jen co budu mit chvilku, tak nalezite ocenim i serii Meteor, na kterou jsem upozornoval Willise.
DEmnoG: protoze tam je narozdil od sracek naha zenska zejo? :)
proc nekdo vydava komiksy z 70. 80. let v edici NOvy komiks ??? :))
nechte DEmnoGa byt. Ja myslim, ze on myslel TY francouzsky alba, ktery vydaval BBArt. Reagoval prece na willise 11:26:22 10.11.2004. Neukvapujte se.
2 DEmnoG: co takto Treti testament ? Trolli valky ? Lanfeust z Troy ? Donzon ? :-) tiez priemerne sracky ? :-)
to DEmnoG: Poucte nas, mistre, co z evropske tvorby nejsou prumerne nebo podprumerne sracky.
to willis: No, vetsina jsou prumerne nebo podprumerne sracky, ale treba takovej Meteor je fajn.
nechci si honit triko :), ale když začal bbart s fr. alby, tak jsem říkal že skončí v levných knihách a je to tady. A nechci je ani za 89 Kč
MdS: No, italské série a docela staré. To nebude nadlouho. Alespoň se mohli zeptat nás odborníků než to začali vydávat :))
Jsem zvědav, jak dlouho se AFFL udrží na trhu se svou edicí Nový komiks. MdS
Zack: Nechval dne před večerem... :)
to ted stejne dela jen Turlogh a Slaine :)
Zack: chci, ale nemam cas pravidelne prispivat
Mára: a nechces byt treba taky administrator? :)
4 Slaine: Hm, tak to bych z toho asi skočil do zdi. :) MdS
MdS: No a to je zrovna důvod proč bys měl admin comicsdb - už jen kvůli tomu, že bys sem přidal komplet Mickey Mouse.
4 Slaine: Nechci se chlubit, teda vlastně chci: já mám Mickey Mouse komplet. Teda doufám. :) MdS
mára: Bohužel moje zásoba Mickey Mousů už je téměř (až na jedno číslo z 95) vyčerpaná... pak už následuje jen velká spousta Kačerů Donaldů.
tyjo takovy hrubky...sorry
pls, kdo se pridava ty Mickey Mouse, pridejte sem MM 18/1993. To je bezkonkurencne nejlepsi cislo. Nebo aspon cislo s nejlepsim komiksem uvnitr, co se z MM jinak trochu vymyka svoji propracovanosti aspon, co se kresby tyka. :)
to mara: To vis, zazraky na pockani, nemozne do tri dnu a blesk je nas pomalejsi bracha. :-)
musim vas pochvalit za tak rychle pridani CL9:Punishera. Zrovna jsem to potreboval.
V neděli zemřel nejlepší představitel Supermana Christopher Reeve. Čest jeho památce.
Smuteční MdS
Tuglogh: neco bych si vymyslel, neboj :)
to Zack: ty netvore. ;-) [by me fakt zajimalo, co bys tam asi tak napsal...]<br>
to willis: nenasel, protoze tu neni. Diky za pripominku, brzo dohodime.
nenašel jsem Rohatého boha 2
4 Zack: Tak na to se všichni těšíme víc než na nový comicsy. :)))) Vysmátý MdS
hitman: az budes v databazi, tak urcite :) Osobne se chystam na lidi jako Turlogh, i s epesnima foteckama :))))
Zack: cize mozem robit profily autorov??? ta slava ma laka :-) (aj moj profil by si uverejnil? :-D)
Prodám kompletní Záhadný Spider-man 1 - 34 (1991 -1994) od Semic Slovartu svázaný do třech knih s pevnými červenými deskami a zlatým nápisem Záhadný Spider-man. 100% stav. Za 2500 Kč. Upřednostňuji rychlé jednání a odkup. Poštovné platí kupující.<br>
Nabídky zasílejte na<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
hitman: tech profilu, co by tu chtelo udelat, je fakt hodne... To berte jako vyzvu... pokud se vam do toho chce, tak mi to klidne posilejte, ja to sem budu cpat (s vasimi jmeny, at z toho mate aspon tu nehynouci slavu :)
Zdarec. Mohol by niekto kto dost dobre pozna Teda McKeevera urobit jeho profil?
4 Zack: Já vim, já jen aby to tu nebylo tak mrtvý... :) Oživující MdS