Wal: kdybych ti dal vybrat mezi stejnou knihou s razitkem "knihovna abc" a razitkem "vyrazeno" za 2kc a totoznou knohou bez razitka za 1700kc, tak by sis tu korunu nepriplatil a bral tunza 1700?
Norri: v knihovně je tři prdele knih, u nás vychází skoro nejvíce knih v přepočtu na počet obyvatel, a knihovny nejsou nafukovací. Může se vyřadit cokoli kdykoli a odkudkoli.
Nicméně proč bych si měl kupovat knihu z knihovny s nějakým razítkem, to nevím, zejména když se dá jistě sehnat originál.
Srovnávám to z důvodu, že oboje vychází z epizodického kresleného seriálu. Jako žánrově a stylem je to rozdíl, to je jasné. Ale faktem je, že např. Simpsonovi a Futurama a další jiné komiksy podle seriálu jsou jen takovou výplní. Rick a Morty mi naopak přijde, že dobře funguje sám za sebe a k seriálu tak přidává další plnohodnotný dobrodružství.
karl173: Jsem megafanoušek seriálu, tak jsem zvědavý i na komiks... jinak sofistikovanost, absurdnost a jakási vulgárnost humoru R&M je někde úplně jinde než u Groeningových děl, tak mi přijde trochu nefér to srovnávat:-)
Už jste četli Ricka a Mortyho? A líbilo se vám to tak jako mě? Kam se hrabou komiksový Simpsonovi nebo Futurama. Jinak trošku nechápu, že když je vzadu na knize napsané, že se jedná o komiks pro dospělé čtenáře, že tam nejsou vidět sprostá slova, ale budiž, i tak je to dobré. :) Doufám že se u nás dočkáme i Rick a Morty: D&D
Darker: Jo, tohle jsem řešil, když modrá crew začínala, zda si ty komiksy kupovat podruhé, když už to mám ze zahraničí. Naštěstí u Crwe tohle dilema vyřešili za mně.
Shi je docela drsná záležitost, v Polsku vychází s označením 18+ Doporučuji ten zmenšený formát skousnout, tento komiks za to stojí. Je to parádní věc.
No, nevím, jestli mám jásat, ale komiks Shi, který se mi hodně líbí po grafické stránce, naplánovali Crwáci do hlasování Modré Crwe, což může dopadnout tak, že zase nic nebude :/
Co si z toho co říkal pan Dort pamatuju já, tak letos místo Doktora Hvězdy vydá CC snad v září Černou palici - Age of Doom 1. Důvod je, že do eventu JL a Černé palice si DC usmyslelo záporáka Starro, což ale moc koliduje z Doctorem Starem, proto se to stahuje z prodeje a bude se předělávat/překreslovat. Další díl Černé palice by u nás měl vyjít 2020 po úpravě...
Popravdě si nepamatuju, jak presne to ovlivni vydani u nas
@Zack: Mas pravdu, ze comoXology by to melo mit stazeny, tam neni duvod k prostojum. Dort rikal, ze uz jim odmitli poslat i nahled. Uvidime co bude dal . Je otazka jake maji smlouvy. DC muze tlacit na Lemira a ten muze drzet prava. Tomuhle opravdu vubec nerozumim. Uvidime casem. A az vyjde ceske vydani, kounu na pripadne rozdily.
ComiXology to normalne prodava dal, odtamtud by to zmizelo jako prvni. Vlastne nevidim nikde jediny dukaz toho, ze DC naridila neco stahnout z prodeje. Nechme ted stranou holy fakt, ze DC muze Dark Horsum narizovat leda hovno.
Hawwwran: Přišlo mi to hodně přitažený za vlasy, hlavně s ohledem na to jak dlouho to již je v prodeji, proto jsem myslel, že jsem tvůj příspěvek spíš špatně pochopil :-D
Dalamar: pochopil. Jasne ze uz toho je spousta kusu venku, ale Dort rikal, ze to DC naridil staahnout z prodeje. Je otaka kolik se toho prodalo, ale tak jako tak, uz to nikdy nevydaji takhle. Uz vzdy bude jen to prekreslene. To mi prijde zajimave, mit tu prvni verzi. A je to jen v paperbacku.
Draco: podle mě je prozatímní žebříček kvality následující
1. Batman
2. Detective Comics
3. Aquaman / Flash / Green Arrow / Wonder Woman
4. All-Star Batman / Justice League / Suicide Squad
5. Harley Quinn
Fimi: Taky jsem to viděl jen v paperbacku a nebo v Hardbacku ale je to německy.
Draco: Za mě určitě Flash, Aquaman a Detective Comics a na škodu není i WW, Batman a Green Arrow, ale tam se kvalita liší s každým dílem. Zbytek už je spíš průměr.
Pochopil jsem to správně, že se bude Doctor Star ( rok vydání 2018 ) stahovat z prodeje kvůli nějakým DC eventu? A má z toho být raritka, ikdyž už je v oběhu spousta kusů? lol?
Zajímavost z Crweconu. Doctor Star od Lemira se u CC zdrží kvuli eventu s DC vesmírem, kvuli kterému musí stahnout z prodeje knihy a překreslit je, protože je doctor Star moc podobný nějakému DC padouchovi. Dort říkal, že ta kniha zmizela z trhu, ale dnes jsem jí na bookdepository objednal, tak jestli přijde, bude to brzy raritka.