Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

willis: Jsou to sešity 6-12 série Spider-Man(1990). Příbehy Masky (Masques) a Úhel pohledu (Perceptions). Nejsem si vědom že by to u nás kdy vyšlo.
willis: Jsou tam Masky, co už vyšly kdysi sešitově, + Perceptions (Spider-Man v1 6-12)
Karlito_69: Super, díky moc za info.
Ok, a co to je za S-M od Mcfarlena? Vyšlo to už tady?
trudoš: Koupil jsem v trafice u Kendíka a myslim, že ještě mají. A minimálně jeden měli ve Valmontu ve Foru (hned nalevo od vchodu z Fügnerky), ale když jsem tam šel tak měli ještě zavřeno a koukal jsem přes sklo.
trudoš: Jestli za 49 tak taky zkusim Liberec :)
lantan1: Zupa, danke. Zkusím zítra štěstí v Liberci.
trudoš: jo tohle je přesně ono. Prodávají to na obřím kartonu ještě s plakátem za 49kč.
Vypadá to zhruba takhle? Já abych věděl, po čem mám koukat. http://www.youtube.com/watch?v=o_9QBOfjS1g
díky za info
Přidávám Chomutov, koupeno dnes.
Spíš než větší trafiky to jsou vybraná města (Budějky, Pardubice, Opava)
začal vycházet nový typ UKK - pouze Spider-tituly. Zatím je vše jen v testovací fází, takže vyjdou zatím jen 4 knížky - ve větších trafikách.

První, od McFarlanea, který si musíme koupit už jen kvůli tomu božímu plakátu.

Druhá - the Clone Saga (70. léta)

Třetí - Spidey a Black Cat - Evil that Men Do (2002).

Čtvrtá - Sensational Spider-Man - Feral (2006)
Dopp: Ah, tak nic no :/ ... jinak určitě mi do zpráv, nebo lépe na mail pošli naskenovanou obálku a info z tiráže (jak autory tak redakci atd.) :)
Dopp: Průzkum trhu ... nevíš jestli se to dá koupit někde v Praze?
Před chvílí jsem na stánku koupil první díl nové série od hachette - Komiksový výběr Spider-Man. Neví někdo, zda je to průzkum trhu, nebo už to vychází naostro? :)
Hele já se toho rád zbavíme za normální cenu ale rád bych se zbavil obojí za cenu souborné, abych si koupil soubornou...jinak bych ji prodal za cenu souborné
No ta prvni mi prave chybi, kdyby ses ji zbavoval. Samozrejme (bohuzel) za normalni cenu :-) jinak bych si radsi koupil soubornou a dvojku tak mel 2x
Koukám že první Deluxe god of Thunder je vyprodaná a prodává se i za 4000 na netu...ty krávo
V tom případě se zbavuji jednotlivých Deluxe god of Thunder abych si koupil tu soubornou...kdybys chtěl
To druhé je celý run god of Thunder, což jsou ty první dva me odkazy a to první kniha 3 je právě zakončení toho runu na který čekám a před tím jsou ty další o kterých jsem poslal odkazy...vidíš tak oni vydají komplet god od Thunder, to je pěkný...jdi do toho
Je to tak jak jsou moje videa v pořadí od nejstaršího po nejnovější
Na BookDepository mají s těma coverama někdy bordel. Zkus si to najít podle ISBN na Amazonu
http://www.amazon.com/Thor-Jason-Aaron-Complete-Collection/dp/1302918109
Zase jsem se na to koukal a jsem zoufale ztraceny v tom jak po sobe ty deluxky jsou..

Co ma byt tohle?

http://www.bookdepository.com/Thor-By-Jason-Aaron-Complete-Collection-Vol-1-Jason-Aaron/9781302918101

Ma to art deluxky #2 ale ma to byt #1 a ma to vic stranek nez #2 se stejnym artem??
Tak už je v prodeji Deluxe X-O Manowar série 2017 a Deluxe Thor od Aarona poslední část...pro zajímavost
U Boga šlo opravdu jen o to opravený G. Ale kdo stihl koupit neopravenou verzi, má sběratelskou raritku... Fryi, že se nestydíš takhle žebrat, vidím Loba, tak naběhnu do čáslavský, ne... ? :-)
Ještě jsem nečetl, ale vzhledem k tomu,že se to stahovalo, si to budu chtít nechat, tak bohužel se budeš muset poohlédnout jinde.

Jinak teda díky za info.
Karlito_69: Nevím zcela přesně, Pavlovský na stránkách Crwe napsal "Z tiskárny ho poslali ještě ne úplně hotový, tak se tam zase vrátil." ... pro nás to tedy znamená opravené druhé vydání, navíc když se změnila ta obálka :) ... možná k tomu Crew napíše víc :)

Jinak kdyby ses chtěl toho původního druhého vydání zbavit, psal jsem do bazaru :)
Ahoj. Dotaz na Kontrakt na Boga. Co je to s tím opraveným vydáním, respektive kde byla chyba, že to předělávali? Jenom v tom méně, že tam není to G, nebo je tam ještě něco?
Prave jsem v Kosmas koupil Vecnou valku v pevny vazbe za 400,- :D
Už se ví kdy bude vydáno to Essex county?
Fimi: jake isbn ma to injustice?
Hawwwran, mě konečně přišla čtvrtá Deluxe X-O Manowar... úžasné, Koukal jsem že pata a čtvrtá kniha na netu už kolem 4000 Kč...tak jsem to stihl pěkně...

Mimochodem už vyšla Injustice souborná Year one v pevné
Právě mi přišel Before Watchmen omnibus. Funglovka ve folii, ale má drbnutý cover spodek uprostřed s malinko natrženou košilkou. Jenže za 711kč? Super!
Lenny: Jop, Smečka z Bagdádu se valí taky na pultech pořád a to je jednohubka v broži i vázačce :/
Neskončilo Ypsilonko ve výprodeji? Tolik k Vaughanovi...
Paper girls bych si nechal líbit...ale nějak nevím nevím, já prostě bb artu nevěřím
19.6. vyjde Sága 9, čímž se dostaneme na úroveň USA.
Jsem zvědavý, jestli si BBArt po Y a Sáze troufne i na Paper Girls, které budou letos končit třicátým číslem. Paper Girls mají pětidílné story arcy, takže to vychází na 6, případně 3 knihy.
Walome: jak řikám hru jsem nehrál, hry prostě nehraju...no, tak do toho nepůjdu...koupím si jinou věci...třeba deluxky The Wicked and Divine nebo Low
Fimi: to musí podle mě stát za vyliž (soudě podle kvality her), do toho bych teda nešel.
Arkham vyloženě doplňuje příběh herní série, zatímco Injustice komiksy na příběh hry z vysoka kašlou. Navíc spousta věcí nesouhlasí s kánonem hry (postavy umírají jinak apod.).
No asi to má skutečně jinou strukturu než Injustice protože pro tu nepotřebuješ hru znát...a to jsem se fakt chystal toto koupit...třeba mám komiksy Mortal Kombat co byly k MKX a tam je to tak napůl... lepší když hru znáš ale není nutností
Fimi: Pokud jsi nehrál hry tak bys v tom měl asi opravdu bordel. Já mám A. City, A. Unhinged + A. Knight na cestě. Jsou to spíš krátký epizody, který vysvětlují příběhový díry a pozadí událostí ve hře. Nutno dodat, že jsem třeba The Road to Arkham a nějaký další nečetl, tam může být ucelenější příběh. Vzhledem k formě ostatních booků bych na to moc nesázel. Možná má někdo víc zkušeností..