Čau lidi, nedávno jsem tu řešil skladování paperbacků ze Znovuzrození DC a v té údržbě bych ještě rád pokračoval. Jakým způsobem se zbavujete prachu z knihoven případně přímo z komiksů. Voda a papír nejsou zrovna kamarádi a foukání vzduchu je na tom podobně.
Spider-man mě nezajímá a co se týče Batmana, zatím podle mě není o co stát... http://en.wikipedia.org/wiki/DC_Comics_%E2%80%93_The_Legend_of_Batman
Pominu-li co mám koupeno mimo komplety, z těch zatím 38 komiksů bych si asi koupil jen Haunted Knight od dua Loeb/Sale.
A strašně jsem rád, že jsem si už před lety ty komplety zakázal a mám z nich ze všech dohromady nějakých 7 knih.
Vážně bych teď už nechtěl řešit nějaké další police :D
Mám to stejně. U stánkových Marvel/DC si dám tu práci a napřed si zjistím, zda je ta kniha opravdu dobrá. Takže kupuji jen na jistotu. U Spider-mana to nebude jiné.
Fimi: Kdyby jen Batman, buď rád, že nečteš v polštině jako já. Na mně se ještě letos vyřítí další integrály takových titulů jako Doom Patrol, Runaways, Ex Machina, Sandman Universum 2018, Sambre, Promethea... nemluvě o nových věcech od Image. Prostě čtenářské psycho.:)
trudoš: Koupil jsem v trafice u Kendíka a myslim, že ještě mají. A minimálně jeden měli ve Valmontu ve Foru (hned nalevo od vchodu z Fügnerky), ale když jsem tam šel tak měli ještě zavřeno a koukal jsem přes sklo.
Před chvílí jsem na stánku koupil první díl nové série od hachette - Komiksový výběr Spider-Man. Neví někdo, zda je to průzkum trhu, nebo už to vychází naostro? :)
Hele já se toho rád zbavíme za normální cenu ale rád bych se zbavil obojí za cenu souborné, abych si koupil soubornou...jinak bych ji prodal za cenu souborné
To druhé je celý run god of Thunder, což jsou ty první dva me odkazy a to první kniha 3 je právě zakončení toho runu na který čekám a před tím jsou ty další o kterých jsem poslal odkazy...vidíš tak oni vydají komplet god od Thunder, to je pěkný...jdi do toho
U Boga šlo opravdu jen o to opravený G. Ale kdo stihl koupit neopravenou verzi, má sběratelskou raritku... Fryi, že se nestydíš takhle žebrat, vidím Loba, tak naběhnu do čáslavský, ne... ? :-)
Karlito_69: Nevím zcela přesně, Pavlovský na stránkách Crwe napsal "Z tiskárny ho poslali ještě ne úplně hotový, tak se tam zase vrátil." ... pro nás to tedy znamená opravené druhé vydání, navíc když se změnila ta obálka :) ... možná k tomu Crew napíše víc :)
Jinak kdyby ses chtěl toho původního druhého vydání zbavit, psal jsem do bazaru :)
Ahoj. Dotaz na Kontrakt na Boga. Co je to s tím opraveným vydáním, respektive kde byla chyba, že to předělávali? Jenom v tom méně, že tam není to G, nebo je tam ještě něco?