Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Taky cpu hodně do mangy, ale když deluxky Valiantu začínají docházet a Image toho vydává tolik, tak fakt nevím kde na to brát místo
seneke: No, máš pravdu, tu mangu jsem neměl objevit, to byla chyba.:)
Gmork: Vzhledem k tomu, kolik toho celkově kupuješ, by už to mělo dávno vypadávat z polic. Aspoň, co se týče tvých příspěvků v Co jste si naposled koupili na Kocogelu.
Já si hlavně něčím podobným prošel někdy před cca 5-6 lety, kdy se zmátořil polský komiksový trh. A znovu si kupoval věci, co už mám ve francouzštině, z části abych polské kozáky podpořil. Takže teď mám v knihovně dvakrát série jako Thorgal, Sambre, Hlavní sklad, Revival, Servitude, Hvězdný zámek... Teď už si to hlídám, člověk tu knihovnu nemá nafukovací.
Gmork no máme na to stejný názor očividně..
Fimi: Opětovné koupení komiksu v češtině, když už ho mám v originálu. Z části máš pravdu, ale já žiji dneškem, chci si číst aktuální věci. Nechci čekat, až někdy v budoucnu dozraje doba a konečně mi tu vyjdou věci jako Sambre, Alix senátor nebo Katanga. Holt s tím rizikem, že už si to znovu v češtině nekoupím. Krysí královny, Monstress, Promised Neverland, Thorgal, Funebrák, Orbital... atd. Nic z toho si znovu v češtině kupovat nebudu, proč to mít dvakrát. Ale pořád ještě naštěstí zbývá dost věcí, kde do češtiny půjdu. Čeština je nádherný jazyk, to zvlášť doceníš, když čteš převážně ve fránině, polštině apod.
Fry tak kdybys chtěl Deluxe Rebirth, řekni...flash a Batman... No jo, to je prostě ta situace, není lehký se zavděčit a vydat vše. Mimochodem zkus komiks N. Je to skvělý horor od Stephena Kinga, nebo Chronicles of hate, dával jsem do artu dva obrázky z té série... výborné
Já už jsem na to co vyjde X nevyjde rezignoval a teď kupuji ve velkém ze zahraničí ... život není tak dlouhý abych chtěl čekat na něco co tady nejspíše nevyjde. Takže si dojedu rozkupované série a do nových až na vyjímky (Requiem třeba) už nepůjdu pokud to nebudu nutně chtít.
Walome no právě, těch komiksů je hromady ale líbí se mi vaše čase hodnocení : sračka ale vydáme

No anglicky umím a tak nějak jsem se přistihl že mam pomálu víc věcí v angličtině než v češtině jen mě mrzí že když to tu vyjde nakonec v češtině, tak to nepodpořim protože proč bych to měl mít dvakrát...kobk má naštěstí jen čtyři knihy, to není zlé. Tvé video jsem viděl, 500 komiksů to je šílené, proto jsem si už určil priority, prostě nemůžu číst všechno...

Gmork ex machina neznám, už jsi zkusil Archer And Armstrong?
Taky si myslím, blbě se tu prodávají série jako Fatale, Unwritten, Parker, Gotham Central... apod. Všechno jsou to parádní věci, ale proč tlačit vydavatele do věcí, na kterých budou skoro jistě prodělávat. Chew, Paper Girls, Revival, Zabij nebo zhebni, Hellblazer, Ex Machina... atd., všechno to mám koupené a přečtené ze zahraničí. I Deadly Class teď začne vydávat Non Stop Comics, nabeton do nich jdu. Když nejde hora...
Fimi: tak to je otázka no.

Proč by se měly hejbat? :) Anglicky umíš. A hlavně, loni tu vyšlo skoro 500 komiksů, jak to tak vypadá, jen crew letos vydá 150-200. Přijde Ti to málo?
Walome tam bych neřekl že prohrál protože je špatný ale měl prostě jen silné soupeře...můj názor

Ještě se snad i chystá seriál Kill or be killed, tak třeba se ledy pohnou
Uvidíme :) Kingsman asi ne no, když prohrál (nebo nevyhrál) hlasování v rámci modré crwe.
Walome stačili, ale ono to funguje jen na 70% pochybuji že vydají Titans, nebo nakonec Deadly Class, nebo Invincible či Kingsman...ale Spawna a X-Men by vydat mohli
Prosimvás Shazam není žádný překvapení, všechno co má seriál a film crew vydává, ten klíč už jste snad stačili odhalit :)
Lenny: ale jo, to dává smysl, máš pravdu, od Snyderova Batmana u Crwe New 52 končila a u BB artu kdo ví :-) takže jo
A proč by měli vydávat něco z New52, která tu spíš končí? Monster Society dává perfektní smysl - Kůstek, přístupnost pro dětského čtenáře, 1 uzavřená kniha...
v tom případě nevím proč nevdají New 52 od Geoffa Johnse ale tohle přes deset let starý....možná protože je to od Smithe a je to takové kůstkové, jinak nevím, doufal jsem v Shazama od Rosse ale bohužel, ale to má ani ne 70 stran tak to by asi bylo zbytečný
Fimi: Jop, vypadá to na nové vydání :)
http://www.bookdepository.com/search?searchTerm=shazam+smith+jeff&search=Find+book podle tohoto jsem soudil že to vyjde teprve...ale nejspíš to bude dotisk nebo nové vydání toho vyprodaného z roku 2007
Fry:Ano,vim o tom a sakra,fakt mě to překvapilo.
To,že to je pro mladší čtenáře mi nevadí,naopak to spíš přivítám.
Fry má pravdu. Podle Comic Vine je to z 2007.
Počkej tak že by to bylo druhé vydání co teď vyjde? Možné to je, možná dotisk...to jsem nevěděl
Fimi: Co jsem koukal, tak je to série z roku 2007
Na to že to v zahraničí.vyjde v březnu tak je to fakt rychlost to vydání u nás hned v dubnu
Jasný, ovšem je to spíš pro mladší čtenáře, není to Shazam od Johnse, ale zase to má celkem fajn děj
Franta z Čokolády: Shazama od Jeffa Smithe právě oznámili na FB Crwe! (vyjde v dubnu)
Doporučuji to už se někdy zmínilo? No tak promiň
Fimi: už jsem přišel na to, koho mi připomínáš - toho chlápka z Na samotě u lesa, který vždycky vyjmenovával nekonečný seznam čehokoliv, co se zmínilo :))
Lantan aha děkuju, to je teda výběr
Fimi: Ono na té wikipedii už je napsané co tam bude :) Je tam jeden Shazam, nějací Green Lanterni. Hellblazera ani Aquamana tam nevidím :(
Osobně bych rád Aquaman New 52, Superman Země jedna ale i třeba Titans Země jedna, Swamp Thing New 52, JL Dark, Shazama od Alexe Rosse, ..možná vyjde u nás i Legends of Batman
V DCKK by se skvěle vyjímal Shazam od Jeffa Smithe (Kůstek)
Paráda, třeba tam bude konečně Aquaman, nějaký Lantern, Shazam nebo co já vím, hellblazer
Na Wikipedii DCKK se objevil prodloužený seznam z 60 na 80 čísel sice zatím bez dat vydání, ale někde jsem četl, že už i Send rozšířil předplatné na 80 čísel.
Na jaře (nejspíše v květnu) vyjde třetí díl grafického románu Berlín od Jasona Lutese! Takže pokud to ještě někomu nedošlo, bavíme se tady o titulu roku!

+ Také BB/art pracuje na českém vydání komiksové adaptace MOKRÁ RYBA neboli BABYLON BERLÍN (jaro 2019)

Karlito: Tak to nemám, ale jelikož to dotiskovali nedávno, tak bych řekl že to nějakou dobu potrvá (ale to fakt nevím).
Walome: A nebylo by podobné info o Krajině půlnočních stínů? Díky dyžtak
Walome: Díky za info, tak uvidím zda to v lednu uvedou v edičním plánu.
Ahoj. Někdo kdo třeba má vnitřní info z Comics Centra, nevíte zda neplánují dotisk Vrány??
Lenny ten event mám rád dle mě je s Realm of war a Age od Apocalypse nejlepší event Marvelu...možná bych přidal ještě Avengers od Hickmana
Fimi: Jo, jak vyrazí do vesmíru k Shiar.
To je z eventu Kings of War?
Fimi: V Havokovi je Emperor Vulcan (pokud vyjde)
Je tam solovka Vulacana a Hyperiona? To bych bral...nebo Surfera od Straczynskeho ale Surfer už byl
Já si tu zalobbuju za Avengers Academy, to je moje oblíbená teen týmovka. Děcka, na kterých dělal Norman Osborn pokusy, pak je začali druhořadí Avengers trénovat na hrdiny (proč to dělají nechci spoilovat, ale není to úplně klasika). Hezky tam funguje dospělácká linka učitelů (failnuli jsme u Avengers, snad zvládnem aspoň tohle) i teen dramata.
Tak jako zase trochu přehánim, protože je to prvních 10 a pořád je tam dalších 50 knih. Takže ještě se toho dočkáme dost jako třeba Infamous Iron Mana.